Аргонная сварка.

Автор Микола Григорович, 22-03-2012, 18:31:44

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Soyka

Цитата: _Jack_ від 14-02-2020, 20:19:13Сколько людей, столько и мнений
Сусід по гаражу купив такий апарат раніше мене, так він переварив ним стільки атомобілв, що мабуть ні один інвертор не витримав би.
Навіть сьогодні, проходячи поз нього запитав: - На інвертора не бажаєш поміняти?
                                                                             - А до біса він мені! Це вічний апарат, тільки було поміняв плату на нову, а так все нормально.

добавлено: 14-02-2020, 22:01:19

Ось, я варив ворота на село, політ нормальний!

Батарейкин

Цитата: Soyka від 14-02-2020, 21:41:12так він переварив ним стільки атомобілв, що мабуть ні один інвертор не витримав би.
это в штуках сколько?
10
100
1000
10000?

вообще я думал у рихтовщиков качество работы ценится...
а не количество автомобилей в сутки
))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Soyka

Цитата: Батарейкин від 14-02-2020, 23:11:34вообще я думал у рихтовщиков качество работы ценится...
Він не рихтовщик, він тільки варить.
Рихтовкою займається інший.
Маляркою трейтій - кожен робить свою роботу.
Але мова не пр це, було питання від Angy про напівавтомат.
І я не рекламую Energy 215 Профі, я констатую факти.
Вибирає покупець!.

andy

Soyka, трансформаторник вариант только трехфазник.
Я тоже до фига поварил машин Харьковским Темпом. И тоже не помешало бы плату поменять)))
Этот Темп у брата как подарок ему, служит как обычный сварочник сейчас.
Ты понимаешь что такое 5 кг проволки за день зжечь?
Мой ссва после сервиса справляется с этим по началу, потом траблы, сервис и опять справляется. В чем причина не говорят, говорят лишь отправляйте нам.
На самом деле я им доволен, он свое отпахал.
Не нравится потеря ттх и сервис.
Деньги под ногами, сумей поднять.

Soyka

Цитата: andy від 15-02-2020, 17:56:04Ты понимаешь что такое 5 кг проволки за день зжечь?
Звичайно розумію, залежить від того, що варити, і як швидо.
Для прфесійного зварювання, треба купувати відповідно - не дешеву техніку, типу  Фрониус.
Благо, тепер всякого товару хватає, аби гроші!

добавлено: 16-02-2020, 13:17:59

Цитата: andy від 15-02-2020, 17:56:04трансформаторник вариант только трехфазник
Це нагадало мені далекі 70-ті роки, коли ніяких зваювальних апаратів купити було неможливо!
Надумав будувати трактор, треба зварювальний, а де його взяти?
И тут знайомий електрик підказав: - Якщо маєш трьохфазку, то можна зробити зварювальний апарат на основі 3-х фазного двигуна і генератора з автомобіля Белаз.
Купив генератор від Белазу, та двигун 4квт. 3000 об/хв., зробив раму, добавив колеса ось і зварювальний агрегат.
Ним я багато варив, електродами, та аргоном, він і досі живий.
Завдяки нього були зварені всі деталі мого міні-трактора, особливо допомогло по системі гідравліки - (трубки, різьбові муфти).

добавлено: 16-02-2020, 13:19:48

Сергій Леонідович

мыкаемся сейчас по сварным,это тихий ужас!Саша мне говорит:"Леонидыч,узнайте какой аппарат нам подойдёт для аргоновой сварки."Вот и вопрос:что нам купить для себя?Профессионально варить не собираемся,но что-то надёжное и хорошее,желательно за вменяемые деньги.Посоветуйте плиз
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 19-02-2020, 13:24:51Посоветуйте плиз
звони Виле. у него лишняя Тесла -251 кажется была
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Nick.Mih.

Цитата: Сергей Леонидович від 19-02-2020, 13:24:51какой аппарат нам подойдёт для аргоновой сварки."Вот и вопрос:что нам купить для себя?Профессионально варить не собираемся,но что-то надёжное и хорошее,желательно за вменяемые деньги
Сергію Леонідовичу, оскільки багато років Вас знаю, маю сміливість порадити звернути увагу на високотемпературну пайку срібними припоями. У мене за роки назбиралося багато недоробок, де аргонщики відмовлялись. Зараз маю звичайну горілку Benzomatik і MAPгаз. З підігрівом у духовці чи на комфорці газової плити, запросто паяю куски нержавійки товщ.~7-10мм. Та пайка не поступається аргонній зварці + прожоги неможливі.
"Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, жестокого, подлого... Вместе с ним убивают, грабят, насилуют, впоследствии сваливают на него всю вину. Спустя время Церковь провозглашает его святым."  М.Е. Салтыков-Щедрин

chelovechik

Цитата: Батарейкин від 19-02-2020, 13:59:29Тесла -251 кажется была
огонь а не аппарат...  все няшки в комплекте.  если остался то могу отдать за 5500 гр. 

типа такой  https://teslaweld.com/apparat-argonodugovoy-svarki-tesla-weld-tig-mma-251?did=504287397&gclid=EAIaIQobChMIwdjUn53e5wIVVsayCh3T-A6uEAQYAiABEgIgoPD_BwE

Mecx

Цитатамыкаемся сейчас по сварным,это тихий ужас!Саша мне говорит:"Леонидыч,узнайте какой аппарат нам подойдёт для аргоновой сварки."Вот и вопрос:что нам купить для себя?Профессионально варить не собираемся,но что-то надёжное и хорошее,желательно за вменяемые деньги.Посоветуйте плиз
Сергей Леонидович,у меня была трех фазная мощная сварка 250 ампер УДГУ-250,AC\DC,трансформаторная,вес 100 кг,так как алюминий варю очень редко решил эту продать а взять инвертор на постоянном токе,когда то Виля восхищался,как варит китайский Jasic -180 P,посмотрел на ценник в пределах 13000 гривен,дорого подумал я,начал искать б\у,и нашел за 6000 гривен,купил и охренел как этот аппарат работает.Куча настроек,импульсный режим,ток до 180 ампер,варит лучше чем мой бывший аппарат,и что не мало важно,взял и понес куда надо.Так что советую присмотрется к нему.

andy

Цитата: Soyka від 15-02-2020, 21:37:07Купив генератор від Белазу, та двигун 4квт
То есть сам понял ответ на бред?
У меня есть и трактор. И много чего.
Данная установка давно делалась с танкового генератора для полевых условиях.

добавлено: 19-02-2020, 20:47:30

Цитата: chelovechik від 19-02-2020, 20:20:04за 5500
Хорошая цена. ПА за такие деньги не валяется случайно?)
Деньги под ногами, сумей поднять.

perkoljator

Цитата: Сергей Леонидович від 19-02-2020, 13:24:51"Вот и вопрос:что нам купить для себя?Профессионально варить не собираемся,но что-то надёжное и хорошее,желательно за вменяемые деньги.
Сергей Леонидович,  А шо из сварочного оборудования у тебя уже есть в наличии.?
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

Сергій Леонідович

Цитата: perkoljator від 20-02-2020, 03:26:49Сергей Леонидович,  А шо из сварочного оборудования у тебя уже есть в наличии.?
ничего,только Саша,я и желание
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Soyka

Багато розумних порад, та дискусій я знайшов у цій темі.
Але я не хочу бути найкмитливишім, я можу тільки пропонувати те, що мав на шляху свого життя.
Так, були зварювальники на основі генераторів з Белазу - у далекі часи мінулого, то було найкраще.
Тепер ми маємо змогу купити все, на що розраховує наша кишеня.
За потребами авіамодельного хоббі, мені довелося шукати щось у конструктиві по зварюванні алюминію.
Вище, зазначив, що за допомогою осцилятора ОССД-300, та напівавтомата Енергія 215 Профі, почав варити алюміній.
Але, згодом зрозумів, що така схема далеко не відповідає потребам такої зварки.
Багато переглянув різних апаратів, не буду перераховувати, зупинився на  Redbo PRO WSME-200.
Чому: -  Це нова ланка апаратів, по новим технологіях, яку пропонують багато компаній.
І цей апарат має майже ввесь функционал професійного, компактний і не важкий.
Особливо, мені сподобалось - зміна частоти струму до 200 герц, що важливо при зварюванні алюмінію.
Попередні проби зварки, як на AC, так і на DC вже робив, варить чудово!

Микола ГригоровичTopic starter

Soyka, Гарна машина, ще-б педальку  ;)
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

SMF spam blocked by CleanTalk