РК диаметром 75мм.

Автор ОЛЕГ1960, 22-06-2015, 16:11:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ОЛЕГ1960Topic starter

Вопрос к владельцам колон большого диаметра.
Хочу построить РК диаметром 75мм.,подскажите где грабли,читал что тяжело удержать флегму по центру насадки,как с этим бороться и чего мне ожидать по производительности такой колоны.
Алкоголь, особе

moh1971

Цитата: ОЛЕГ1960 від 22-06-2015, 16:11:40где грабли
Есть теория,что с увеличением диаметра уменьшается количество ТТ,для компенсации нужна высота,ну и все вытекающие,включая дикую флегму.

ОЛЕГ1960Topic starter

Цитата: moh1971 від 22-06-2015, 16:42:16включая дикую флегму.
Спасибо,вот эта флегма и не дает покоя-как же с ней бороться и до какой высоты удлинять РК?
Алкоголь, особе

арик

посмотри мои посты в теме неотложка про колонну 63

ОЛЕГ1960Topic starter

Алкоголь, особе

Nick.Mih.

Добрий вечір православні і усіх інших конфесій також. (якщо Українською спілкуюсь, то це напевно вже "причастився"). Ця, Олєгова тема мене теж дуже займає. Роблю собі маленьку спиртоварку, 12 літрів кубик, але колонка Ду=65, заввишки 170 см. (вибачте, це як карлік з товстим х.ем). Головний у мене критерій, використати те, що є. Кубик отакий:  [attach=1][attach=2] (червоне, що з гаєчного діоптра стирчить, то ліхтарик, нижній захльоб спостерігати. (якщо потуги вистачить)).
   З дефом поки не вирішив, але є отака конструкція:[attach=3]. Гофра більше для понту, там усередині циліндр є. Дімрот зараз шукати не буду, щоб сфоткати.
   Збираюсь, для початку трубу нєрж. мочалками заповнити і перекласти нерж. дисками-шайбами, для розподілення флєгми. Побачимо, що з цього вийде. Доречі, насадка 3.5 теж є.

"Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, жестокого, подлого... Вместе с ним убивают, грабят, насилуют, впоследствии сваливают на него всю вину. Спустя время Церковь провозглашает его святым."  М.Е. Салтыков-Щедрин

chelovechik

Nick.Mih., Это не с реактора 4го энергоблока? :D

Nick.Mih.

Ні. Бачок - від каютного водопідігрівача з підводного човна 667БД (Гров мабуть знає). А гофра з літака АН26:
   У торці цієї гофри отака фігня приварена. Те,що товсте і вниз (на фото вгору) загинається, це ТCА. І можливість парового відбору. Ті два кутникові повороти з кранами, то підвід і одвід води до дімроту.
"Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, жестокого, подлого... Вместе с ним убивают, грабят, насилуют, впоследствии сваливают на него всю вину. Спустя время Церковь провозглашает его святым."  М.Е. Салтыков-Щедрин

SMF spam blocked by CleanTalk