Медная спн

Автор andy, 26-01-2016, 22:47:28

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

petruniko

1 ст. ложка лимонной кислоты на 1 литр воды. замачиваешь на ночь как у кота коки :D чуть не забыл прополоскать ретельно водой

grofer

Цитата: petruniko від 27-01-2016, 21:58:321 ст. ложка лимонной кислоты на 1 литр воды.
Додай гарячої з чайника, і на очах очиститься.

andyTopic starter

Начитался в просторах про трубы SANCO, типа чистая медь почти, но обработана какой то патентированой хе...ней, и чем ее снимать???
В гараже нарыл в загашниках 20м кабеля 4 жилы (думаю маловато) и пару моторов, 4/3 пусть лежит еще  :) а вот 2.2/1500 моно и размотать (дешевле чем купить трубки проволки  :D), но чем лак то снять?
Деньги под ногами, сумей поднять.

Delta

Цитата: andy79022 від 27-01-2016, 22:16:11но чем лак то снять?
Только Обжигом...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

...а потом щеточкой сажу снять надо...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

hachok

продати мотори і купити потрібну мідь))

який зміст мідної насадки??? для незаможніх максимально наблизити до аламбіка, отримати ароматність , там де її можна отримати меншою кров'ю))

старт топік читав сайт Вілена)) друже ти не задумвся чрму кільця і чому труба 15 порізана шматками по 15 мм???  повір якщо в тебе є купа непотрібного мідного дроту (який ще треба випалювати) то в нього точно  його до хрена)) і напевно точно без лаку але!!! в продажу того нема)) подудай чому?

можливо він метом проб і капітоловкладень визначив той мінімум який можна подати клієнту )) і щось війде путнє))

можливо варта себе зампитати чому такий кит як Винокур відрив тему як зробити аламбік а не тему як опалити лакований дріт і намотати пружинок??))

але кожний має право на свій вибір))) і право пройти власний досвід!!!

andyTopic starter

Цитата: hachok від 27-01-2016, 22:26:26друже ти не задумвся чрму кільця і чому труба 15 порізана шматками по 15 мм??? 
Читав, також читав інет, і чому довжина має бути рівною діаметра.
це я написав ще в початку теми http://texnolit-t.ru/kolca_rashiga
До речі ви нагадуєте мені вимовою знайомих всім хлопаків які постійно потребують рукоплески опладушки (то я для хохма)

Батарейкин

Цитата: z/vovan від 27-01-2016, 19:22:21Для чистки использую щетку для детских бутылочек.
каждое колечко?
и сколько их у тебя штук?
и сколько это занимает времени?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

ну от ти візьми наріж - 5%, - 10%, -15%, -20%, -25%  ітд,   апотім +5%, +10% , зробу N  перегогонок а поті в цій ткмі напишеш чому вілен робив так)

і пробач однозночно що хотів зекономити тобі час і гроші, більше такого я собі не дозволю((, а свої оплески присвяти свому егу

andyTopic starter

Цитата: hachok від 27-01-2016, 22:51:35більше такого я собі не дозволю((, а свої оплески присвяти свому егу
Про відео, то просто для приколу, нагадали просто  :D
Цитата: hachok від 27-01-2016, 22:51:35ну от ти візьми наріж - 5%, - 10%, -15%, -20%, -25%  ітд
Трубку думаю 10*10 поялозити, але питання відкрите, sanco покривае трубки якойся лобудой, випалювати?? чи може іншим способом змити, хімічним, то їхне фендиперцове покритя?

Зет/vovan

Цитата: Батарейкин від 27-01-2016, 22:50:01каждое колечко?
и сколько их у тебя штук?
не каждое только те которые не вымыла лимонная кислота.
"все буде добре"

VINOKUR

Цитата: andy79022 від 27-01-2016, 23:04:24sanco покривае трубки якойся лобудой, випалювати?? чи може іншим способом змити, хімічним, то їхне фендиперцове покритя?

У Вилена кольца той же фирмы, вроде бы ни чем не отмывает, просто по резка и всё.
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

andyTopic starter

Купил 6 метров 10*1 трубки (1,5 кг) порезал 10-11 мм. засыпал в банку а туда ещё метра три влетит))
Засыпав в царгу прикинул, метра четыре ещё железно нужно.

Игорь_Днепр

Цитата: Delta від 27-01-2016, 22:19:03.а потом щеточкой сажу снять надо
у меня после обжига и доведения до кипения в лимонке на одной проволоке сажа оставалась на другой нет, наверное от лака зависит

добавлено: 30-01-2016, 08:23:17

по расходу проволоки, из того что могу сейчас замерить- с проволоки 1,3 мм на оправку 7 мм   700гр. проволоки это объём пол литра
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

VINOKUR

Цитата: andy79022 від 30-01-2016, 08:07:09Купил 6 метров 10*1 трубки

Медь какой марки ? Остаются ли заусеницы после нарезки ?
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

SMF spam blocked by CleanTalk