Мельница.

Автор Батарейкин, 03-02-2014, 20:36:59

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

gasblender

vitallicheg, родись ты лет на 500-600 раньше, инквизиция тебя бы на руках носила, хотя там людей с фантазией хватало :D :D :D
И самовар у нас - электрический, и сами мы - довольно неискренние.

Delta

gasblender,
Spoiler
ты где нибудь был в комнатах пыток инквизиции? Видал, что там делали? vitallichegу, с его пробками, подаренными куме - очень далеко  :D :D :D
[close]
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

gasblender

Delta,
Spoiler
не был, но гравюры видел.  :o
[close]
И самовар у нас - электрический, и сами мы - довольно неискренние.

Delta

Цитата: gasblender від 29-01-2015, 21:25:44не был, но гравюры видел.
Spoiler
Гравюры это хорошо, а вот воочию  :o :o Самые доступные орудия пыток, были когда то в Феодосии, прямо в каком то баре, их можно было пощупать, пофотографировать...А потом еще где то видел в музее...может во Львове?
[close]
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

vadiv

vitallicheg

gasblender, Delta,  Эх что вам рассказать о пытках  (табличка из металла 10мм и топор тоже очень тяжёлый )

vitallicheg

Помолов несколько раз солод у себя на кухне , понял что это очень пыльное дело , не спасает даже пылесос . Поэтому немного поразмыслив , получилась вот такая конструкция . Установка "Компакт-антипыль"  :D

Олежище

А подставка для дрели где? Тяжело же в руках держать. А так хорошо!

vitallicheg

Цитата: Олежище від 22-04-2015, 13:40:41А подставка для дрели где? Тяжело же в руках держать
Та вроде не тяжело , но немного неудобно , так сказать рук не хватает . Но сегодняшний сон ты мне уже подпортил, теперь буду опять чёто думать ...  :D

Олежище

Большой пластиковый ящик, где можно хранить солод, на него крышка из ДСП, где размещена мельничка и на которой можно дрель удобно расположить.

Микола Григорович

vitallicheg, ІМХО, краще чим придумав Вілен на якійсь стадії своєї досконалізації, тобто конуса, або 5л. ПЄТ без дна, важко придумати. Удачна конструкція. Головне, що двигун не перевантажується із-за занадтої подачі солода.
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

vitallicheg

Николай334, Миколо, конструкція з ПЕТ пляшки є вдалою тільки із за її дешевості та доступності . Але й моя конструкція є не менш вдалою , при цьому вона є  більш практичнішою , беручи до уваги використані матеріали  ;) А конструктив виконання нижньої частини завантажувального конусу допомагає як омога меньше навантажувати привідний двигун , але при цьому це ні як невпливає на сам процес переминання солоду  ;) :D

добавлено: 24-04-2015, 23:41:15

К слову сеглдня испытывал новый конструктив . Пыли нет, дрель удобно держать в руке а второй досыпать солод . Может и придираюсь но в старой конструкции  подача осуществлялась быстрее .

Микола Григорович

vitallicheg, нема питаннь, твоя конструкція вдала, але чим вона краща за 5л. ПЄТ?

vitallicheg

Цитата: Николай334 від 24-04-2015, 23:53:23
vitallicheg, нема питаннь, твоя конструкція вдала, але чим вона краща за 5л. ПЄТ?
Конкретно у моїх умовах викоистання , тобто у умовах міської квартири , ця конструкція є більш стійкою від пошкоджень - адже її постійно потрібно кудись переховувати . Але це все ІМХО адже завжди конус з ПЕТ можна зламати/викинути а іншого разу замінити на новий  :D

добавлено: 25-04-2015, 00:10:57

І ще є один основопокладаючий ньюанс , фанера мені була подарована , і весь інструмент для виготовлення у мене є в наявності . А от колиб було потрібно весь матеріал придбати за своі кровні... Думаю ситуація зміниляся б  :D Але й тоді б я зробив би цей бункер - на приклад з старої аллюмінійової кастрюлі ;)

Микола Григорович

Цитата: vitallicheg від 25-04-2015, 00:03:12на приклад з старої аллюмінійової кастрюлі
Це зрозуміло. Я не маю права хаяти те, що обмізковано і зроблено власними руками. Респект!

SMF spam blocked by CleanTalk