Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

APTEM

2 вопроса:
1 чьи вши?
2 зачем разминаеш?
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

pinskslonik

1) речевой оборот , синоним - зае...ся
2)ягод мало , 50 г на 1 литр
Жыве Беларусь!

Dudley

Як на мене, цього більш, ніж достатньо! Я кладу 60 г на 3 л! Але у мене ялівець дуже гарної якості!

vitallicheg

Цитата: Kroll13 від 14-05-2015, 21:35:48у мене ялівець дуже гарної якості!
Де  брав ?

scorpiy

Цитата: pinskslonik від 14-05-2015, 21:16:50Разминаю ягоды можевельника на тканевом  полотенце

После разминания ягод  в раствор хлынет масса  можжевелового масла,которое даст тебе жуткую опалесценцию джинна и уваренный вкус при обычной дистилляции настоя ягод.

Я это прошел 3 года назад.

В классическом рецепте так не делают.

Ну,впрочем,каждый набивает свои шишки самостоятельно!!!! :D :D :D :D :D :D

Успехов тебе,коллега!!!
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

Dudley

0955722804 кантора знаходиться у Льові, там є не перебраний за 80 грн. за 1 кг, 100-120 грн. за 1 кг відбірний, тільки стиглі, темно-сині шишко-ягоди! Я беру тільки такий! Дуже задоволений! Аромат шикарний!

grofer

pinskslonik

scorpiy
В классическом рецепте так не делают.
За основу взял рецепт с 1 стр. Если поделишся своей классикой буду признателен.
Жыве Беларусь!

Dudley

Я п'ю як чистим, так і з тоніком! Теж, до речі, Швепс! Пробував Голанський тонік, на смак, як Швепс, а коштує в 2 рази дорожче! Купував в Сільпо, власний імпорт!

vitallicheg

Цитата: Kroll13 від 14-05-2015, 23:13:51коштує в 2 рази дорожче! Купував в Сільпо, власний імпорт!
Угу . Коштує 30 грн за літр , різниця з швепсом дуже велика .

scorpiy

Цитата: Kroll13 від 14-05-2015, 23:13:51Пробував Голанський тонік, на смак, як Швепс, а коштує в 2 рази дорожче! Купував в Сільпо, власний імпорт!

У моему мiстi,на жаль, такого не е.
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

Dudley

Колеги, у кого які думки, з приводу того, як краще витримувати джин в дубовій бочці?! В квартирі при температурі 22-24 градуси, чи в підвалі 12-15 градусів!

grofer

Для початку попробуй на дубовій щепі. Бо після джину бочка буде тільки для джину.
В мене на копачах стоїть вже три тижні.  Колір смак  змінилися. Але появився бодун.  >:(  Два рази пробував вживати на дубі і чистий. Від чистого ранок як ранок, від настояного самопочуття кульгало.
Можливо йому потрібно довше стояти і на меншій кількості щепи, бо я давав замість 2 гр на літер - 10 гр, щоб скоріше настоялося.
Тепер той концентрат з дубової щепи хочу добавити до чистого. Експерименти продовжуються.  :)

Dudley

Дякую за пораду, але я платую витримувати тільки 2-3 тижні! Я вже витрумував джин в бочці 2 місяці, аромат і смак повністю змінилися, а я хочу не такого ефекту, тому максимум через 3 тижні буду зливати!

vitallicheg

Олежище, никаких изменений и нововведений в рецепте не произошло ? А то я уже пол кило можевельника прикупил а сколько на литр сыпать не пойму , то 50гр то 200гр . Можевелник у меня думаю что качественный .

SMF spam blocked by CleanTalk