РК: примусова зупинка як метод

Автор ДимаС, 17-11-2022, 08:23:33

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Andrik_K

Цитата: Delta від 19-12-2024, 14:08:31
Цитата: Игорь від 19-12-2024, 09:45:13Питання охолодження теж актуальне.
Як що поставити насос на 12 вольт, той же от оприскувача, що у деяких на подачі браги, то також питання вирішується за допомогою АКБ на 12 вольт. Він дуже мало бере...у прошлому році, за весь сезон, я оприскувач лише один раз підзаряжав ...
На автономці насос на 12в з оприскувача, малюк на 220в (можно переробити на 12в) , а от карлсон або фанкойл та двигун радіатора та Роса на 220. Тому  потрібен інвертор.
Я знаю, що нічого не знаю

Бджоляр

А якщо для охолодження застосувати батарею (конвектор 1.5м длинною, по паспорту 5 кВт), а якщо замало, то доповнити   трубкою для теплого полу, прокладеною на вулиці?

Andrik_K

Цитата: Бджоляр від 19-12-2024, 23:20:26конвектор 1.5м длинною, по паспорту 5 кВт
за звичай паспортні дані на радіатори вказують за 80 град вхід теплоносія 60град вихід. При других значенях потужність буде сутєво відрізнятися.

Цитата: Бджоляр від 19-12-2024, 23:20:26то доповнити   трубкою для теплого полу, прокладеною на вулиці?
при мінусових температурах замерзне
тай навіщо щось вигадувати якщо є автономка, треба пристосовувати її
Я знаю, що нічого не знаю

Игорь

ЦитатаА якщо застосувати Модуляційний клапан з б/в газових котлів та завязати його з датчиком тиску.
Спробувати можна, Але треба розібратись з способом керування - з напругою, типом модуляції тощо. У різних виробників вогни різні. Та й ціни доволі кусючі.
 Крім того, слід мати на увазі, що потрібна нам потужність (читай - потік газу) на порядок менша за потужність котла.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Що непокоїть.
Газове обладнання потребує периодичного професійного обслуговування. 
Як його забезпечити?

Батарейкин

Цитата: кролик від 15-12-2024, 22:31:16На газу гнати неможна,
вспоминаю твои посты 5летней давности )))

Цитата: кролик від 16-12-2024, 13:05:51то куди тобі фуйового газового шпирту вислать?
всем раздаешь?

25-12-2024, 21:20:43
Цитата: кролик від 17-12-2024, 11:39:58да с нагрузками в пару киловатт,
3,7 квт
полет нормальный )))

25-12-2024, 21:22:17
Цитата: Andrik_K від 19-12-2024, 22:21:00та Роса на 220. Тому  потрібен інвертор.
не факт что заработает
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Игорь

Появился колега из Канады, просит Росу на 120 вольт 60 герц. 
Объяснил ему что Роса слишком плотно привязана именно к частоте, что переписать код на другую частоту можно, но проверить, найти косяки и исправить я не смогу - где я найду 60 герц?
Тогда он сказал, что нагрев стабилизирует сам. А ему нужно только обеспечить "шпору" отбора. 
Я думаю, что просто шпора - не интересно.
Можно сделать как сделано в Росе - 7 режимов (разгон, на себя, головы, подголовники, тело, прихвостни, очистка), распределитель фракций, управление отбором, плюс малюк для управления потоком воды охлаждения, плюс замыкание или размыкание релюшки для отключения нагрева по окончании процесса или при непредвиденной ситуации, плюс контроль потопа и отдельно - наполнения посуды.
Такая компоновка позволит реализовать паровой отбор голов и периодический сброс новонаваренных примесей из дефлегматора по паровой фазе. 
Чего я об этом вспомнил - всё это можно будет применить при автоматизации газового нагрева.
Я уже и модуляционную втоматику с плавным регулированием потока газа присмотрел. :)

Игорь

Якщо відбор голів буде по паровій фазі, то втрачається сенс у розподілювачі фракцій. Якщо три або чотири  клапани я вважав перебором, то на два погоджусь. Тобто, голови по пару - окремо, підголів'я та прихвосні - через "брудний" клапан, товарний спирт - через "чистий" клапан.

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Игорь

А вот... Сразу жми "смотреть на youtube"
www//youtube.com/shorts/SwxDuTnU6xY

кролик

Цитата: кролик від 16-12-2024, 13:05:51то куди тобі фуйового газового шпирту вислать?
всем раздаешь?

Тебе вышлю. Сколько?

Цитата: Батарейкин від 25-12-2024, 21:19:55не факт что заработает
видео выслать?  При прошлом обстреле - двое суток без э/э. Процесс завершил без особых проблем.  Особые проблемы, это невозможность включить кофемашинку или стиралку.  Ибо с аккумов потянет более 20а.

SMF spam blocked by CleanTalk