Сыр.

Автор gasblender, 15-11-2013, 15:06:47

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Батарейкин

та нормальная цена!!!
столько с ним трахаться.....

меня хватило на 5-6 процессов сыроварения!
а дальше лень, не смотря на то что очень вкуссно! супермаркетовские сыры просто отдыхают в сторонке...

это как нашу бехеровку или джин сравнивать с магазинными
сколько литров молока ты в день перерабатываешь? если не секрет конечно
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

фотограф

Цитата: Forpost від 05-05-2017, 12:37:33Наприклад вчора перший раз зміг підібрати оптімальну частоту та час вимішування зерна для сиру з пліснявою та підібрав саме потрібний режим швидкості нагріву молока. Сподіваюсь, що Ви не вважаєте, що це можливо популяризувати? 
Ні, не вважаю ;)  спочатку треба дочекатися  визрівання сиру хоча б місяць,  а потім можна популяризувати ;) А то ще режим не такий...

Forpost

Цитата: Батарейкин від 05-05-2017, 12:47:29сколько литров молока ты в день перерабатываешь? если не секрет конечно

Зараз в мене надої приблизно 230-240 литрів за добу.

Цитата: фотограф від 05-05-2017, 13:18:41Ні, не вважаю ;)  спочатку треба дочекатися  визрівання сиру хоча б місяць,  а потім можна популяризувати ;) А то ще режим не такий...

+100  :)

Доречі, може хто підкаже, в кого можна замовити тут ємності з водяною рубашкою? Бо стукнувся до однієї людини, він зайнятий до зими... Може кого порадите?

Сергій Леонідович

Димка Джо

добавлено: 05-05-2017, 14:34:53

Ник:DimkaZho

добавлено: 05-05-2017, 14:38:04

Человечек

добавлено: 05-05-2017, 14:38:47

zx7
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

фотограф

Я перейшов на великий розмір :)  Може дірки більше будуть...  Аабидно так :angel:, каструля виявилася тільки на 36 літрів

Forpost

Цитата: фотограф від 17-05-2017, 10:10:45Я перейшов на великий розмір :)  Може дірки більше будуть...  Аабидно так :angel:, каструля виявилася тільки на 36 літрів

Чудово відпресований сир. А дірки стануть більше, якщо почнете додавати пропіоновокислі бактеріі ( Propionibacterium ). Але обережно, бо на такому розмірі може розірвати голову навпіл. Починайте з маленьких порцій.

фотограф

Да є там пропіоніки, розпирає як м'яч, по два рази на добу перегортаю...
Ось, новий форм-фактор - цеглина :D :D :D, хтось ( може навіть з вас) продав мені  цю форму на ОЛХ. Класна штука, на полицю в холодильник три штуки лягає...

фотограф

хоч сири ніхто і не робить, буду інколи щось показувати, апетит народу нагулювати ;)

Олежище

Чего это ни кто не делает? Такие красивые может и нет, а так вообще делаем по чуть чуть. :)

фотограф

Forpost , ти як свої качоковалло солиш? Як краще - тягнути в солоній воді, чи в звичайній а потім у розсолі? Я завжди моцареллу тягну в солоній воді (5%), потім  вона у  підготовленому розчині може  тиждень бути "як нова",  а ось спробував солити у розсолі,  РН підігнав, хлористого додав - падлюка розлізлася.  Хочу теж собі "груш" на витримку наробити, проясни, будь ласка....

Сергій Леонідович

Цитата: Forpost від 05-05-2017, 07:32:23Такий сирочок - 320 грн./кіло
Так я і не дочекався замовленого сиру! :(

огник

Цитата: Сергей Леонидович від 22-06-2017, 10:56:47Цитата: Forpost от 05-05-2017, 07:32:23
Такий сирочок - 320 грн./кіло
Так я і не дочекався замовленого сиру!
Фігово. А так хотілось почути думку не залежної людини що до смаку  ;) .
Смерть Пуйлу.

Сергій Леонідович

2beer

Цитата: фотограф від 12-06-2017, 11:11:14
хоч сири ніхто і не робить, буду інколи щось показувати, апетит народу нагулювати ;)

Чому не робимо - робимо :)

[attachimg=1]
Якщо людина не п'є – вона або хвора, або падлюка

Бандерівець

Дуже мені сподобався сир камамбер, хочу зробити.

SMF spam blocked by CleanTalk