Помогите собрать колонну

Автор otto, 21-07-2022, 22:09:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ottoTopic starter

Цитата: alexdoe від 21-07-2022, 22:59:53
Цитата: otto від 21-07-2022, 22:51:29
у нас напруга майже не скаче всі лічильники електронні .стабілізатор напругі в планах.Кум взагалі регулюе на семисторі в пр .секторі і каже не просідае вольтаж
Может просто соберёшь колонну как у кума? Три человека советуют тебе, а ты не слышишь.. почитай форум, все ответы есть и по группам безопасности и по нагреву и по отбору.

Ок я написав як я бачу конструкцію .Читати форум можна ще купу часу .Я вихожу з того шо можу купити і війти в суму свого бюджета .Наприклад я написав що автоматика типу Пандори і тд мені не в касу .Чим можна замінити? Я наприклад масло продаю і підбираю по принципу допуск сума фірма .А не кажу беріть орігінал нащо вам той кастрол чи Мотул

добавлено: 21-07-2022, 23:11:13

Цитата: hachok від 21-07-2022, 23:07:21царга 2* 500 с спн
- Петро, а Петро, а ти ведро води вип'єш? -Ти що, хіба я кінь? -А ведро горілки? -А хіба я не козак?

KosKiev

Цитата: otto від 21-07-2022, 23:02:15рм 2 покі задорого
РМ 2 це мінімум для ректифіаації.
З власного досвіду.
(в мене спочатку був бісер= симісторн і регулятор, наче б то з стабілізацією, на виході= іноді більш-менш нормальний продукт
...потім.... багато непотрібну... і коли перейшов на Роса, тоді був стабільний РЕЗУЛЬТАТ.

добавлено: 21-07-2022, 23:12:58

Цитата: sergeybb від 21-07-2022, 23:03:35otto, якщо придбаєш комплектуючі, та збереш сам, то РМ2 не буде занадто дорогою, думаю дешевше не знайдеш, потім ще насадка потрібна, без неї ніяк
+++
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

sergeybb

Цитата: otto від 21-07-2022, 23:09:26я написав що автоматика типу Пандори і тд мені не в касу .Чим можна замінити?

Цитата: sergeybb від 21-07-2022, 23:03:35якщо придбаєш комплектуючі, та збереш сам, то РМ2 не буде занадто дорогою, думаю дешевше не знайдеш

ottoTopic starter

Цитата: hachok від 21-07-2022, 23:07:21
все що передбачає контакт з спирт чи пари спирту це нержавійка
сама колона 1.5м з насадкою це вже далеко від бюджетності
ти впевнений що потрібний спитр, а не щось більш менш пристойне що можна з кумом випити?
ясно що нержавійка , травлена спн .у мене самогонний аппарат теж з нержавійки ))
- Петро, а Петро, а ти ведро води вип'єш? -Ти що, хіба я кінь? -А ведро горілки? -А хіба я не козак?

hachok

судячи по тому що ти дивишся на манометер на 5 атмосфер, в тебе ще дуже каша з отриманої інформації в голові, тобі потрібний на 0.05 )
міцний самогон можна отримати девшим способом), простий дистилятор саме те
я б склав список необхідного і складав гроші), є мінімальний поріг на що варта потратитись
таврія теж машина але і внеї є мінімальна ціна!

ottoTopic starter

Я написав ще  в 1 пості що покі планую 1 царгу 500 мм з спн  Десь тут читав що насадка з 304 або з 316 зминаеться під свроею вагою при висотах більше 70 см   треба брати з 321 сталі.Бачив на форумі що спн ефективна до 10-15 діаметрів труби тобто в моему випадку це царгі від 50до 75 см .Тому і вибрав 1 царгу 50см .на 2 дюйма

sergeybb

Цитата: otto від 21-07-2022, 23:19:57планую 1 царгу 500 мм з спн
для прийнятного розділення, при спробі отримання спирту, цього не достатньо, висота замала

alexdoe

Otto, не слухай нікого! Вони тобі заздрять! Збирай як у кума і буде тобі щастя! Вони навіть не знають що насадка зминається! Правильні пацанські колони всі 300-400-500мм!

ottoTopic starter

Цитата: hachok від 21-07-2022, 23:16:45
судячи по тому що ти дивишся на манометер на 5 атмосфер, в тебе ще дуже каша з отриманої інформації в голові, тобі потрібний на 0.05 )
міцний самогон можна отримати девшим способом), простий дистилятор саме те
я б склав список необхідного і складав гроші), є мінімальний поріг на що варта потратитись
таврія теж машина але і внеї є мінімальна ціна!
Я в манометрах не дуже .що лежить про то питаю ))) я ж писав дайте хоч якусь модель манометра і особливо діапазон .В темі про манометр купа постів але новачку і далекій людині від цього важко кросанути паскали бари і млм рт стб.Добре що хоч десь в кінці е пост що міряли тиск у баці .як захлёб  при якому тиску визначати і по якій методі я ще не знайшов

добавлено: 21-07-2022, 23:28:28

Цитата: sergeybb від 21-07-2022, 23:24:23
Цитата: otto від 21-07-2022, 23:19:57планую 1 царгу 500 мм з спн
для прийнятного розділення, при спробі отримання спирту, цього не достатньо, висота замала
скільки треба тт ?

sergeybb

Цитата: otto від 21-07-2022, 23:26:02я ж писав дайте хоч якусь модель манометра
я використовую від тонометра, дешевше зробити водяний, ніяких затрат

добавлено: 21-07-2022, 23:32:18

Цитата: alexdoe від 21-07-2022, 23:24:54Правильні пацанські колони всі 300-400-500мм!
а якщо грати, то тільки на барабані від Страдіварі!

hachok

спробую так) ти продвець моторного мастила, я клієнт
прихожу до тебе і кажу хочу замінити мастило в двигуні , в мене є сума на 1.5л бюжетного мастила,
ти як фахівець кажеш вам потрібно 5л, як мінімум 4л інакше не має змісту міняти, 1.5 нового і решту долити старого нічого путнього не вийде)), а я кажу ну ти жфахівець значить можеш порадити варіант для мене))

ЗІ

ottoTopic starter

Цитата: sergeybb від 21-07-2022, 23:30:21
Цитата: otto від 21-07-2022, 23:26:02я ж писав дайте хоч якусь модель манометра
я використовую від тонометра, дешевше зробити водяний, ніяких затрат
я про це читав але я не второпав, як і куда  водяний підключати ? нуі від тонометра куда ? Якщо він на баці то це тиск у баці .Про вихід на робочий режим тут я не докінця розібрався ...
По вузлу відбора е варіанти?

hachok

ти зараз не натій стадії знань і розуміння щоб самому "колхозити", імхо, тобі потрібний воріант втикнув у розетку і згідно іструкції з цифрами граєшся, це якщо тобі потрібний спирт

BazilVV

Цитата: alexdoe від 21-07-2022, 23:24:54Otto, не слухай нікого! Вони тобі заздрять! Збирай як у кума і буде тобі щастя! Вони навіть не знають що насадка зминається!

Порада вірна  :), збирай із того що маєш, отримаєш перший свій спирт, далі будемо говорити, тай фото не завадило би.

ottoTopic starter

Цитата: hachok від 21-07-2022, 23:32:48
спробую так) ти продвець моторного мастила, я клієнт
прихожу до тебе і кажу хочу замінити мастило в двигуні , в мене є сума на 1.5л бюжетного мастила,
ти як фахівець кажеш вам потрібно 5л, як мінімум 4л інакше не має змісту міняти, 1.5 нового і решту долити старого нічого путнього не вийде)), а я кажу ну ти жфахівець значить можеш порадити варіант для мене))

ЗІ
Почитайте як міняють масло в акпп ))Метода часткової заливки))а по факту берете фільтр масла і міняете , потім на решту грошей берете масло З отработаного відливаете стільки скільки купили .Заливаете нове потім до рівня фільтроване старе .І ваша Таврія ще 2 дні поїздить .Через 2 дні знов берете 1,
,5 літра масла і повторюете процедуру .Правда фільтр не чіпаете .І так раз 5-6 .На старих авто так іде на ура .Особливо при масложорі від  0,5 на 1000. Тільки фільтр масляний міняти треба десь на 8-9 тис

SMF spam blocked by CleanTalk