Спиртовые дрожжи

Автор oleg, 14-09-2011, 21:34:33

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

gasblender

И самовар у нас - электрический, и сами мы - довольно неискренние.

Ярема

Цитата: makrak80 від 16-06-2015, 13:39:25Толерантность дрожжей к спирту составляет 14% об. То есть начальная концентрация сахаров в сусле должна быть таковой, чтобы к окончанию брожения спиртуозность готовой браги составляла не более 14% об.
------------------------------------
Хотел бы уточнить, при гидромодуле 1\4.. они не смогут набродить 14% спирта.. Значит надо уменьшать гидромодуль... А это...чревато.. Может кто пояснит.. ??? ??? ???
Все проходит...

gasblender

Сергеичь, чё китайцы тока не напишут, чтоб впарить дрожжи производства Германии.

Ярема

Цитата: gasblender від 18-06-2015, 14:01:43чё китайцы тока не напишут, чтоб впарить дрожжи производства Германии.
Настроение поднял....спасибо.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Все проходит...

makrak80

Всем привет.Опробывал дрожжи описанные в посте №100.Сперва поставил два ХОСа-лучше на порядок чем на прессованых(на запах),А затем два ГОСа,так по горячему вообще бомба,из первой банки хоть сразу СС потребляй(по запаху)Думаю что второй дробный перегон меня порадует.До этого пользовался только сырыми или сухими хлебопекарскими(не  считая кодзи).Разница очень большая,однако.Прозрел.Хоть и дорого ,но того стоит,теперь откажусь наверное от простых дрожжей.
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

_Юрий_

Щороку збирали вишню, засипали цукром в десятилітрових бутлях і зброджували два тижні. Потім рідина догравала окремо, а рештки  закопували в землю. В цьому році я нарешті зробив парогенератор і вперше перегнав залишки, яких було близько 30 літрів.
Тепер докладніше. Після зливання рідини додав по півкіло цукру і трохи води, щоб накрило ягоди. Грало два тижні, бо не мав часу переганяти. В сумі на кісточці чотири-п'ять тижнів. Про синильну кислоту не варто нагадувати. 
Переганяв двічі. Після першого погону чистив холодильник (у мене мідний). Видалив чорний маслянистий непотріб, лимонна кислота допомогла.
Вихід невеликий, 2,9 л після другого погону (смердючі голови – 0,5 л, хвости відсік після 45). Пити «свіжак» не раджу – різкий дуже. Після розведення водою і підфарбовування смаженим цукром стало набагато краще. Але після розведення водою напій вже не був прозорим (якщо це важливо варто звернути увагу). Смак цікавий, всім сподобався. Що довше відпочивав напій, то кращим ставав (аж поки не закінчився).
Робитиму так щороку. Раджу.     

grofer

Хто останнім часом користується Градус Кривий Ріг? Як вони вам в порівнянні з іншими?

bilokin67

Как появился " Градус " были хорошими, а сейчас полное говно ( мое мнение).

Misьko

Я купив криворіжські, перший раз. До цього завжди брав первак, бродить, запах норма, ціна 15 грн за пачку, первак - 26.
Синя етикетка. Білий папір з синіми буквами. Це напевно і є назва.

Игорь_Днепр

Цитата: grofer від 23-08-2015, 20:33:19Хто останнім часом користується Градус Кривий Ріг? Як вони вам в порівнянні з іншими?
на прошлой неделе взял 2 пачки "Градус" и одну пачку "Криворожские спиртовые"(последнее время беру "Криворожские спиртовые", просто у бабки на рынке осталась одна пачка)поставил 3 бражки одновременно: "Градус" выбродил быстрее, набродил меньше AC, и вонял мерзко. "Криворожские спиртовые" рулят(в Днепре беру полкило 12 грн)
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

Alaska

Використовую "Харків екстра" або "Одеські південні". При якісному цукрі та дотриманні теплового режиму результат відмінний - з 5 кг цукру 6 л 50% сему. На 5 кг цукру досить 0,5 кг дріжджів, якщо великий об"єм - на 25 кг цукру 2 кг дріжджів, загальний об"єм - 125 л.
Перемога або смерть!

DimkaZho

Цитата: Игорь_Днепр від 20-09-2015, 13:05:09
Цитата: grofer від 23-08-2015, 20:33:19Хто останнім часом користується Градус Кривий Ріг? Як вони вам в порівнянні з іншими?
на прошлой неделе взял 2 пачки "Градус" и одну пачку "Криворожские спиртовые"(последнее время беру "Криворожские спиртовые", просто у бабки на рынке осталась одна пачка)поставил 3 бражки одновременно: "Градус" выбродил быстрее, набродил меньше AC, и вонял мерзко. "Криворожские спиртовые" рулят(в Днепре беру полкило 12 грн)

у бабки на Озерке брал Экстра спиртовые Львов 12грн/0,5кг
на 8кг сахара/35 литров воды/1 кг дрожжей
поставил в четверг утром и вчера выгнал 9 литров СС 50 градусов

DimkaZho

лучше враг хорошего!!
купил на Озерке Криворожские спиртовые и в воскресенье поставил бражку, сегодня 3 день а сахара показывает 4% и брожение вяленькое
Экстра Львовские лучше были

gasblender

Вынужден согласиться, что "Градус" и криворожские спиртовые 40* сильно испаскудились.

grofer

Цитата: gasblender від 14-10-2015, 11:21:52Вынужден согласиться, что "Градус" и криворожские спиртовые 40* сильно испаскудились.
Останнім часом тільки на них сиджу. Більше немає нічого, є хлібні львівські та хлібні харківські.
Не знаю як Градус раніше працював, але ці що я використовую ні разу не зброджували менше ніж за п'ять повних діб. Не залежно яка температура навколо чи 36 літом чи 18 тепер.
Запах СС приємніший ніж від Львівських хлібних.

SMF spam blocked by CleanTalk