Аргон против Голов

Автор Батарейкин, 06-04-2017, 15:51:25

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

sergeybb

Цитата: Батарейкин від 06-04-2017, 20:45:52с таким же успехом на ТСА его можно просто надеть!
Классная у тебя идея и аргон не нужен, только объем маловат

Микола Григорович

Сьогодні  кег з аргоном мене виручив, бо злодії комунальщики відключили воду на весь день.
Ось мені і подумалось, а чи не зручніше було-б застосувати кисневу подушку, чи якийсь другий міх, (та хоч і для сміття) трохи адаптований для нашого діла ;)
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

pinskslonik

Подключил ТСА к выходу СО2 из бражной емкости ( на выходе стоит легкий  гидрозатвор , бродит активно )
Результат порадывал даже очень .Никакой рези при вдыхании .В следующий .если срастется , попробую с аргоном .
Жыве Беларусь!

Delta

Цитата: Микола01 від 04-07-2017, 22:33:16Ось мені і подумалось, а чи не зручніше було-б застосувати
Зручніше було б застосувати автономне охолодження...ціна питання у нас 80$$.
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Микола Григорович

Delta, Я мав на увазі -- заповнити кисневу подушку наполовину (щоб не було тиску) аргоном і підключити до ТСА після відбору голів.

добавлено: 05-07-2017, 12:43:24

Цитата: Delta від 05-07-2017, 08:10:52автономне охолодження
А якщо струм вимкнуть? :D
При застосуванні  подушки, або її аналога ми маємо:
--  не даєм кисню засмоктатись через ТСА наразі форс-мажора :o
-- під час процесу  захищаєм спирт в дефі від окислення.
-- економим аргон, бо він ніяк не змішується з повітрям і можливе його використання безліч раз :D

Delta

Цитата: Микола01 від 05-07-2017, 12:21:09А якщо струм вимкнуть? :D
Той РК зупинеться... ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Микола Григорович

ГОГа

Цитата: Микола01 від 05-07-2017, 12:21:09
Delta, Я мав на увазі -- заповнити кисневу подушку наполовину (щоб не було тиску) аргоном і підключити до ТСА після відбору голів.

добавлено: 05-07-2017, 12:43:24

Цитата: Delta від 05-07-2017, 08:10:52автономне охолодження
А якщо струм вимкнуть? :D
При застосуванні  подушки, або її аналога ми маємо:
..........
-- економим аргон, бо він ніяк не змішується з повітрям і можливе його використання безліч раз :D

А вот и нет: при остановке РК пар конденсируется и в дефлегматоре-холодильнике, и в колонне, и в кубе. Это приводит к всасыванию аргона из подушки. Все Ок, но всосанную часть аргона мы уже фиг сможем использовать, а посему использование подушки с аргоном "безліч" раз фиг получится...
Единственный "грех" на земле - это глупость

БатарейкинTopic starter

Цитата: ГОГа від 05-07-2017, 17:59:18использование подушки с аргоном "безліч" раз фиг получится...
если аварии не было то получится
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Микола Григорович

ГОГа, А при відновленні роботи колони куди аргон дінеться? Чи Ти маєш на увазі кінець процесу? Так хто-ж його туда пустить? :D

БатарейкинTopic starter

Цитата: Микола01 від 05-07-2017, 18:07:40А при відновленні роботи колони куди аргон дінеться?
думаю первыми пойдут пары спирта
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ГОГа

Олег (Батарейкин) вроде как ответил: пары спирта могут пойти первыми.
Я не претендую на истину, но можно провести эксперимент с одной подушкой и несколькими остановками и остыванием системы. И что-то сдается мне, что подушка не обеспечит многократные остановки. Но это лишь мое мнение..

Микола Григорович

Тобто, пари спирту проскочуть через деф, а аргон сконденсується ?:D :D :D

ГОГа

Я о том, что и пары спирта, и аргон уйдут в мешок. Иными словами, аргон в мешке "закакается".

Микола Григорович

SMF spam blocked by CleanTalk