Вакууматор бытовой.

Автор ramzes55, 20-02-2017, 09:06:18

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Бандерівець

Маю два таких китайських ваккуматора, можу подарувати

https://freeshop.in.ua/p1556017921-vakuumator-ruchnoj-vakuumnyj.html?source=merchant_center

Батарейкин

хочу!!! мне можно? или ты кому то обещал?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

фотограф

Цитата: Бандерівець від 19-12-2022, 12:49:27А пластикові, як тримають ваккум, не травить?
Ні, не травить, точніше воно не повністью герметичне, але ж компрессор працює до моменту вмикання запайки. Коли повітря в пакеті немає вже, починає тягнути залишки з контейнера, контейнер "здувається",  але не тріскається. Включив запайку,  компресор зупинився,  контнейнер "шпокнув" - надувся до первинного стану, але ж гумки вакууматор тримають вакуум. Можна і фум лентою ущільнити, але коли зовсім герметично, то  іноді контейнери лопалися,  таке розрядження всередині. 

MANUL

0.5  0.7  1 и 3 л откачиваю до -0.1MPa пол года всё норм. 10л до 0.06 - 0.08MPa.
Чем меньше ожидаешь от человека, тем меньше в нем разочаровываешься.

Олежище

Я всегда , офигевал, как убитый в хламину советский пылесос, складывает в тонкий блин 200л пластиковую бочку. Делел циклон на стружкоотсос с рейсмуса и рубанка. Чуть прозевал, все хана бочке, как только вход циклона стружкой забился....
але на те э клапан запобiжний, з корка вiд шампанi))))

SMF spam blocked by CleanTalk