4" (100мм) ФЛЕЙТА (покупка тарелок, клампов, тройников и тд.)

Автор VINOKUR, 02-10-2018, 16:03:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

VINOKURTopic starter

« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

Guralnik

Цитата: VINOKUR від 08-12-2018, 17:00:02Ось так  :).

Чи правильно я розумію, що тарілка буде лягати в ту виїмку, а зверху прокладка і наступний діоптр. І при розбиранні потрібно тільки кламп відкрутити і все? Болти в такому разі не чіпати?

VINOKURTopic starter

Цитата: Guralnik від 08-12-2018, 18:29:04Чи правильно я розумію

Правильно. Болти потрібно тільки раз перед установкою підтягнути і все. Навіть при митті диоптра їх відкручувати не потрібно. Мити іноді потрібно тільки мідні тарілки, які в розібраному вигляді без особливих зусиль відмиються, в порівнянні з мідними кільцями.

Игорь

Цитата: VINOKUR від 08-12-2018, 09:18:29Я такого не говорил.
Я о фразе "
Цитата: VINOKUR від 08-12-2018, 08:04:35Значит до такой тарелки только сейчас дошли
Ура! Дошли! Дошла - так дошли. Им так удобней и дешевле делать сотни на продажу. Меньше затрат на производство, чем при изготовлении тарелки нормальной конструкции, с максимально возможным расстоянием от зоны ввода флегмы до слива, и с расположенной между ними зоной барботирования. Но тебе это зачем? Ты же не для лохов делать тарелку собрался, а для себя. Стоит ли экономить на тарелке в ущерб ее функциональности?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Guralnik

Цитата: VINOKUR від 08-12-2018, 19:24:40Болти потрібно тільки раз перед установкою підтягнути і все.

А я все думав як VINOKUR, збирається в ті діоптри тарілки поміщати. Виявляється все просто. Зняв кламп, додав або прибрав діоптр з тарілкою і все  :D.

Якщо я надумаю робити тарілчасту колону, то буду напевно робити як у Вілена. Вілен, можеш розповісти як в твоїй флейті тарілки кріпляться?

chelovechik

Guralnik, тарелка зажата в проточке между 2 мя этажами. все просто.
на стеклянных между 2 мя силиконками...

Guralnik

VINOKURTopic starter

Цитата: Игорь від 08-12-2018, 19:52:34тарелки нормальной конструкции, с максимально возможным расстоянием от зоны ввода флегмы до слива, и с расположенной между ними зоной барботирования.

Покажи мне такую тарелку.

Guralnik

Цитата: chelovechik від 08-12-2018, 20:28:14тарелка зажата в проточке

А скільки коштує один поверх флейти, без тарілки і хомута на кламп?

chelovechik

Цитата: Guralnik від 09-12-2018, 15:05:42

А скільки коштує один поверх флейти, без тарілки і хомута на кламп?

я не знаю. у нас только целиком.

Guralnik

Цитата: chelovechik від 09-12-2018, 15:31:02у нас только целиком.

Цілком, це повністю флейта в зборі, або цілком один поверх з тарілкою і хомутом?

chelovechik

Guralnik

Цитата: chelovechik від 09-12-2018, 15:53:43флейта целиком.

Погано. Куб холодильник і деф у мене є, хотілося б тільки 3 поверху флейти докупити.
Може в майбутньому плануєш зробити конструктор (флейта по запчастинах)  :D?

Игорь

Цитата: VINOKUR від 08-12-2018, 22:36:14
Цитата: Игорь від 08-12-2018, 19:52:34тарелки нормальной конструкции, с максимально возможным расстоянием от зоны ввода флегмы до слива, и с расположенной между ними зоной барботирования.
Покажи мне такую тарелку.
колпак прямоугольной формы на весь диаметр тарелки. Колпак накрывает 2-3 паровые трубки. Вход флегмы с одной стороны, подальше от колпака. Выход с противоположной, тоже подальше от колпака - поближе к краю. Диаметры паровых и сливных труб, паровые щели в колпаке и все остальные размеры должны быть просчитаны с учетом потока пара и флегмы.

добавлено: 13-12-2018, 13:17:02

Но все это до одного места если не понимать как и для чего регулировать количество возврата флегмы.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

vova0869

SMF spam blocked by CleanTalk