Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

BazilVV

Цитата: Сергей Леонидович від 26-10-2017, 23:09:22
Бронюю 2 кг.

:D :D :D
Це при умові, якщо я поїду на Різдво в Чехію, і якщо ягода ще буде на дереві і не обсипеться.

РС:... і пива буде мало.

YURIY 79

Каждый имеет право настаивать на на своем !
Лично я настаиваю на рябине.

Dudley

Щорiчна заготiвля терну для Sloe gin!

oleg_n

Веду  здоровый  образ  Жизни -
Пью  из  чистых  стаканов
Курю  на  свежем  воздухе

crofNN

Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

catfish67

Цитата: crofNN від 25-11-2017, 20:37:39А где купить?

в лісі зібрати ...
терен збирав ще місяць тому, сьогодні настій злив, вже вжив трохи ...

crofNN

Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

moh1971

Цитата: catfish67 від 25-11-2017, 20:48:00в лісі зібрати ...
Тем более в этом году его как грязи :D я о терне.

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

catfish67

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Misьko

В нас по лісах і посадках його достатньо багато. І купити можна. Я купував терен кілька років під ряд, в цьому році я не дома, тому  нічого не роблю. Зробив тільки троянду і малинівку. Пробував настояти разом чорну смородину і порічки, вийшов якийсь шмурдяк з запахом розчинника і незрозумілим смаком. Тільки ягоди перевів. Добре, що я знаю де взяти джин))))

Dudley

Я терен ніколи не купував! По 2 причинах! По-перше терен має сильну абсорбуючу дію і вбирає в себе усе що є в повітрі! Не відомо, де він був зібраний, біля заводу, на залізничній станції чи в дикому лісі! По-друге, не має змісту витрачати гроші, коли можна отримати задоволення від самого збору терену! Я його збираю за старим хутором 20км від міста, на краю досить таки великого лісу! Трохи поколовся, замерз, благо був термос з гарячим чаєм! :) Але задоволення від результату отримав однозначно! :)

l6ova

в нас в лісх теж його багато, навіть знаю де росте, тік як правильно його збирати, а то довго і колюуууучеее :D

SMF spam blocked by CleanTalk