Вимірювання тиску при ректифікації.

Автор Игорь, 25-10-2023, 04:16:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Саня К

Вітаю,візьму два з датчиками

ИгорьTopic starter

Блин, я же зашёл в ветку плакаться.
Запорол первую коробку напоромеров.
Поэтому первая партия будет не 10, а 9 штук.
Десятый, если не захочет ждать, временно получит запоротую коробку, а потом я заменю её на нормальную. 
Уже в декабре. 
В принципе, это будет вполне нормальный напоромер, со всеми функциями. Только с косметическим дефектом. 
Если кого-то заинтересует, сброшу цену на сотню. На стоимость коробки.
Видео тут.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

vova0869

Мне сделали из медной трубки такую штуку .Игорь сделай список пожалуйста.Если я в девять не попаду то я буду согласен взять с дефектом.

alexdoe

Цитата: Игорь від 19-11-2023, 13:49:22
Блин, я же зашёл в ветку плакаться.
Запорол первую коробку напоромеров.
Поэтому первая партия будет не 10, а 9 штук.
Десятый, если не захочет ждать, временно получит запоротую коробку, а потом я заменю её на нормальную. 
Уже в декабре. 
В принципе, это будет вполне нормальный напоромер, со всеми функциями. Только с косметическим дефектом. 
Если кого-то заинтересует, сброшу цену на сотню. На стоимость коробки.
Видео тут.
Привет, мне тоже подойдет и с дефектом.

ИгорьTopic starter

Де черга? Пішов псвати приватні повідомлення...
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

vova0869

В первую десятку не успел надеюсь на вторую если кто впереди не возьмёт с дефектом .

ГонщикФормулы

А кто как подключает напорометр к Кубу? Интересно само попключение. У меня было отверстие с  нипелем под термометр, я на нипель накрутил переходник с м10 на 1/2 , на него кран и к крану шланг для манометра. Конструкция мне не очень нравится (громоздкая) может кто-то покажет как у него.

makrak80

В мене приварений зверху куба кусочок трубки d 8 мм , на нього сіліконова трубка 25-30 см , та манометр від тонометра .
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Сергій Леонідович

в мене різьба 1\2 дюйма, на ній кран, в ньому ялинка під шланг
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

alexdoe

В крышку куба вварен штуцер 1/2, на нем кран и американка - хочешь напорометр цепляй, хочешь доливай-заливай.

Сергій Леонідович

Цитата: Игорь від 02-11-2023, 22:36:00
До шедевра далеко. Он должен помочь настроить нагрев. Проруководить хозяином - типа - установи нагрев 62 процента, потом 65, и так далее, а потом подсказать какой нагрев использовать при ректификации. Вот это будет интересно.
Вже отримав, щиро дякую! На перший погляд, гарний пристій та акуратно зроблений!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

KosKiev

Отримав напоромір. Як раз працює РК. За пару хвилин замінив свій манометр від тонометру. Під час заміни звісно перекрив кран на нього.
Все одразу запрацювало.
Ігоре - ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

makrak80

KosKiev, І що , покази різняться ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869

KosKiev

Цитата: makrak80 від 26-11-2023, 14:47:26І що , покази різняться ?
На манометрі було десь 22 мм.рт.ст.
Дуже неточно
Напоромір показує 20,7-21,3 мм.рт.ст.
Показники постійно змінюються, бо іде режим Р5 відбір тіла, клапан часто відкривається
При наступній РК на режимі Р3 зроблю процедуру знайдення потужності захлину. Бо нещодавно змінив деф від Вілєна на деф від Ігора.
В цілому, дуже прикольний напоромір, і мені як раз треба було ще один термодатчик.

Коротеньке відео:
https://youtube.com/shorts/l6Ba9Y4aC5c?feature=shared
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

SMF spam blocked by CleanTalk