Автоматизация ректификации

Автор Бандерівець, 23-07-2012, 22:33:14

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

pistoletov01

Почитал поглубже форум особенно о бкм, спасибо товарищу komarova и понял что все же стоит колонну строить классическую. Бкм не дает той чистоты

DimkaZho

Цитата: pistoletov01 від 13-06-2016, 12:11:52Почитал поглубже форум особенно о бкм, спасибо товарищу komarova и понял что все же стоит колонну строить классическую. Бкм не дает той чистоты
Цитата: pistoletov01 від 13-06-2016, 11:21:48
Спиртометр на выходе 85 градусов показывает. Будем дальше спорить? Или все же поговорим о теме

ну вот и чудненько

Батарейкин

Цитата: pistoletov01 від 13-06-2016, 12:11:52Почитал поглубже форум особенно о бкм, спасибо товарищу komarova и понял что все же стоит колонну строить классическую.
прикольно!
за час почитал и все понял...

если действительно понял то тебе сюда
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1393.0.html
на трое суток почитать! немного станет понятнее но возникнет много новых вопросов
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

В кого є осмонасос на 24 вольта, подивіться, будь ласка, скільки Aмпер від споживає
Дякую.

ДЯДЬКА

pistoletov01, Что то ты совсем заблудился.Во первых твоя колонна мне напомнила мою молодость.,хотя я и сейчас не старый ,но подобные штуки обговаривались тут очень давно и даже не тут а раньше.Теперь о регулировке отбора подачей воды.Это легко,если не пробовал.Автоматика нужна в несколько раз сложнее и все равно очень трудно будет удержать режим из за инерции температуры.Датчик мгновенно не нагревается и так же мгновенно не остывает.Поэтому,пока что,выбрось из головы эту затею и научись получать спирт на нормальной колонне и нормального качества.85* я получу на кастрюле ,залепленной тестом.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Delta

Цитата: Бандерівець від 23-02-2017, 10:14:06В кого є осмонасос на 24 Вольта, подивіться, будь ласка, скільки Aмпер від споживає
Дякую.
Максимально до 1,2Ампера...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Сергій Леонідович

Цитата: Бандерівець від 23-02-2017, 10:14:06осмонасос на 24 Вольта
Подключал через лабораторный блок питания-1,27ампера
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

БандерівецьTopic starter

Часом ніхто не знає мікруху щоб в одному корпусі був оптоізольований драйвер мосфіта+сам мосфіт. Управлятись буде від 3,3 Вольта, треба для управляння осмонасосом, 24 вольта 1.5А, частота ШИМ 40 КГц

БандерівецьTopic starter

А якщо FOD3184 використати для того, щоб керувати осмонасосом, минуючи мосфіт?

БандерівецьTopic starter

Правильно казав
человечек-Вовці треба педальки повідкручувати, Руст - заберу в тебе ровер та закрию в себе на хуторі, Арсен - викюплю в тебе ровер з умовою що ти новий не купиш...

Короче накінець за 12 місяців доробив автоматику з графічним дисплеем та тачскріном, з 12-ти місяців 9-ть їздив на велосипеді. Прифігів коли подивився що попередня автоматика працює з 2014-го року, як час біжить, а сам форум я відкрив в 2012 році, капець як давно, а таке враження що тільки вчора було.

Сьогодні повноцінно включив автоматику на ректифікацію.
В цій автоматиці є 3-и режими, 1) Дистиляція, 2) Ректифкація, 3) НБК

При ректифікації можна підключити насос та проводити гідроселекцію, при НБК в цей розєм включається насос.
З додаткового захисту є захист на перевищення концентрації парів спирту в приміщені.

Скоро Braga2 розведе нову плату, в ній я зробив деякі зміни.
Декілька фото

Delta

Цитата: Бандерівець від 26-02-2017, 11:34:38як час біжить, а сам форум я відкрив в 2012 році, капець як давно,
Вообще то в 2011...в июне... :)
[attach=1]
Цитата: Бандерівець від 26-02-2017, 11:26:05Та вчора з 6:00 робив автоматику, рішив відсвяткувати
Заметно... :D :D :D
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

chelovechik

Цитата: Бандерівець від 26-02-2017, 11:34:38розведе нову плату
Юсб в 2 ряда - правильное решение.  перевернули весь инет - нет ничего лучше.  При соотношении компактность - функционал   , самое то. Сейчас переделываем свою плату и собирать будем в китае.
[attach=1]

На плате сразу будет стоять радиатор и блок питания.

БандерівецьTopic starter

Цитата: chelovechik від 26-02-2017, 12:09:19
Цитата: Бандерівець від 26-02-2017, 11:34:38розведе нову плату
Юсб в 2 ряда - правильное решение.  перевернули весь инет - нет ничего лучше.  При соотношении компактность - функционал   , самое то. Сейчас переделываем свою плату и собирать будем в китае.
[attach=1]

На плате сразу будет стоять радиатор и блок питания.
При чому на ЮСБ я виніс датчики температури та датчик тиску MPX. Крім того від того ЮСБ можна заряждати телефон  :D

БандерівецьTopic starter

Вчора станіонарно прикрутив аварійний датчик парів спирту. Який він чутливи, я сам в шоці. А сьогодні прийшла думка його використовувати як алто-тестер, взяв шприц на 20, витінув шприц, зрізав тонку частину так щоб утворилась трубочка. Через ту трубочку дув на датчик.  Круто вийшло, на роботі візьму алко-тестер та по ньому відкалібрую свій. Основне щоб жінка не взана що у мене в колоні такий наворот є.

- на вулиці показує                                                                                         - 120-140 у.о.
- біля самої автоматики, колона включена, спирт тече в 19 літрову баклаху(на кухні якщо зайти з вулиці чути запах спирту)  -  520-540 у.о.
- при розлитому спирту на підлозі                                                                    - 1000-1300 у.о.
- при відключені води та прориву пари через ТСА                                           - 1800-1900 у.о.

- після випитих 70 гр, через 1 хв.                                                                    - 2600 у.о.

Дружині купив бірмікс, чекаю поки випє до кінця.

P.S.
Випив я 300 мл. 40%, через 30 хв. після останього вживання показало - 2900 у.о.

В дружини після бірміксу 1030 у.о

Игорь

Этот датчик лучше использовать не в комплекте автоматики, а отдельно. Потому что он "долго раздупляется". Показания окончательно стабилизируются минут через 20-30  после включения. После этого можно корректировать ноль и начинать работу. Поэтому такой датчик лучше включить и больше не отключать.

И еще одно. Дуть на него не стоит. Датчик анализирует не поток, а стоячий воздух.
Возьми пустой чистый шприц на 20 кубов и выдави из него воздух на датчик.
Хоть состав воздуха не изменился, показания на время уплывут, так как поток воздуха временно охлаждает нагретый чувствительный элемент, и его сопротивление меняется.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk