Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: voldemar від 06-04-2015, 23:01:22мабуть прбурю діру,поки жінка небачить,вкручу 1/2різьбу (а для борщу зроблю заглушку),на різьбу накручу гофру70см,і,як рад
Не поспішай робити дірку в жінціній касрули :)
Скляний холодильник, якщо він на декілька кульок. не витягне більше 500 ват потужності. Завеликих швидкостей пари не буде  тому можна обійтися ти отвіром, що вже є в робочому клапані. Зними цей клапан і замірь діаметр тої піпки. на якій він стоїть...

Коли я був молодий и майже здоровий, коли я вже мав 21 рік і ще не мав жінки, я користувався мамціною скороварку, і якщо б я її зіпсував. вона б не дуже зраділа... Я б отримав стільки, що мені б вистачило на горіхи, і ще б лишилося.

Я брав скляну трубку відповідного діаметра, таку, щоб вільно одягалася на піпку скороварки і одночасно встромлялася в холодильник.
Цю трубку я грів і згинав під кутом десь 200-210°.
Для холодильника з хванерки робил кронштейн щоб він безпечно стояв під необхідним кутом, і гнав собі горілочку коли скороварка була мамі не потрібна.
А коли мама збиралась варити борщ, я натягав на місце грузик-клапан, і скороварка неушкожденою верталась до мами.
Трубку в місти входу в холодильник я ущільнував малесеньким шматочком тіста. А там, де вертикальна трубка опускалася на скороварчину піпку, я не ущільнював, а клав маленьку вогку ганчірочку. Без неї там смокче повітря і частка париипроходить скрізь холодильник не конденсуючись. Ганчірка корисна тим, що якщо бризки вилітять в трубку, вони не пролітають на вихід, а сповзають по трубці и всмоктуються у ганчірку. Коли я намагався ущільнити внизу тістом. краплі бражки, що вилетіла, с часом накопичуються. починають булькати в трубці, і нарешті опиняються в отборі. Тому я користався ганчиркою... ні, шматочком медичного бінтика.

Якщо б я таку цяцю робів сьогодні, я б взяв нержову трубку. Замірь діаметрі : піпки ззовні і входу холодильника зсередини, і я спробую тобі допомогти не сваритися з жінкою за скороварку.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

фотограф

Цитата: APTEM від 09-04-2015, 22:29:08Тем более они сделаны по разным технологиям, у него перегоняется отдельно трава и можжевельник, а у меня вместе.
А ты как гонишь, я вообще фильтрую и без травы.

APTEM

фотограф, не  фильтрую, а просто через марлю. Гоню без травы
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

Delta

Цитата: Kroll13 від 11-04-2015, 10:08:14Фотозвіт готуюся до Паски...!
А зачем можевельник добавлять в готовый продукт? Или для прикола?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Dudley

Ягоди ялівцю просто для антуражу!

IgorKip

Kroll13, Но тебе нужно знать, что настойка на можжевеле вредна для желудка. У тебя там 3 ягодки. Это ерунда. Но для сведения.

Dudley

Дякую, інфо корисне! Я запамятаю! :)

фотограф

Цитата: APTEM від 10-04-2015, 13:06:28
фотограф, не  фильтрую, а просто через марлю. Гоню без травы
Ну я тоже, не так выразился, надо бы обменться для пробы образцам ;)

grofer

Придбав для порівняння в магазині Спеції Шоп.
Ягоди менші за розміром, і присутні у великій кількості пошкоджені ягоди. Порівняйте з моїми попередніми фото, різницю видно без мікроскопу.

Dudley

Ужас! І скільки Ти за це неподобство заплатив?!

grofer

http://spiceryshop.com.ua/content/products/mozhzhevelnik-yagody
Там ціна.
Пару тижнів тому була приблизно в два рази більша. Подешевів, і автоматично втратив якість.  :)

огник

Я купую спеції тут http://deluxe.com.ua/catalog/spetsii/mojzhevelnik.html. за ягоди я переплатив?
Смерть Пуйлу.

voldemar

Цитата: Игорь від 08-04-2015, 09:34:52
Цитата: voldemar від 06-04-2015, 23:01:22мабуть прбурю діру,поки жінка небачить,вкручу 1/2різьбу (а для борщу зроблю заглушку),на різьбу накручу гофру70см,і,як рад
Не поспішай робити дірку в жінціній касрули :)

Якщо б я таку цяцю робів сьогодні, я б взяв нержову трубку. Замірь  : піпки ззовні і входу холодильника зсередини, і я спробую тобі допомогти не сваритися з жінкою за скороварку.

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Дякую за свєчасну пораду,все зробив за пів-години,от тільки не вийшло по-людськи під`єднати склодистилятор(якась форма в нього не альо).
Влив у скороварку 4 л настою50°разом з травою(у мішку),добавив3л води,вийшло 30°.
Траву  зполовини перегону витяг(нахера я іі взагалі туди пхав,писали жеж,шо нетреба).
Вихід продукту шось не порадував :прибл.2л70°(голови 100мл),на фото3мензурки файно пахнуть,банка№4-так собі,ну і остача-2 банки тряпок.Порадьте,як його розвести,бо я в житті того джіну не пробував

scorpiy

Давно не писал в ответах НОВИЧКАМ.

Корифеям и гуру этого форума,я думаю,лень отвечать на примитивные вопросы новичков,кому лень читать наш форум.И это правильно!!!
Сразу замечу новичкам-БОЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ и ИЗУЧАЙТЕ темы,вас интересующие.
А потом задавайте свои вопросы,которые уже давно обговорены и обсосаны на форуме.

(Бля ,никто не хочет читать и обучатся,дай УСЕ и сразу )

Вот и советую ВОЛЬДЕМАРУ- ну хоть чуть-чуть прочти форум  :-\ :-\ :-\ :-\,а потом производи продукт на стеклянном оборудовании,которое может сломаться в любой миг.

Простой прямоточный дистиллятор из нержавеющей стали  я изготовил за 2 часа на кухонном столе из 2-х трубок  20 мм нар диам. и 14 мм нар.диам ,толщине стенки трубок 1 мм, и двух для ввода и вывода воды . Отрезки трубки 6 мм диаметром и длиной 5 см.
На внутренней трубке навито и припаяно медную  проволоку 0,4мм с шагом 2см.

Фото прилагаю. 3 года назад это стоило ,по моему, 15-18 $.

С этого прямоточника на 2х газовых конфорках  получаю 6,7 л СС в час.

Можно и больше,но не могу дать больший нагрев от газовой плиты.

А можно и нержегофра,впаянная в нержавеющую трубку,как на последнем фото.
Вариантов конструкций прямоточника может быть масса,все зависит от твоих требований по мощности получения СС. Ну и конечно от вложенных ресурсов.

П.С. Совет-забудь об экспроприированном :D :D :D :D стеклянном дистилляторе и спаяй или купи нормальный прямоточник из нержи.

Уже много раз опубликовывал для новичков эту конструкцию.
Но никто из новичков не хочет ,к сожалению ,читать и изучать наш форум.  :( :( :( :

А все новички хотят чтобы УСЕ и СРАЗУ и качественный продукт!!!

На последнем фото 6-и литровая  скороварка с описанным прямоточником ,на которой я гоню джинн уже 3,5 года.
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

voldemar

Цитата: voldemar від 21-04-2015, 20:20:19
Порадьте,як його розвести,бо я в житті того джіну не пробував
Немовби отакоі поради просив,все інше ітак ясно, як божий день.Просто хворію я,вдома нудно,а тут якраз джін настоявся-ну так шож,зліпив нашвидкоруч зчого було та й перегнав(зрозуміло,шо скло-то херня,ну так шо маємо...)
А про експропріацію відки знаєш 8)?
До речі прямоточник можу скрутить з куба,але мені він здається завеликий.

Цитата від Ігора: Я пришел к выводу, что есть смысл строить дистилляторы исходя из полной мощности нагрева и скорости пара 15-20 м/с. Тогда каждой полезной мощности нагрева соответствуем минимально допустимый внутренний диаметр паровой трубки.

1000 ватт 7-8 мм 1500 ватт8-10 мм 2000 ватт 10-12 мм 2500 ватт11-13 мм 3000 ватт 13-15 мм

15-17 мм

4000 ватт

5000 ватт 16-19 мм

Тобто,зпираючись на дану інфу,холодильник на мою скороварку на 1конфорку(прибл.1квт)потрібен діам.7-8мм,чи то не принципово,якщо буде більше???
Дякую за пораду!
А форум намагаюсь читати добре,перед тим, як щось писать :)

SMF spam blocked by CleanTalk