цукор(

Автор hachok, 05-07-2015, 23:40:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

hachokTopic starter

питання що в цукрі ( стандартному магазиному) є таке що викликає моментальне ДУЖЕ сильне піноутворення????
перший раз з таким стикнувся, є три єсмкості цукор той самий з одного заводу, але дві крайні ємкості засипку цукру переживають адекватно і передбачено. А середня чудить((, согодні вранці всивав відро цукру і ) різка моментальна реакція і піна валить так що пожежники при гасінні нафти би завидували(((, фігня зірабра по підлозі  подумав що всипав за різко хоча перед тим сипав так само і все було гуд. вечером маючи неприємний досвід сиплю в крайню ємкіть помало все ок) сиплю в середню малою струйкою то саме((((((( піна моментально заливає все навколо(((

що нетак може хтось стикався?

ДЯДЬКА

hachok, Я на встрече єто спрашивал.В одной бочке у меня всегда бродит хуже.Посмеялись и посоветовали с бочкой поговорить :D :D
То что сахар тут ни при чем ,єто точно.Попробуй хорошо вымыть и продезинфицировать бочку.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

hachokTopic starter

бочки точно едентичні і виміти рівно одиноково, це 100% моментальна рекція точно хімічна!!!! для якогось фізичного явище потрібно розмішата почекати ітд, цукор радехівского заводу) ну варіант нечиста сила я теж розглядаю)))) найду цю добродушну природну істоту що так допомогла мені в підвищені освітченості)) обовязково відячу))) в міру наяності вільної негативної енергії)

ГОГа

Перед тим, як засипати цукор, потрібно трохи перемішати брагу у бочці - гази вийдуть і цукор легше приживеться)))
Единственный "грех" на земле - это глупость

ДЯДЬКА

hachok, Мне только сейчас пришла мысль.А ты что,сахар сыплешь после дрожжей?Роли конечно не играет.Но если дрожжи после сахара,то пены в разы меньше.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

hachokTopic starter

так я роблю з розброджуванням), тобто решту цукру вже сиплю коли дріжді в єскості грають на повну.

так питаня в тому, чому цукор в різних ємкостях які стоять рядом веде себе по різному!!!
яш закладаю бродіння не перший раз))) але таку реакцію бачу вперше
і що може викликати таке моментальне піноуворення

APTEM

Цитата: hachok від 06-07-2015, 10:32:02я роблю з розброджуванням
И что помогает???
Я тоже, сначала разбраживал, потом просто растворял дрожжи.
А теперь (Delta написал, за что ему СПАСИБО) просто бросают дрожжи в бочку (целиком!) и при этом НИЧЕГО не меняется! ;)
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

braga2

Я завжди цукор заряджаю у вигляді сиропу 1 цукор 0.5-1 вода. Мороки менше, а то задовбався його розчиняти на холодну. Правда без всякого розброжування. І температура на старті така, як треба, дріжжі швидко стартують.
Влив гарячий сироп (заодно і ємність трохи простерилізується), влив води, кинув дріжжі. Дріжжі самі розходяться, колотити взагалі не обов'язково. Сухі теж працюють норм. Пропорція цукор 1 вода 5 + ще вода, котра в сиропі. Вихід завжди 0.64. Піни нема, наливаю майже по верх, сантиметра 3 від верху. Піна є вже при нагріванні в НБК

APTEM

Я, засыпал сахар и заливаю его водой, иногда помешивая, пока наполню бочку сахар растворяется ;) . С теплой водой у меня не вариант т.к. саморазогрев.
В конце просто забрасываю дрожжи.

Delta

Цитата: braga2 від 06-07-2015, 10:47:51а то задовбався його розчиняти на холодну.
braga2, треба його розчиняти на горячу :) Заливаємо в ємність горячої води (відходи виробництва), та розчиняємо там цукор ;) І нема ніяких питань 8)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

Цитата: APTEM від 06-07-2015, 10:51:01Я, засыпал сахар и заливаю его водой,
APTEM, попробуй наоборот, намного легче будет его расколотить...Хотя ты мужик здоровый, и тебе веслом помахать не помешает :D

braga2

Один фіг воду кип'ятити, розчинити легше в малій ємності, ніж в бочці на дні веслом. Хоча кому як
Саморозігрів є, але ще ні разу не здохло від того, правда ємність всього 50л. Може при 200 і зваряться

Delta

Цитата: braga2 від 06-07-2015, 10:57:51Один фіг воду кип'ятити
Та не треба її кип"ятити :(

APTEM

Цитата: Delta від 06-07-2015, 11:26:35Та не треба її кип"ятити
Підтримую!!! Просто з крана та й все!

Бандерівець

Я когда ставил на "Первак" тогда всегда две бочки одновременно выбраживали, темперь начал ставить на харковском змії так выбраживают бочки с больши разбросом, меджу ними может быть 3-5 дней.

Видимо вернусь к перваку, повторяемость высокая.

SMF spam blocked by CleanTalk