сито нержавіюче

Автор hachok, 04-09-2015, 13:54:34

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

hachokTopic starter

купив я собі кілька лабораторних сит з нержавійки з розміром вічка 0,04   0,1   0,25 ))

але є проблема вічка вних забиваються органікою при проціджувані і вже не відмиваться, може хтось знає якийсь засіб відмочити їх щоб органіку виїло але не пошкодило метал

Misьko

Треба експериментувати. я б спробував з розведеними лугами.

Horu

hachok, душ с разными режимами струи... ставите на максимум и напором промываете, можно предварительно замочить

grofer

Цитата: hachok від 04-09-2015, 13:54:34може хтось знає якийсь засіб відмочити їх щоб органіку виїло але не пошкодило метал

Я в таких випадках використовую Міні-мийку KARCHER.

Spoiler
http://www.karcher.ua/ua_uk-UA/Produkty/DIm_ta_sad/MInImyiky/16731500.htm
Нею ще можна Хрін чистити ;)
[close]

Delta

Цитата: grofer від 04-09-2015, 14:57:08Я в таких випадках використовую Міні-мийку KARCHER.
grofer, з KARCHER, треба бути обережним...з таким вічком 0,04х0,04, може наробити лиха :( Я б все таки подивився на NaOH...зробить кашу, намазати, потім дуже ретельно змити водою ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

hachokTopic starter

душ водою з тиском в 2 атм ( такий в мене в крані) не помогає, я кожен раз їх ретельно мию, це вже треба відмивати ту частину що після крану залишилось, а воно кожний раз нашаруваїтся((

бачив ролик в ютубі де щуку керхером чистять, але в мене нема такого деваюсу і купляти його для миття сит напевно не раціонально)) і небезпека порвати сито 0,04х0,04 напевно досить велика

я прбував відмочувати в плині, головах, просто воді (( практично не помогає

лугів в дома теж нема(((  , і напевно вони в чистому виді  і нержавіку будуть гризти

добавлено: 04-09-2015, 15:49:08

я думав може є в хіміє щось таке що розчіпляє тільки органвку і зовсім не чипає метал )  в межах вартості до 250 грн (це вартість сита )

Horu

Каустическая сода. Дешево и сердито. Не гарантирую,  что справится - задачка специфичная,  но цена риска = 5 грн.

chelovechik

hachok, А что ты фильтровал им?

ДЯДЬКА

hachok, Попробуй замочить в моющем и зубной щеткой.Я так когда то делал с фильтровальной тканью.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Хтось

Цитата: hachok від 04-09-2015, 15:46:30щуку керхером чистять
У тому році була нагода - купив товстолоба вагою 7,5 кг. А коли забрав - став думати, як його в квартирі чистити, все ж вироблю... Так поїхав на автомийку, і рибу за 5 хвилин від луски відчистили, хоча на таку роботу погодилися аж на 3 автомийці

hachokTopic starter

та все фільтрую, правда  бехеровку  медовуху вже тільки через 0,1, а через 0.04 шнапс , дубівку, мохітівку, бородінску ....

через 0,25 в основному соки лаймовий і лимоний

chelovechik

hachok, Фильтруй через хб.  Простирнул и порядок.

hachokTopic starter

етап марлі в N шарів я проходив, повір сита зручніше (і гігієнічніше як на мене)

спосіб фільтрації точно найшвидший ,сита накладаються пірамідкою)) і альтернативи я поки що йому не бачу)

а відмити вірішив чисто з галицького менталітету)))

vadiv

Каустик очистит до блеска. Горячая вода каустик и 5 минут.

hachokTopic starter

я попробую обовязко, як тільки найду де продать, питав в найблтжчому  господпрському магазині там не було((

тут тільки ще є момент, в нас є назаводі хіміки я ім дава сито і пляшку так вони не відчистили (( десь на 1/3 ,якщо візуально "на сонце" оцінюівати, Їм вдасось лише((
може такі хіміки мені попались(( а може і справді воно так міцно засіло

SMF spam blocked by CleanTalk