Заказ этикеток. Список.

Автор Бандерівець, 15-01-2015, 21:26:59

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

Батарейкин, Уже тебе дістають  тампонами :D :D :D

Якщо горілка "Жидобандерівська" тоді пейса треба лишити, якщо інша назва тоді обовязково треба забирати. Бо бачу люди той факт повністю пропустили в дослідних варіантах

Батарейкин

пока ждем новых идей!
для себя я знаю что буду печатать.
про тебя тоже помню!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

komarova

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

AnZar

У меня жена художник-дизайнер, могу сделать вам макет под флекс, оффсет, трафарет... Я себе такую у нее выпросил))
[attach=1]
Так что если есть какие-то мысли и наброски - обращайтесь
Дякую Тобі, Боже, що я не москаль!
І дякуйте, москалі, що я не Бог...

scorpiy

Коллеги,кто  будет печатать новую партию этикеток.

Хочу заказать 30-40-50 маленьких шильдиков,которые клеятся внизу или в верху бутылки с надписью

"ОХУЕННА".

Все мои друзья и родственники,кто пил с бутылки мой напиток с надписью " ЖИДОБАНДЕР!ВСЬКА",
особенно нравилась маленькая этикеточка с надписью " охуенна".

Только ,на мой взгляд ,ее надо сделать крупней в 2-3-4 раза.
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

бам50

Крупные надписи могут броситься в глаза детям до 16.      мне-бы мелких штук сто.
Запрет вина - закон, считающийся с тем,
Кем пьется, и когда, и много ли, и с кем.
Когда соблюдены все эти оговорки,
Пить - признак мудрости, а не порок совсем.

scorpiy

Цитата: бам50 від 14-12-2016, 18:03:53Крупные надписи могут броситься в глаза детям до 16

Земляк,я не говорю об больших размерах,но ,на мой взгляд,эту этикетку надо обязательно  увеличить.

П.С. Ну,а детей до 16 зачем допускать к бутылкам с алкоголем!??? :o :o :o :o
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

Yarda

Цитата: Бандерівець від 14-12-2016, 15:58:31
Якщо горілка "Жидобандерівська" тоді пейса треба лишити, якщо інша назва тоді обовязково треба забирати
Якщо прибрати пейси, то буде державний герб. А там, де державний герб - там монополія і т. п. і  т.і.
Наше дело правое!

staut

Цитата: Бандерівець від 14-12-2016, 15:58:31Батарейкин, Уже тебе дістають  тампонами

А кто мешает воспользоваться последними достижениями?
Тампоны TAMPAX:
В каждой десятой упаковке подарок-хлопушка с сюрпризом.
  ;)

Корпич

Цитата: Бандерівець від 14-12-2016, 15:58:31Якщо горілка "Жидобандерівська" тоді пейса треба лишити, якщо інша назва тоді обовязково треба забирати. Бо бачу люди той факт повністю пропустили в дослідних варіантах
Цитата: Батарейкин від 14-12-2016, 16:46:45http://labspirt.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3291.0;attach=25892;image
Так для справки :angel:
Щодо використання державних символів законодавством передбачена наступна відповідальність. Кримінальна відповідальність (ст. 338 КК України «Наруга над державними символами»): публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Способами наруги можуть бути знищення чи пошкодження прапора (герба) шляхом його спалення, ламання, розмальовування, нанесення на прапор образливих написів, зле шаржування герба чи гімну тощо.

Згідно ст.8 Закону України «Про рекламу», у рекламі забороняється використовувати або імітувати зображення Державного Герба України, Державного Прапора України, звучання Державного Гімну України, зображення державних символів інших держав та міжнародних організацій, а також офіційні назви органів державної влади України, органів місцевого самоврядування, крім випадків, передбачених законами України у сфері інтелектуальної власності.

Батарейкин

grofer

antipa

grofer

Цитата: antipa від 26-06-2017, 17:09:01Поцупили ідею
Це напевно шаблон, який вільно валяється в інтернеті.

SMF spam blocked by CleanTalk