Колона не вибирає весь спирт з куба

Автор VitaliyR, 06-07-2025, 15:00:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 18-07-2025, 10:11:29Черговий раз впевнююсь, що просто витрачаю час впусту.  
+100500

мне очень жаль твое время, особенно в этот  трудный час
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 18-07-2025, 21:23:08Зараз світло по 11 грн
где????
заполни карточку свою

фан-клуб узнаете себя???
но он хоть быстро отвечает )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:46:19где????
В нас на гаражах по 7 грн , на дачах по 9 , а у бізнесу ще дорожче ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

VitaliyRTopic starter

Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:26:55при какой скорости?
пошукай, я писав.
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:26:55в общем пить нельзя??
не зараз, потім, після того як стане спиртом
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:26:55наркологи людят употреблять фразу - вещество )))
в протоколі пишеться "невідома прозора рідина, що має ознаки алкоголю"
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:31:20и пиз_д_а  твоему ЛКП на крыше авто((
не купляйте сучасні авто, їм пиз д а вже тоді коли вони з салона виїхали. Я в бус лию в основному, там взагалі монопенісуально, аби не замерзло.
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:26:55и ты весь обнюханый
и у гаишников куча вопросов
просто кажуть "щасливої дороги пане водій"
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:33:01значит купить баллон газа можно...
а жену и ребенка  можно травить  головами
ни хрена та кнопка не  помогает
в дружини своє авто, що лиє тим і миє, зазвичай оківський омивач бо то найближча заправка.
а балон заправляється в гаражу через перехідник від побутового балона.
спробуй обслужити машину, може ущільнювачам піз д а, но або купи машину без дірок на даху ))))
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:35:05в 100л кубе?
что то ты опять забрехиваешься (((
тепер ти трохи хамиш, неварто, бо напрямок я вже вказував
бак 30 літрів, як я писав на 100 літровий бак я поставив колону зараз, вона там не стояла.
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:35:05и электричество всех по 4,7 а у тебя по 11
Це піз де ць, тебе шо в гуглі забанили ? пошукай ціну енергію для комерції.
Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:36:22вообще пиз_де__ж
2-3 суток 30мл/час отбираются головы 96% 40л в 50л кубе
Я не написав що це правильно чи всі так робіть, я написав що при халявній енергії це робив.

Думаю тут тобі вже варто трошки пригальмувати і переосмислити свій стиль спілкування. Ти реально хамиш.
Далі в повідомленнях бачу тільки хамство, або нормально спілкуєшся без дешевих понтів, або ідеш у напрямку який тобі вже вказаний.

VitaliyRTopic starter

Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:46:19где????
заполни карточку свою

після тебе, ти за 12 років не спромігся реальні дані внести

Батарейкин

Цитата: makrak80 від 18-07-2025, 21:50:54, а у бізнесу ще дорожче ...
у тебя Бизнесовое производство самогона?
ну делайте на дровах
я чертежи год-два назад выкладывал)))

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 18-07-2025, 22:09:56Далі в повідомленнях бачу тільки хамство, або нормально спілкуєшся без дешевих понтів, або ідеш у напрямку який тобі вже вказаний.
в принципе ты все правильно понял...
пишешь  фигню... а потом отмазываешься
еле ходищь а электричество покоммерческим тарифам
и омыватель в бусик... опять же сразу не написал что водителя травишь
а жена с ОККО -транжирка или ты жмот ей спирта не дал

в общем то кому дальше хочется тратить на него время - флаг в руки
от меня будет  только стеб!!!

VitaliyRTopic starter

Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 22:45:11у тебя Бизнесовое производство самогона?
ну делайте на дровах
я чертежи год-два назад выкладывал)))

блін... я з тебе в шоці. Ти різницю між "комерційним приміщенням" і "виробництвом" розумієш чи тобі розписати ?

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 18-07-2025, 22:25:27після тебе, ти за 12 років не спромігся реальні дані внести
пол форума наизусть знают мои ФИО и адрес новой почты )))

Батарейкин

VitaliyRTopic starter

Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 22:49:45от меня будет  только стеб!!!

Просто проходь мимо, нам не по дорозі.

Батарейкин

ДимаС

Цитата: Батарейкин від 18-07-2025, 21:38:20очередной пиз_де___ж
зачем при такой  дельте вообще начинать отбор?
при работе на себя дельта 0,1-0,2С максимум
Ось мовчав за це, але Олег теж помітив що дельта дуже велика
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

VitaliyRTopic starter

Цитата: ДимаС від 19-07-2025, 00:10:11Ось мовчав за це, але Олег теж помітив що дельта дуже велика

В мене завжди так було. Різниця між показниками. Верхня точка вона вища ніж 2/3 від низу. Від зрізу трубки повернення флегми до датчика 120мм, вони на центральній осі колони розташовані. Як підтвердив Ігор це температура яку дає охолоджена флегма що повертається в колону. Взагалі верхній датчик я колись там поставив якраз з цікавості тої дельти, але так і залишився інформативним. Задіювати цю позицію для автоматизації мені не получилось. По нижньому набагато краще.

Игорь

ЦитатаЯк тоді порадиш зробити аварійне відключення ?
Аварійне? Що значить аварійне? Що ти вкладаєш в ті слова? 
Роса (моя автоматика ректифікації) зупиняє нагрів, вимикає клапани відбору спирту та подачі води охолодження  внаслідок низки подій, штатних, чи нештатних. Споживання енергії мінімізується до одиниць вату. Це індикація на екрані та робота дзвоника.
Штатна зупинка відбувається після закінчення останнього етапу роботи. На екрані напис "Stop".
Нештатних подій, що можуть зупинити роботу, декілька - нестача охолодження, спрацювання датчика потопу, "суха" робота тену, відмова датчика температури, тимчасове відключення енергоживлення. 
Датчик потопу можна розмножувати, під'єднувати декілька паралельно. До тих самих дротів можна під'єднати інші системи спостереження, наприклад, датчики пожежі, етанолу, наближення участкового, тощо. Але тоді не буде відомо яка саме з паралельно з'єднаних систем спостереження призвела до зупинки, на екрані буде напис "потоп".
Десь рік тому я розробляв цікаву систему безпеки, але зупинив цю розробку практично на фініші, перемкнувся на іншу, більш актуальну розробку, не пов'язану з нашим хобі.
Датчиків температури в насадці нема. Колись були, але як атавізми - відмерли та відвалилися. 
Ну а за репутаційне вбивство датчика під дефлегматором, доведення його безглуздості я був підвергнутий анафемі та обструкції ще у 2007 році на форумі абсентклуба, після чого перейшов на новонародженій и майже пустий хоумлістилер. За мною туди перейшло "спиртове ядро" форуму. Це стало початком розквіту хоумдістилера та занепаду абсентклуба. Він став чахнути, і незабаром зник. 
Мені дуже дивно зустріти поціновувача безглуздого датчика під дефлегматором через 18 років після тих подій. Вони, доречі, описані в темі про міграцію термометрів вниз, від дефлегматора до куба. Там спілкування,  зупинилось на самому цікавому місці, на задумі оцінювати оптимальність відбору по різниці температур між датчиками в паровій та рідинній зонах куба. Це сталося тому, що перехід на "шпору" одразу закрив всі питання керування відбором.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk