сито нержавіюче

Автор hachok, 04-09-2015, 13:54:34

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Horu

hachok,  в любом супермаркете, средство для прочистки труб "Крот". Чаще всего это и есть каустик. Состав глянь и покупай.

komarova

hachokTopic starter

ну саме в них я брав і сита, тут питаня наскільки це безпечно бо якщо луг підтравить нитки то застрягати там буде все врази швидше(((

komarova

не хімік,порадити неможу.попробуй до них звернутись мо шо підкажуть.

Delta

Цитата: hachok від 05-09-2015, 01:30:52бо якщо луг підтравить нитки
Ти маєш на увазі нитки нержі? Не підтравить, не бійся :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

В76

hachokTopic starter

moh1971

Я думаю нужно,разбавленной соляной кислотой.

В76

Цитата: hachok від 11-01-2016, 13:40:36купив нові
Сколько примерно фильтраций выдерживают? Имеет ли смысл использовать нержавеющие или марля не хуже (раз использовал и выбросил)?

hachokTopic starter

ой дуже складно віповісти)
дуже багато залежить від того що фільтруєш і розміру комірки, деколи через марлю можна профільтрувати те що через сита не вийшло, полюбому марля вкладається в грубе сито)
деколи швидше і простіше процідити через грубе сито і дати відстоятись
так шо тут все дуже індивідуально

hachokTopic starter

замовляв я дещо на сфері 7, і при розмові згадав про свії сита, і питаю дівчат чим можна сита відчистити, купляти вас нові постіно дорого(, дівчатка сказали незнають але попросили лишити номер телефону, мол позвоним), я усміхнувся і пішов займатись своїми справами, мол культурно послали)

але черех хвин 40 перезвоник мужик, преставився технологом сфери 7, я йому розказав про сита що засрані всякою органікою маслами жирами медами ітд )

він каже так без проблем) купляєш в нас каустік ( на упакоаці писало гідроксид натрію) береш тазік підходящого розміру якого нешкадо ,якщо шось)), клаш сито в тазік і засипає його цим каустіком, так нормально засипаєш), а лальше надягаєш окуляри і рукавиці) кипятиш чайник і заливаєш, АКУРАТНО бо воно так починає активно кипіти і може стрельнути по очах))

зробив я все так, як порадили, сито як нове стало за 15 хв, де неде плямки лишились) я промив сито і тазік і залив поновій) ідеально чисте))) стало сито, 0,04 вічко

технолог обіців що нержавіюче сито не пошкодиться) надіюсь що так і є

іду чистити решту)))

zx7

парогенератором хорошо очищать и никакой химии
аргонно дуговая любой сложности

SMF spam blocked by CleanTalk