ТЭН для куба

Автор GrOV, 06-12-2012, 11:55:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Микола Григорович

Так люди ставлять ТЕНи на ПВК.

[attach=1]
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

alexnowar

Цитата: Микола Григорович від 26-11-2018, 16:15:57Так люди ставлять ТЕНи на ПВК.
В кого гроші лишні.  :D Дірку вирізав, тен за сто грн. (або два) на кусок бляхи прикрутив та й ту бляху через прокладку гумову до дна болтами притиснув. Чим гірше? Га, питаю?  :D

vitallicheg

Цитата: alexnowar від 27-11-2018, 21:38:56Чим гірше? Га, питаю? 
Тим що та прокладка затомить тебе постійною відсутністю герметичності.
Але у кожного своя історія...

alexnowar

А якщо на дванадцять болтів затиснути крепко та ще й герметику нафурделити?

vitallicheg

Цитата: alexnowar від 27-11-2018, 22:07:37
А якщо на дванадцять болтів затиснути крепко та ще й герметику нафурделити?
Можна й на двадцять. Але кожен майструє своє обладнання по своєму.
Хтось на дванадцять болтів, а хтось на одну/дві різьби 1 1/4 як на фото.
alexnowar, як вважаєш зваважаючи на ТБ при користуванні приладами наповненими легкозаймистою та вибухонебезпечною рідиною та щей підєднаними до єллектромережі, яка реалізація під'єднання тену буде правильною ?
А ще попитай скільки коллег перестали робити все "на соплях" після не дуже гарних наслідків .
Я доречі один з них. Але в мене була протічка в з'єднанні подачі води.

alexnowar

Щиро тобі вдячний за змістовне роз'яснення по техніці безпеки! Мабуть вкрутю в чайник різьбу на скількись там дюймів і шоб аргонового шва побільше, побільше так  :D

vitallicheg

Цитата: alexnowar від 27-11-2018, 23:29:25
Щиро тобі вдячний за змістовне роз'яснення по техніці безпеки! Мабуть вкрутю в чайник різьбу на скількись там дюймів і шоб аргонового шва побільше, побільше так  :D
alexnowar, конструктивно надійне та безпечне обладнання, це запорука спокійного та без турботного життя нас та нашої родини
А це сильно коштовна річ як на мене, коштовніша ніж" різьба та побільше аргоно стиків"
Але це лірика, в різних людей різні коштовності.
І я в жодному разі не намагаюся повчати, просто в мене робота така  ...
Бувають різні моменти, і на жаль нещасні випадки як раз коли ліпиця на ізоленту/болти/чесне слово...

Delta

Цитата: alexnowar від 27-11-2018, 23:29:25Щиро тобі вдячний за змістовне роз'яснення по техніці безпеки!
Мабуть ти це не читав... :( :(
Раджу почитати...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

alexnowar

Там не написано по яким причинам запропонований мною варіант встановлення тенів до ПВК є небезпечним.

Микола Григорович

Цитата: alexnowar від 27-11-2018, 21:38:56Га, питаю? 
Відповідаю :D :D :D
Про ТБ хлопці розповіли. Я про друге:
-- на якомусь етапі будівництва нашої апаратури починає кортіти робити обладнання гарним, технологічним, безпечним. Люди для цього навчаються багатьом професіям, придбають різноманітні станки, інструменти, тощо. А твоя методика років 10 тому теж була популярною, але швидко уступила місце паяльнику, а потім і ТІГу.
-- гарантована герметичність. Коли в кубі 45л. 96% спирта, і процес триває декілька діб, найменьша протічка призводить до значних втрат спирту. Ні візуально, ні по запаху це не замітно.

alexnowar

Я зрозумів! Різьба 1 1/4 на тенові безпечніша від різьби по краях тену.
Ти шо 96 % спирту в рубашку ПВК заливаєш?

Delta

Цитата: alexnowar від 28-11-2018, 08:28:43Там не написано по яким причинам запропонований мною варіант встановлення тенів до ПВК є небезпечним.
Я про наслідки...до чого може привести нехтування ТБ... :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Микола Григорович

Цитата: alexnowar від 28-11-2018, 14:17:13спирту в рубашку ПВК заливаєш?
Там-же написано:
Цитата: Микола Григорович від 26-11-2018, 16:15:57Так люди ставлять
:D :D :D :D

alexnowar

Цитата: Delta від 28-11-2018, 14:19:16Я про наслідки...до чого може привести нехтування ТБ...
Так а я про що? Написав же, шо зрозумів: тени "звичайні" (П-образні), установлені способом по типу в кришку люка в днищі є небезпечні,  а на різьбі ввареній аргоном в днище задовольняють шановне панство по техніці безпеки.

добавлено: 28-11-2018, 22:14:31

Ще хотів спитати, але аж ось наважився. Кришку куба на болтах через прокладку також небезпечно робити?

SMF spam blocked by CleanTalk