Первая ректификация

Автор Олежище, 17-01-2012, 11:45:46

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

grofer

Цитата: svi від 23-11-2016, 08:35:14Помилився був в першому пості-тиск 320-330

Краще, але все-рівно не добре.

Можливо ти трамбував за мало.
Цитата: svi від 23-11-2016, 08:29:33.Легенько прижимав після кожної порції.

Там потрібно не легенько, а з силою 3-4 кілограма. І 150 мл насадки за раз - забагато. Зменши до 50мл. Надримбаєшся, але нічого не пропустиш.

svi

То що зупиняти процес і пересипати насадку?

grofer

Цитата: svi від 23-11-2016, 08:50:54
То що зупиняти процес і пересипати насадку?

так

gurmanvn

Цитата: svi від 23-11-2016, 08:05:47В мене тиск стабілізувався аж на 2100Вт
А з ТСА при такій напрузі пар не проскакує? Куб утепленній ? В настройках пандори Aмпери Ом(и) встановленні у відповідності до ТЕНУ?
На 50 колоні при 2100Вт з охолоджувальної ТСА в мене б вже файно капало. :)
Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

Victor

Цитата: crofNN від 23-11-2016, 08:30:27
У мене Двн 48мм, СПН 3.5 150см. Тиск 2.3-2.5 кПа. Потужність - 4кВт тен на 44% від 220В = 1980Вт.
А яка стартова швидкість відбору?

crofNN

Цитата: Victor від 23-11-2016, 10:21:33
Цитата: crofNN від 23-11-2016, 08:30:27
У мене Двн 48мм, СПН 3.5 150см. Тиск 2.3-2.5 кПа. Потужність - 4кВт тен на 44% від 220В = 1980Вт.
А яка стартова швидкість відбору?
РОСА о60 - приблизно 1500мл/год
Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

chelovechik

Цитата: svi від 23-11-2016, 08:05:47аж на 2100Вт
В Пандоре данная величина расчётная.  и выходит из введённого сопротивления тена , и напряжения приложенного к нему.

grofer

Цитата: svi від 23-11-2016, 08:50:54То що зупиняти процес і пересипати насадку?
По любому зупиняй. Дивись настройки: ТЕН - скільки там прописано Ом
В тебе тен 3 КВт ?

svi

Цитата: grofer від 23-11-2016, 10:48:16По любому зупиняй. Дивись настройки: ТЕН - скільки там прописано Ом
В тебе тен 3 КВт ?
Добре що не послухав.Відібрав вже 0.5л підголовників 12л спирту  перейшов на хвости.Вже літр хвостатого спирту відібрав і зупинив процес.Про градус свідомо не пишу бо сам не вірю.5 днів тому купляв у сфері сім  асп-3 70-100. Хотів ше купити 96-101-не було в наявності.Замовив на днях буде.Переміряю тоді відпишусь.До речі львів"яни з нюхом смаком і досвідом відгукніться-привезу на пробу.Дуже цікавть думка Ваша.Про свої відчуття-я ох...їв.Багато читав про той смак і підсвідомо вірив-тому і робив колону.Але сарказм був присутній.Але як попробував свіжо розбавлений спирт-все стало на місце.На смак якийсь навіть солодкий.П"ється дуже добре-закусувати взагалі не хочеться.Привозили сьодня для порівняння радехівський-набагато різкіший і не приємніший на смак.Так що можете мене привітати :DЩе б добитися стабільності в я кості-але це вже слідуючий етап.Думаю получиться ;)Були косяки в налаштуваннях але після розмови з Віленом за- що окреме дякую- більш-менш все зрозумів.Слідуюча ректифікація покаже.

gurmanvn

Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

SemMan

svi, с почином.
Дальше, будет интереснее.

Сделал кучу напитков по рецептам форума Я В ШОЦI.
Такой вкуснятины никогда не пробовал.

Сколько грабли нас не учат, а сердце верит в чудеса

makrak80

Доброго здоровья коллеги . Ткните будь ласка в метод Кулинара , что-то поиском не могу найти . Примерно понимаю как вести отбор с помощью игл , но хотелось бы почитать , посмотреть , может там фото есть , уточнить нюансы такого отбора , на мои объёмы автоматика не нужна из-за дороговизны . Стабилизированный РМ есть .
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Delta

Цитата: makrak80 від 24-05-2017, 10:58:47Ткните будь ласка в метод Кулинара
У нас наверное и нету объяснения...Но там все просто....С линии отбора берешь шлангочку, обычно силикон, и делаешь ее длинною до пола, почти...На щлангочку (в конце), любыми методами прикрепляешь иглу от шприца...(у меня шприц на 1кубик) и путем подбора игл, а они бывают от 0,33мм и до 1,5мм, и путем подбора высоты (относительно пола) этой иглы, можешь подобрать любой литраж...от 15-20мл в час, до 2-3 литров... ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

artko

Вкратце - от дефлегматора спустить длинную трубку с иглой-ограничителем. чем больше перепад высоты от выхода дефлегматора до иглы - тем быстрее будет вытекать. Для уменьшения отбора - поднимать иглу по высоте. Я использовал табуретку + ведра + ящики + книжки :) трубку брал от капельницы медицинской, иглу оттуда же.

Калибровать - уже по факту мензуркой и секундомером. Ну и сменой толщины иглы.

Delta

Иглы различаются по диаметру и по цвету...но стандарт приблизительно такой:
Желтая - 0,9мм
Зеленая - 0,8мм
Серая - 0,7мм
Фиолетовая - 0,55мм
Бело-серая - 0,4мм
Красная, инсулиновая - 0,33мм
Вообщето на упаковке пишут диаметр иглы...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk