Медь и нержа: плюсы и минусы.

Автор babaj555, 18-11-2016, 19:01:29

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

chelovechik

DimkaZho,
Spoiler
Цитата: DimkaZho від 19-11-2016, 11:09:59Я уже понял. Обсирать людей имеешь право только ты. В ответ же и рта нельзя открыть

Ты зачем это мне пишешь? Или я тебя обосрал? или ты сам обосрался? Или ты за других жопу рвёшь? создай тему там и выясним отношения. Напиши в скайп! Что ты тут трагедию на публике разыгрываешь? Мне не нравится что у нас в Украине происходит , улучшений не вижу (пока) , вот и критикую. Ты же постоянно твердишь что всё пучком , платишь налоги , старухам должна молодёжь помогать , пароген не свиснул , все мудаки кто не с тобой.
Ты Олега допёк и он сорвался. за что и получил бан. Я бы на тебя посмотрел когда твой дом бы расхерячили... и не важно кто.   Провоцировать и подстрекать это гнилое дело.

Давай договоримся. Если хочешь поупрожнятся в говнометании и словоблудии , я тебе помогу.  Но в отдельной веточке от которой все не желающие смогут отписаться.
Создай тему , заведи разговор , я по возможности тебе буду отвечать.  А то ты прыгаешь по веткам за мной и постоянно что то хочешь. Кстати ко мне приехали родственники тёщи с Ростова Великого. Расскажу как там живут.  И почему ты решил что пенсия 6000 рублей ,  я понятия не имею.

Так что Димон дерзай. Я на связи... :D :D :D :D :D
[close]

vova0869

Количество этажей как влияет на подводимую мощность

Delta

Я так вижу, Шо пора применить админресурс! >:( >:( >:(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

IgorKip

Парни! Пожалейте модеров. Приходится тратить много времени на удаление никчемных и оскорбительных постов

andy

Админы, раздавайте не стесняясь читалку.
Гляди поможет.
Деньги под ногами, сумей поднять.

chelovechik

Цитата: vova0869 від 19-11-2016, 11:28:29Количество этажей как влияет на подводимую мощность
Количество этажей влияет только на разделение и контактную поверхность.  На мощу влияет проходное сечение отверстий.

добавлено: 19-11-2016, 12:03:11

Цитата: Delta від 19-11-2016, 11:30:11Я так вижу, Шо пора применить админресурс!

Мы свалили в скайп.  :P :P :P :P

Дядя Саша

Для себе вибір на користь міді зробив,  але ніде не знайшов інформації,  скільки мг міді переходить в готовий продукт при мідному холодильнику.  За "тик носом" буду вдячний
Мідне обладнання під замовлення

catfish67

Цитата: Дядя Саша від 22-12-2016, 15:57:21скільки мг міді переходить в готовий продукт при мідному холодильнику
Spoiler
треба зважити холодильник до та після погону, різниця - в продукт  :D
[close]

VINOKUR

Цитата: Дядя Саша від 22-12-2016, 15:57:21скільки мг міді переходить в готовий продукт при мідному холодильнику

Сделай холодильник из нержи, медь должна присутствовать в паровой зоне.
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

Игорь

Цитата: Дядя Саша від 22-12-2016, 15:57:21
Для себе вибір на користь міді зробив,  але ніде не знайшов інформації,  скільки мг міді переходить в готовий продукт при мідному холодильнику.  За "тик носом" буду вдячний
Спробую відповісти як лікарю.

Добова потреба людини в калії становить 2-3 грами, а мінімальна добова потреба - близько одного грама.
Таку кількість калію містить наприклад, 300-400 грамів яблук або помидорів.
Існують і інші джерела калію. Наприклад, ціанід. Але нікому не прийде в голову задовільняти мінімальну добову потребу в калії шляхом вживання двох грамів ціаністого калию, бо це - гарантована доза для вбивства півтора десятка людей.

Тобто я кажу про те, що важливий не сам факт потрапляння в організм певних хімічних елементів. Має значення у вигляді яких саме сполук ці елементи потрапляють.
Ще один яскравий приклад - ртуть. Її можна випити у вигляді метала декілька грам чи навіть десятків грам без жодних наслідків для здоров'я. Але вдихання парів ртуті, чи потрапляння деяких іі сполук, може спричинити погані наслідки.

Теж саме можна сказати і про мідь.
Якщо мідний дистилятор трохи "схуднув", а мідь з нього потрапила в організм, то має суттєве значення не сам факт ковтання міді, а те, у якому вигляді мідь була вжита.
Якщо це невідфильтрований порошок чорного оксиду, це одне. Він вийде ректально, і найтяжчими наслідками буде почорнілий унітаз. Але якщо така ж сама порція міді буде випита у вигляді розчину її ацетату- наслідками може бути не чорний унітаз, а чорна стрічка на фотографії.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Дед Пихто

Цитата: Игорь від 23-12-2016, 05:32:48. Але якщо така ж сама порція міді буде випита у вигляді розчину її ацетату
Какая "порція"?
"Помилуйте... раз

фотограф

Цитата: Дед Пихто від 23-12-2016, 09:59:30Какая "порція"?
Та не заводься ти, ця тема не має перспективи для рішення на цьому форумі... Точніше вона вирішена :) :) :)

sergeybb

Цитата: Дед Пихто від 23-12-2016, 09:59:30Какая "порція"?
У каждого может быть своя, в молодости меня укусило более 50 пчел, даже опухоли небыло, соседа всего одна в мир иной отправила.
Spoiler
Я свою норму знаю, но столько не выпью :D :D
[close]

Игорь

Цитата: Дед Пихто від 23-12-2016, 09:59:30
Какая "порція"?
Любая.
Я не знаю безопасной дозы ацетата меди. Он в любом случае выводится, но всегда прихватывает за собой кусочек здоровья.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Ігор Aquavitалійович

Были в наличии  труба нерж ду20  1метр пищевка  и медная ду12 80см.Подружил их и вышел прямоточник... Гоню и не парюсь.

SMF spam blocked by CleanTalk