сметанівка

Автор roust, 09-03-2015, 22:48:22

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

roustTopic starter

Ще один цікавий рецепт.
1л.сметани ,цукор 2,5шклянки(шклянка- стакан -200гр)цедра і сок одної цитрини(цитрина-лимон)
ваніль 1.5см в паличках ,покраяти  ваніль на дрібні плястерки(не знаю,як перекласти плястерок на кацапський діалект, напевне кусочек)   додати до сметани .Міксером розчиняти
цукор в сметані не треба, тільки деревянною ложкою (навіщо не знаю ,автор рецепту порадив)
додати 0,4 л.спирту.3-дні,і споживати.
Слава Нації,смерть кацапській федерації.

Хтось

Цікаво, а яке воно на смак та якої консистенції ? Пів кіло цукру на літр сметани ...

Додатково - якої міцності спирт ?

APTEM

Нужно будет попробовать... Мне кажется вместо сахара лучше пудру, меньше мороки с растворением.
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

ГОГа

Цитата: APTEM від 06-07-2015, 21:46:30
Нужно будет попробовать... Мне кажется вместо сахара лучше пудру, меньше мороки с растворением.
Вовме нет. Сахар -песок при растирании со сметаной и ингридиентами дает эмульсию, которая является основой сметановки. Вспомни гоголь-моголь, когда желток растирают с сахаром -песком. Если использовать пудру - то эффекта побеления смеси -эмульсии-не получить.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Игорь

Йдеться саме про сметану, чи про солодкі вершки?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

APTEM

Судячи з назви, саме про сметану.
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

Батарейкин

магазинную или домашнюю?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

roustTopic starter

Цитата: Игорь від 06-07-2015, 23:29:52Йдеться саме про сметану, чи про солодкі вершки?
Йдеться про сметану ,бажано домашню з сепаратора.Єдина біда цього напою-треба тримати в холодильнику і більше 1-2л зараз не
варто робити.

Хтось

0,4 л спирту якої міцності ?

roustTopic starter

Цитата: Хтось від 08-07-2015, 09:58:390,4 л спирту якої міцності ?
Та нашого 97*

gasblender

roust, ты сам по этому рецепту готовил? Сколько такой напиток храниться может?
И самовар у нас - электрический, и сами мы - довольно неискренние.

Игорь

Наверное если не расслоится, то долго. Но наверное долго не простоит :)
Чем хорош рецепт - появляется еще один канал использования лимонов, с которьіх снята цедра.
Крепость напитка получается... Сметана - 1000 мл, сахар - 800 грамм, єто примерно 450 мл, спирт 400, плюс сок лимона - всего примерно 1900 мл, крепость порядка  20%, сахар -  порядка  40 грамм /100 мл. Десертный ликер, или скорее крем.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

roustTopic starter

Цитата: gasblender від 08-07-2015, 11:15:28roust, ты сам по этому рецепту готовил? Сколько такой напиток храниться может?
Робив два рази,на день народження .Напій простояв годину на столі і закінчився :)

SMF spam blocked by CleanTalk