Кто как варит Уху (поделитесь советом)

Автор dimonarti, 30-12-2018, 09:10:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Цитата: Батарейкин від 29-05-2025, 21:36:36особенно в пивной
когда их с вяленой тарани зажигалкой смажешь )))
Ну, в оригіналі смажити сірниками
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 30-05-2025, 17:26:25я тобі дам)
запомьятаю))) а память у меня ХОРОШАЯ!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

GRIP

Хочу описати як ми робили уху у далеких семідесятих. Похід котелок ,десь літрів десять. Рибалка гарна, форель . Чистили добре ,зябра ,чорна плівка ,з головами в казанок. Закипів казанок ,сіль і перші 10 рибин. Потім виймаємо готову рибу і нова десятка, і так далі десь 8 разів. На останок картопля ,морква і т д і остання партія риби. Зварену рибу на підігрів у казан. Звісно по частинах, бо багато звареної риби .Такої ухи я більше не їв.
Оскільки істина в вині ,частина їй уже в мені.
 Глупість це не відсутність ума, це такий ум.

BazilVV

Цитата: GRIP від 12-07-2025, 19:55:32Чистили добре ,зябра ,чорна плівка ,з головами в казанок.

Ти, зрозумів, що написав? Хотя, в кінці все зрозуміло, що такої ухи, більше не їв))).

GRIP

Мабуть ти рибу не чистиш, тому і не зрозумів .А Ти їв з такою кількістю закладів риби для наваристої юшки? Мабуть і не спробуєш. І я не спробую , бо такої рибалки в мене більше не буде.

Игорь

Семідесяті... Піонери... Казан на 10 літрів... Юшка...
Ось як це бачить чат GPT
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Думаю GRIP намагався написати, що чистили добре, виймали зябра та чорну плівку й усе таке...

Delta

Цитата: ДимаС від 13-07-2025, 13:06:49Думаю GRIP намагався написати, що чистили добре, виймали зябра та чорну плівку й усе таке..
Я теж прочитав, що зябра і плівку в казанок...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Батарейкин

Цитата: Delta від 13-07-2025, 16:10:16Я теж прочитав, що зябра і плівку в казанок...
внимательно читаете...

я после
Цитата: GRIP від 12-07-2025, 19:55:32Рибалка гарна, форель .
понял что ГАМНО...

а  после
Цитата: GRIP від 12-07-2025, 19:55:32і так далі десь 8 разів.
е__ба____ть....

а где у нас столько Форели можно поймать???

мы такое по молодости делали с верховодкой! а поконцовке с судаком...

странно что он Лосося скелеты не использовал в далеком эсерэсэр

ДимаС

Та за Карпатами форелі як гівна у річках, у Криму теж

GRIP

У далекіх семідесятих, коли Батарейкіну було лише три рочки, я рибалив з друзями на дикій річці.Теріторіально ,це бухта  під назвою " Бухта золота" на острові Ітуруп курильської гряди. Мій батько на ті часи військовий, пограничник ,і сім'я біля него.В той час йшла на нерест горбуша. Так Батарейкін, тоді я вперше спробував гобушу загорнуту у лопухах і запечену під вугіллям костра, бо тоді фольга алюмінієва була не доступна. І ловили ми її дуже варварські. Бейсбольною битою. Якщо комусь не відомо ,горбуша йде на нерест ,через два роки ,туди де народилась.А річка не завжди глибока,в нашому випадку десь 20-30 сантиметрів ,в усті. І ловити бітою дуже зручно, по голові погладив і вона твоя. Варварській метод. Бо якщо самець, він не потрібен, а самка,то червона ікра. Яка вона добра після засолу 5 хвилин у помірному розсолі. Це я більше ніколи не спробую.

Игорь

Крим - це Україна.
Ітуруп - це Япония.
:)
А це - відео про лосось на Ітурупі.
Spoiler
[close]
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Батарейкин

Цитата: GRIP від 17-07-2025, 22:50:40на острові Ітуруп курильської гряди.
с этого и надо было  начинать...
Гасблендер мне много рассказывал и про   Камчатку и про  Бразилию.... он  так  рыбу ловил

SMF spam blocked by CleanTalk