Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

Батарейкин

Цитата: vitallicheg від 09-01-2018, 18:49:30роса лежит ещё на распакованая ;)
могу откупить ! )))

Цитата: Dimassik від 09-01-2018, 19:02:34Позволю себе пококипастничать:  :)
Цитата: Игорь от 16-10-2015, 01:27:20

Вопрос вот в чем...
    Ты не боишься один дома оставаться, без присмотра?

отвечу честно!
боюсь!!!
но по другим причинам....

при первом разводе я полгода оставлял свет в коридоре включенным.
что бы не входить в пустую квартиру.

сейчас я думаю что не засыпаю до 6 утра так как по статистике в 4-5 утра во время сна большая смертность у мужчин моего возраста

Цитата: Dimassik від 09-01-2018, 19:02:34Позволю себе пококипастничать: 
скопипасть еще где небудь цитату Игоря что он рекомендует оставлять процесс без присмотра!

есть критерий - вынужденная мера!
и если можно, то нужно минимиализировать работу РК без присмотра
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

vitallicheg

Цитата: Батарейкин від 09-01-2018, 20:07:01Цитата: vitallicheg от Сегодня в 18:49
роса лежит ещё на распакованая
могу откупить ! )))
Я её не для продажи покупал  ;)

Палыч58

Всем Привет !
Поставил брагу на зеленом солоде и сахаре , подскажите как лучше перегонять - прямотоком или царга с медной насадкой ?
Цель хороший дистиллят .
Я ненавижу водку, но мне так нравится что она со мной делает...

makrak80

Палыч58,  первый перегон прямотоком , а второй дробный на царге с насадкой .
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

IgorKip

Цитата: Палыч58 від 22-01-2018, 09:15:16прямотоком или царга с медной насадкой ?
Брагу конечно прямотоком. И без дробления.

viking310

Подскажите,где у нас в Украине можно купить быстросьемные краны,как на Али продают?А ждать месяц-полтора нет возможности.

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Peresvet

viking310

Peresvet, то что нужно)
Спасибо за помощь!

silverus

есть переходники-пневморазъемы на любой кран, у меня под трубку д8мм.

ставлю пластиковые под воду и нержу под продукт.

yrabarskiy

У 2012 р. змайстрував собі  колону Ф 50 із 2-х царг по 750 мм  з наклонним дефом, дімрод мідний 2-х рядний - паралельно 2 трубки по 3 м. Наповнювач мочалки. З"єднання різьбові виготовлялися токарем. Кубом служила 40 літрова дюралева каністра, яка була вмонтована в ел.плиту "Электра 1001 м"  Плита працювала у співдружності з РК. Як говорять в народі і випивон і закусон.
     Через 1,5 року зробив другу колону з вертикальним перегородочним дефом, дімрод знову мідний 2-х рядний з паралельним навиванням. Напрямок потоку води назустріч пару.  Царга нероздільна, наповнювач СПН-3.5х3.5, з"єднання молочки, охолодження автономне.
    Тепер ел. плиту ліквідовано, замість неї  газова "міні".  Куб 63 л   об"єднаний в корпусі з ПГ і можливістю перегонки густих зернових бражок перегрітим паром.
     Тобто, в процесі  хобі, при допомозі форуму, відбувалося   удосконалення обладнання та технологічних процесів. Взагалі на даний час мене майже все задовільняє, окрім затрати часу на відбір продукту після Т куба 90*С. При Тк-85*С відбір 1.4л/г зі зменшенням 100 мл на 1 *С.
     Відповідно хочу удосконалену колону Дн 60,3 мм.
     50-ті колони робилися з підручних матеріалів, були із нестандартної труби Дн -51,1мм Дв-48.9мм  відповідно стінка 1,1 мм.
     Тепер трубу буду купувати. Наявні з товщиною стінки 1.6 мм та 2 мм, а тому хочу поради,хто має рацію, підкажіть з якою товщиною стінки труби буде краще.
Хмільна вода не приведе до добра!

Батарейкин

Цитата: yrabarskiy від 14-02-2018, 14:38:40підкажіть з якою товщиною стінки труби буде краще.
чем тоньше тем лучше. для тепло-массобмена
подумай стоит ли вообще на 60ку переходить?

yrabarskiy

Цитата: Батарейкин від 14-02-2018, 14:52:39подумай стоит ли вообще на 60ку переходить?
Така думка у мене існує, але на ряду з ваганнями. Хотілося б почути відгуки бувалих.
Хмільна вода не приведе до добра!

Ярема

Цитата: Батарейкин від 14-02-2018, 14:52:39стоит ли вообще на 60ку переходить?
А в чем проблема с ней???? 
Все проходит...

SMF spam blocked by CleanTalk