Автоклав и рецепты для него.

Автор perkoljator, 07-09-2015, 20:29:25

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

alexdoe

Привет всем, подыскивал себе автоклав, прочитал всю тему и решил купить Винницкий Лан нерж, на 24 банки.
Все таки заводской, винтовой - не надо носить в кармане ключ на 12 ну и нержавейка.
Я так понимаю конструкцию стянули у белорусов.

Стоимость 4300грн, покупал на ОЛХ новый, в заводской упаковке.
На самом заводе стоит 4700, продавец объясняет тем, что у них оптовые закупки с завода и поэтому такая цена.

Ссылка на производителя, может кто то подыскивает себе как я и пригодиться ссылка:

https://sovek.com.ua/uk/index.php?route=product/product&path=62_90&product_id=250

вроде как завод с советских времен, так же интересно гидропресс - может кто то покупал? присматриваюсь.

makrak80

А який завтовшки метал вони заявляють ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

alexdoe

2мм корпус  и 8мм крышка.
Вроде так.

makrak80

2мм ще куди не йшло , у мене с чернухі 4 мм ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

Цитата: alexdoe від 17-07-2022, 18:45:48
Вроде так.
Чому не з ТЕНом?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

alexdoe

Цитата: ДимаС від 17-07-2022, 18:59:01
Цитата: alexdoe від 17-07-2022, 18:45:48
Вроде так.
Чому не з ТЕНом?

Чесно кажучи подумали з дружиною, зважили плюси і мінуси черний метал+тен або нерж і без тену, взяли "огневий" нерж.
Це не РК з відбором ГФ годин на 15, тут годинку можно посидіти книжку почитати поруч.
До речі стінки дійсно схожі на 2мм.

makrak80

alexdoe

Цитата: makrak80 від 17-07-2022, 21:06:00
Мій кум отакий взяв рік тому : https://dmb7.com.ua/p811874585-avtoklav-nerzhavejki-lyuks.html?source=merchant_center&gclid=CjwKCAjw5s6WBhA4EiwACGncZQjwZbZE-moh7s73tZ63IZk5BceP1vWs6GukQ9dwt039XZ0K7KXC4hoC9uoQAvD_BwE
Да, смотрели на него. У него крышка изнутри закрывается и давлением прижимается как писал в ветке Вилен.
Но при равном объеме он стоит в два раза больше. Типа 4300 и 8000.
У того которого взяли мы - ровненькие швы, заводское исполнение, а манометры одинаковые и там.
Что странно - все производители спиртовыми термометрами комплектуют, просто термогильза в которой термометр болтается, туда надо налить масло и потом опустить термометр. Николай Николаевич, у твоего кума так же ?

makrak80

Так , мастило треба заливати у кармани всіх автоклавів , для більш точного виміряння температури . В мене ще совдеповській скляній ртутний , хоча и єлектроних штук вісім , алеж вони практично всі брешуть ...

добавлено: 17-07-2022, 21:26:14

Мені клав від батька дістався . та я тільки як пару років тому його запустив , та так добре , що кілька сотен банок чого тільки не робив . Рибні консерви 4 сорти , різних тушонок м"ясних , пупки , серця  , каші з м"ясом , зелений горошок , кукурудзу , икру кабачкову . До речі не напрасно , запасів богато ...

alexdoe

А насос який використовувати ? Велосипедний ? Довго качати ?
Чи краще компрессор автомобільний ?
В мене 18А компрессор, його на клеми до акума треба підкидати (
І взагалі треба качати, чи тиск сам підніматься після початку кіпіння ?

makrak80

Насос в мене автомобільний , одно очко качаю пів хвилині . Я ще зробив на нього вставкі , щоб вишче фальшдно підняти , та працюю часто по парі , на банках під твіст , без предтиску ...

alexdoe

Не зовсім зрозумів - ручний чи ні, масло звичайна олія ? Чи яке ?

Delta

Цитата: makrak80 від 17-07-2022, 21:31:00та працюю часто по парі
Так в тебе паровий? Банки не покриті водою?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

Цитата: alexdoe від 17-07-2022, 21:47:17Не зовсім зрозумів - ручний чи ні, масло звичайна олія ? Чи яке ?
Любий, хоть ножний, хоть ручний...різниці немає....Олива люба...авто, соняшникова, оливкова... :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

makrak80

Георгіч , я можу не ньому працювати як по воді , так і по парі . Просто трішки вишче піднімаю дно , щоб банки води не косались ...

SMF spam blocked by CleanTalk