Стейк

Автор Олежище, 15-12-2016, 12:16:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vova0869

Как-то в концервацию положили экстру вместо каменной соли . Всё забродило до единой банки.Потом читал что в концервпцию только каменную соль дожить. Так что разница есть.

DAP

До речі, можу підказати перевірений багато разів бюджетний варіант м'яса для стейка. У Метро торгова марка Scott Meat. Бокова частина пласка. Здається 240 грн за кг. Треба брати максимально мармуровий з потемнішим м'ясом.

Батарейкин

Цитата: vova0869 від 13-02-2023, 07:34:45Всё забродило до единой банки.
может у хозяйки месячные.... а соль не причем (((((((((((((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Бандерівець

Я дивлюся на соління, як хімік. Хімічний склад солі екстра від камяної невідрізняється. Я користуюся екстрою бо не люблю коли між зуби попадають гранули камяної солі

Колись Дельту спитали "Коли слід ставити брагу, коли місяць повний чи коли його немає". На що Дельта відповів "Брагу треба ставити кожного дня"

пЫво

Цитата: vova0869 від 13-02-2023, 07:34:45
Как-то в концервацию положили экстру вместо каменной соли . Всё забродило до единой банки.Потом читал что в концервпцию только каменную соль дожить. Так что разница есть.
То де ж ви зара її візьмете, коли треба буде сало солить?
Со мной не спорил Батарейкин!)))
[url="http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476"]http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476[/url]

Батарейкин

Цитата: пЫво від 14-02-2023, 22:45:36То де ж ви зара її візьмете, коли треба буде сало солить?
экстру склеивать )))

жена турецкой( фасовщик АТБ)  солит... все нормально!
экстры в магазине нет

консервацию в этом году тоже на ней делали
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

yrabarskiy

Не втримався???? Хочу  повідомити, що сіль  "Екстра" використовується як столова, лише для досолу готових страв. В дійсності для посолу вона віддає гірчавістю, а не солоним присмаком. Тобто, для засолу вона не годиться.
     Стосовно кам'яної солі для протиожелндних матеріалів, використовується каїніт, - це верхні прошарки перед кам'яною сіллю. для дорожників це хлориди.
     Взагалі щодо крупного помолу солі, я використовую морську сіль, 3- го помолу , в торгівельних мережах її вдосталь. Якщо прискіпливо, то через обробку в "Мрії" її зернистість можливо привести до бажаної для потреб.
     Якось так.
Хмільна вода не приведе до добра!

BazilVV

Економіка повинна бути економною, а масло повинно бути масляним!

Є сіль той соліть, а якщо нема то  :'(

Батарейкин

Цитата: yrabarskiy від 15-02-2023, 21:51:37В дійсності для посолу вона віддає гірчавістю
звиткыля та горчыстить береться?
обоснуй!!!!!!!!!!!!!!!

yrabarskiy

Spoiler

Як вже зрозуміло "Екстра" це поварена сіль, а кам'яна, це натур продукт. Не буду розписувати технологічний процес ( яку воду для випарки використовують, ...
     Саме краще, спробуй сам щось приготувати, бажано просте,  лише тоді взнаєш різницю.
     Не знаю точно, правда чи ні. У 2000 р. був у Соледарі, в соляній шахті (на екскурсії) там же діяв санаторій для хворих астмою, то гід розповідав, що солоний смак солі стає лише після окислення з повітрям.
Хмільна вода не приведе до добра!

фотограф

Цитата: yrabarskiy від 16-02-2023, 02:57:45Як вже зрозуміло "Екстра" це поварена сіль, а кам'яна, це натур продукт.
Давайте не будемо доходити до маразму элементарні речі,  байками для домогосподарок про " натурпродукт"

Бандерівець

Стейки мені уже надоїли, в середе приготовив ковбасу в сувіді, а потім прокоптив.

Що ще порадите, що ще можна цікави зробити з мяса?

Може то бастурму зробити?

http://labspirt.com/forum/index.php/topic,547.msg9259.html#msg9259

makrak80

Раджу взяти великий шматок яловічини на кістки , зварити його , посолити , схопити обома руками та жадібно з"їсти !) Тому що варене мясо саме корисне ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

І варити години 4, на мінімальному вогні...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

По випадковості набрав яловичих хвостів, хашу наварив, тепер замовив афганський казан, буду шурпу варить
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk