Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ivan 68

А як же ж тоді побачити дописи тієї людини, яка тобі потрібна? Не завжди ж є можливість заходити на форум.
Краще ніяк, ніж як небудь.

гуральник

Раз нічого не змінилося, значить ніяк
 На старій версії форуму був термін
Любіть життя. Повторення не буде...

Игорь

Цитата: Ivan 68 від 27-05-2025, 12:09:29А як же ж тоді побачити дописи тієї людини, яка тобі потрібна? Не завжди ж є можливість заходити на форум.

Не зрозумів... Твої повідомлення склеїлись з чужими? Тоді, це дійсно проблема. Але якщо склеїлись лише твої повідомлення, то це не помилка, а політика безпеки. 
По налаштуваннях, якщо користувач пише декілька повідомлень ПОСПІЛЬ,  вони об'єднуються.
Це не забаганка розробників, а захід проти спаму та флуду, коли бот, що пробрався на форум, за декілька секунд накидує в усі гілки тисячі повідомлень. А так вони об'єднуються в одне в кожній темі, шкода від цього невелика.
Мені, відверто кажучи, не дуже зрозуміла проблема. навіть склеєні повідомлення відокремлені одне від одного абзацем з датою та часом публікації.
Про редагування. Воно має певні обмеження по часу. Не можна відредагувати чи видалити власне повідомлення якщо воно опубліковано більше трьох годин тому.  Цей термін можна змінити, або навіть скасувати, зробивши можливим редагування будь-коли у майбутньому, але я б так не робив. Бо -був гріх... Я власноруч колись, пересравшись з адміном форуму АбсентКлаб, видалив всі власні повідомлення, що зламало структуру багатьох дискусій на форумі. Той форум, доречі, з часом зачах та зник
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Ivan 68

Біда в тому, що коли повідомлення зроблені в різні дні, склеїлися, це ніде не видно іншим учасникам. Тобто людина написала, а більше ніхто того побачити не може, бо цей напис/допис не попадає в останні повідомлення і не приходить на електронку. Навіть якщо тема для тебе цікава, ти ж не будеш постійно моніторити обрану тобою тему, написали там щось, чи ні.
З приводу редагування. Останній свій допис я не зміг відредагувати одразу. Я завжди, про всяк випадок, відправляю повідомлення і одразу його перечитую. Так було і цього разу. Щось хотів поправити, а система не дала.

ДимаС

Так, я здивувався, бо там купа нової інфо, але не відокремлені повідомлення, які написані навіть у різні дні. Зазвичай, до 30хв нехай склеюється. А далі має робити окреме повідомлення, як це було раніше, щоб було повідомлення, що є новий допис, бо зараз таких повідомлень немає - все виглядає так, ніби повідомлення відредаговане.
Ігоре, особливо, знаючи твій стиль письма, коли пишеш, а потім «так, пішов спати зранку продовжу», якось так, то можливо за останній час ми не бачили частину того, що ти написав, бо не знаємо про це.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

BazilVV

Цитата: ДимаС від 28-05-2025, 09:52:55Ігоре, особливо, знаючи твій стиль письма, коли пишеш, а потім «так, пішов спати зранку продовжу»,...

Ігореві пости не об'єднуються.

гуральник

Цитата: BazilVV від 28-05-2025, 13:08:30Ігореві пости не об'єднуються.
У модераторів і адмінів є ще одна кнопка

Serhiy

Цитата: ДимаС від 28-05-2025, 09:52:55Зазвичай, до 30хв нехай склеюється. А далі має робити окреме повідомлення, як це було раніше...
Це не проблема нової версії форуму. Повідомлення, які йшли підряд, і раніше «склеювались» (якщо можна назвати склеюванням проміжки з датою і часом релізу).
Не вважаю що це взагалі проблема. Або я не розумію про що ви переживаєте.
Цитата: Ivan 68 від 28-05-2025, 06:31:59З приводу редагування.
Система дозволяє переглянути повідомлення перед публікацією (кнопка ПЕРЕГЛЯД). Для мене цього достатньо. Але з розумінням ставлюсь до того хто постійно працює над стилістикою письма і зважує свої слова навіть після публікації. Якщо це не складно, то нехай адмін включить цю опцію.
"Написанное пером не вырубишь топором". Google запропонував український аналог - "Написавши пером, не витягнеш і волом". (Про топор здається більш виразно))
Але, вважаю не правильним, коли редагується, або знищується повідомлення вже після того, як на нього з'явилась відповідь.
Назвался груздем — полезай в кузов. Несподівана інтерпретація цього прислів'я від  ШІ – «Смысл в том, что если ты назвал себя груздем (грузчиком), то будь готов грузить, то есть выполнять свою работу.» :)
Всегда

гуральник

Цитата: Serhiy від 28-05-2025, 15:57:01Повідомлення, які йшли підряд, і раніше «склеювались»
Через певний час йшли новим повідомленням, зараз цього інтервалу немає.

Ivan 68

Колеги, хочу придбати РН-метр (полоски не пропонувати). Може хто підкаже, який краще придбати. Шукав інформацію на форумі, але нажаль не знайшов.

ДимаС

Цитата: Ivan 68 від 29-05-2025, 10:06:31Колеги, хочу придбати РН-метр (полоски не пропонувати). Може хто підкаже, який краще придбати. Шукав інформацію на форумі, але нажаль не знайшов.
Агато перечитав, то зупинився на такому, вже роки чотири працює, правда останнім часом менше, але гарно.
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.908.45 | Profesjonalny miernik PH typu pióro Przenośny tester jakości wody PH Kwasomierz do akwarium Kwasomierz wodny PH Sonda miernik kwasowości
https://a.aliexpress.com/_Ev7wica
Й зразу до нього брав про всяк випадок сенсор, якщо з часом зо станеться з ним - завжди можна замінити на новий.
Калібровочні розчини готові брав десь на олх чи промі, вже не пригадую. Не порошки, а готовий розчин краще брати.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

фотограф

Цитата: Ivan 68 від 29-05-2025, 10:06:31Колеги, хочу придбати РН-метр (полоски не пропонувати). Може хто підкаже, який краще придбати. Шукав інформацію на форумі, але нажаль не знайшов.
Навіщо, точніше для чого?

Ivan 68

Я прийшов до висновку, та і колеги на форумі неодноразово писали, що від якості браги для фруктових та зрнових дуже залежить кінцевий результат. Правильний, або потрібний для Винокура РН затору має чимале значення.
Раніше цього не враховував. Набираючись досвіду, став враховувати.

Gourmet

В мене такий - https://a.aliexpress.com/_ExzeVv0
Батькові взяв простіший -
https://a.aliexpress.com/_EzKWeVU
На одному й тому самому розчині показують дві десятих різниці.

фотограф

В мене перший був milwaukee рн54 вживаний, довго працюва. Потім купив китайський з алі десь 15-20 баксів - відверто брехав хоч і калібрувався наче, міг скакати по показникам як хотів. Гімно, викинув. В підсумку купив з виносним електродом дорогий. Але мені треба було для молока, для браги то занадто та і користуватися не часто будеш. Наче по відгукам не дуже дорогі та якісні були рн-метри ADWA. Тільки головне щоб електрод завжи був у розчині для зберігання. Тобто ще треба розчин для зберігання та два розчини для калібрування. Чи виправдано і потрібно це для браги хз. А китайський РН та порошки для калібровки то більше для самозаспокоєння ніж для точності.

SMF spam blocked by CleanTalk