Чанахи по львівськи

Автор Бандерівець, 25-11-2023, 06:55:31

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

1. Замочуємо на 12 годин червону велику фасолю.
2.  Даю в казан чи мультиварку-скороварку трішки соняшникової олії.
3. Обжарюю цибулю.
4. Обжарюю нарізану напівкільцями моркву.
5. Обжарюю на сковорідці 4-и ложки муки до золотистого кольору. Обжарену муку розвожу у воді щоб не було комочків.
6. Обжарюю мясо свинини.
7. Додаю картоплю, лавровий листок, перець,, зелень, раніше замочену фасолю, наливаємо води і додаємо розчинену піджарену муку.
8. Включаю скороварку на 20 хв, на середній тиск.Якщо звичайний казанок то 40 хв, але тоді муку треба давати після 40 хв, бо треба буде часто перемішувати, щоб не пригоряло
9. Видавлюю через часникодавку часник, додаю гострий перець і даю покипіти 3 хв без тиску.

Звичайно це діло смаку, але їх вживають додаючи порошок гострого перцю, вони мають бути гострими.

Игорь

Вовка, рецепт класний.
А тепер дай номер картки, з якої ти ліки купляєш.   

Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

БандерівецьTopic starter

Цитата: Игорь від 25-11-2023, 23:44:50
Вовка, рецепт класний.
А тепер дай номер картки, з якої ти ліки купляєш.   

Ігор дякую, але в мене кошти є, маю роботу, зарплату платять, тому давати номер картки це гріх.

До речі спробуй ті чанахи, я не знаю чого їх так назвали, адже вони кардинально відрізняються від грузинських чанах. Але в нас у Львові тільки так їх і готують і так називають, приичому тільки у Львові.

ДимаС

Я точно такі їв вперше у житті у Франківську, але схоже у рецепті ти забув вказати скільки треба додати води, бо трішки юшки має бути.
Раніше то готувалося саме у горщику у печі.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 26-11-2023, 09:06:17
Я точно такі їв вперше у житті у Франківську, але схоже у рецепті ти забув вказати скільки треба додати води, бо трішки юшки має бути.
Раніше то готувалося саме у горщику у печі.
в 7-му пункті написав, наливаємо воду.

Можливо. У нас подають лише у горщиках

vitallicheg

Я роблю без додавання борошна. Але додаю чорнослив, гриби , та томати в сезон або замінюю пастою

schr1

Сьогодні дружина готувала. Дуже смачно,але квасоля була біла. Все одно смачно!

SMF spam blocked by CleanTalk