Отечественный солод кто где покупает.

Автор gergan, 13-08-2015, 08:38:22

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

фотограф

А що зараз з солодом, де дешевше вітчизняний?

ГОГа

Я купую солод Castle Malting (Бельгія). Так, це досить дорого, але якість - це все. На жаль, наш солод часто не відповідає належній якості. А оскільки варка в мене не велика (35-40 літрів готового пива), то якість сировини виходить на перше місце.
Кому цікаво - тому можу надіслати відповідні контакти. 
Единственный "грех" на земле - это глупость

Рамуальд

На Брюсервисе нормальные цены на чешские/ немецкие солода. Есть и украинский по 30 грн., но пишут, что заказ от тонны. Не знаю, как насчет украинского, а за немецкий я договаривался с менеджером на малые объемы оптовым ценам по телефону.

makrak80

Цитата: Рамуальд від 02-12-2025, 14:52:52На Брюсервисе нормальные цены на чешские/ немецкие солода
брюсервис що це таке ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

makrak80

Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Рамуальд

Точно так. Они. Склад под Киевом.

фотограф

фотограф

навіть делівері доставка досі відчутно - 700грн два мішки, в підсумку 33,70 грн/кіло вийшло

makrak80

Цитата: фотограф від 07-12-2025, 19:02:06навіть делівері доставка досі відчутно - 700грн два мішки, в підсумку 33,70 грн/кіло вийшло
Де купував ?

фотограф

Цитата: makrak80 від 07-12-2025, 20:40:30Де купував ?
Канів, телефону немаю, робив через пошту kaniv.solod@gmail.com

ДимаС

Цитата: фотограф від 08-12-2025, 11:36:43Канів, телефону немаю, робив через пошту kaniv.solod@gmail.com
0 (67) 466 55 36
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Ivan 68

Краще ніяк, ніж як небудь.

Zag

Зателефонував сьогодні за номером, який дав Ivan 68, то сказали, що солодом не займаються, а роблять солодові концентрати (ячмінний і житній) і концентрат квасного сусла. Без проблем продають у роздріб починаючи від одного кілограму. На питання, де взяти солод, дав номер, який  вказав ДимаС. Звати Володимир. Так що в квартирних умовах можна і з концентратом поексперементувати.
Шануймося,  бо ми того варті!

Ivan 68

Не варто. Не знаю, як кому, а мені не сподобалося. Це правда давно було, але...

Ivan 68

Ось тобі ще контакти по солодам

SMF spam blocked by CleanTalk