Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

makrak80

Цитата: гуральник від 26-11-2024, 06:55:18пересилка і ремонт за рахунок фірми.
А мені тільки ремонтували за рахунок фірми , а дорогу туди-суди я платив ... На...ли ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

гуральник

Цитата: makrak80 від 26-11-2024, 10:07:00А мені тільки ремонтували за рахунок фірми
Моя бочка 57л з травня, може тому.
 До того я ремонтував дві їхні бочки то за все оплачував.І за ремонт і за доставку.
Любіть життя. Повторення не буде...

makrak80

Цитата: гуральник від 26-11-2024, 10:27:20Моя бочка 57л з травня, може тому.
А Ярема що , пам'ятає коли хто в нього бочку купував ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

гуральник

Цитата: makrak80 від 26-11-2024, 14:46:35А Ярема що , пам'ятає коли хто в нього бочку купував ?

То напевно потрібно його запитати.)
 Можливо мені повірив на слово.
 Дуб з віком темніє,а з травня до листопаду він залишається абсолютно світлим,без особливих змін.
Любіть життя. Повторення не буде...

Батарейкин

Цитата: makrak80 від 12-11-2024, 17:04:26витримали 8 років - 199 грн . Абсурд ...
купи попробуй
явно не фальсификат  (((

02-12-2024, 19:04:51
Цитата: makrak80 від 12-11-2024, 21:32:34Це як віскі , ром , джин з АТБ спирт з
ну я про эти напитки не писал
просто у производителя кризис(((
речь не трехлетке коблево за 130грн
просто возьми попробуй

02-12-2024, 19:06:20
Цитата: vova0869 від 12-11-2024, 22:33:27А як ви думаете отi ароматизатори для напiв що заполонили интернет
то вы ими пользуетесь
ОКЗ врядли
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Цитата: Батарейкин від 02-12-2024, 19:01:53речь не трехлетке коблево за 130грн
просто возьми попробуй
Олеже , я пробував "Таврію" 6 та 9 років , не зайшло . Обивателю начхати з чого зроблений тий коньяк , головне дешево та смачно ...

ДимаС

Шульга. Дві десятки.
З моменту купівлі зараз рівно два роки.
Третя заливка.
З другої помітив підтікання й втрати на одній з двох.
Зараз за 7 міс втрата в одній 20%, в іншій 50%. Добре що злив.
З виду немає калюж - але за період витримки втрати високі.
Написав йому, спитав рекомендацій.
Читав що невеликі проблеми можна вирішити тим, що злити, підсушити, щоб трохи всохлись - тоді гарно буде видно де проблеми з клепкою, потім зняти крайні обручі, натерти парафіном чи воском, пройтись газовим пальником по воску, набити обручі й замочити як нову водою щоб розбухла.
Ну, є ще методи розбирати клепку та прокладати сушене листя камишу, але то вже інший рівень...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Ivan 68

Сергій Онищенко ремонт бочок
+380999342981
+380680440941
Мені мої дві старезні бочки ось цей Майстер ремонтував.
І рогозом між клепками теж.
Може кому знадобиться.
Він з Харківщини.
Краще ніяк, ніж як небудь.

makrak80

Цитата: ДимаС від 08-12-2024, 23:07:09потім зняти крайні обручі, натерти парафіном чи воском, пройтись газовим пальником по воску, набити обручі й замочити як нову водою щоб розбухла.
На вощені бочки обруча не одягнеш , особливо крайні ...

vova0869

В мене теж 30 л з эпiцентру з такою проблемою.Замазав торцi та утори вiском.Використовую пiд вино.10 л не вигiдно ремонтувати та двi пересилки.Багато бу продають в гарному станi .Видно як вона себе показала та занята дубова агресивнiсть .

ДимаС

Віктор Шульга сказав відправити на ремонт, відправив...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: makrak80 від 02-12-2024, 20:09:03Олеже , я пробував "Таврію" 6 та 9 років , не зайшло .
я не про ТАВРИЮ
я про ОКЗ
а Таврия до войны в прямоугольной коробке была интересной! 7 или 10лет

кстати 6 и 9 лет не встречал....
обычно
3
4
5
7
10....
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Так , чу помилився , 7 років , ті правий , а вот 9 років точно , в алюм тубусу ...

Ivan 68

У мене теж одна аварія приключилася. Давай я переливати дистиляти з бочки в бочку згідно графіку для довитримки, витримки і т.д. А в одній з б/у класній житомирскій бочкі як потече, коли з іншої бочки перелив був вже під верхом. Я ще такого не бачив.
До чого це я розповідаю. А до того, що читав на теренах інтернета, що нічого страшного, якщо немає всієї кількості дистиляту і можна тримати скільки є, а потім, наприклад, щороку доливати. Виявилося, що це неправда. У мене перед тим в цю бочку було залита третина. Більше не було, а бочка була хороша, от і взяв на перспективу. А бочка, бідна не пережила, третини рідини їй виявилося замало.
Така от історія.
Краще ніяк, ніж як небудь.

фотограф

Цитата: Ivan 68 від 13-12-2024, 18:41:32А до того, що читав на теренах інтернета, що нічого страшного, якщо немає всієї кількості дистиляту і можна тримати скільки є, а потім, наприклад, щороку доливати.
тримати хоч літр можна, я так роблю, від 30 до 0 за рік/півтора. А от доливати то дурня, ти витриманий напій свіжим зерновим самогоном разбавляти хочеш?

SMF spam blocked by CleanTalk