Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

2beer

Цитата: огник від 25-01-2017, 18:31:02А якщо взяти білу плівку?

У такому разі можна взяти просто папір-самоклейку, а не плівку :) Вибір ширше, ціни нижче, виглядати буде майже однаково.

Цитата: огник від 25-01-2017, 18:31:02І в якому редакторі проще зробити етикетку ?

У тому, який краще розумієш. Краше, щоб редактор розумів вектор, особливо якщо у дизайні є тонкі елементи, та ще й наклонні. Я б робив у Корелі.
Якщо людина не п'є – вона або хвора, або падлюка

Yarda

Цитата: Esenin від 20-01-2017, 17:11:44
Yarda- Прикольно получилось с этикеткой.
Но я вижу это по другому, мне кажется нужно обыграть тему с "САРМАТ", тут какие ассоциации: воин, рыцарь.
Плюс конечно, нужно акцент на самой траве сделать ,это значит лес.
  К тому же сейчас, настойкой  никого не удивишь( У меня сильная страсть к спецэффектам! Ты же знаешь как я свой самогон обозвал!)
Моё предложение
Предлагаю назвать  "SARMATIKA"
Но в любом случае решать Kroll13.
  P.S- Прошу не расценивать написанное как-то рекомендации. Это просто мысли вслух
Это имел ввиду?
Наше дело правое!

VINOKUR

Може кому згодиться український алфавіт латиницею, для підписання етикеток.

http://vsviti.com.ua/other/novini/64936
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

AnZar

До речі, про друк етикеток на струменевих принтерах. Я раніше штучні етикетки під пляшки робив на весілля, днюхи і т.п. Друкував, звичайно, на струменевому девайсі. Таку пляшку тільки показати можна було)) не дай боже до рук брати. Відбитки зразу, а згодом вся фарба змащувалась... при чому різний папір використовував. Ламінація не вихід, щільність етикетки збільшувалась до того, що міг бути злам етикетки на прямокутній пляшці. Найкращий варіант для штучних етикеток - друк на лазері на самоклейці... А якщо етикеток трохи є - це звичайно оффсет з вибірковим УФ-лакуванням. Кращих певно в світі не роблять
Дякую Тобі, Боже, що я не москаль!
І дякуйте, москалі, що я не Бог...

2beer

Цитата: AnZar від 26-01-2017, 10:18:06
Друкував, звичайно, на струменевому девайсі. Таку пляшку тільки показати можна було))

Більшість так і робить - одноразову етикекту "для показу". Бо швидко і відносно дешево. Кольоровий лазер або субліматор далеко не у всіх під боком. А інші технологіі потребують тиражу.

Цитата: AnZar від 26-01-2017, 10:18:06А якщо етикеток трохи є - це звичайно оффсет з вибірковим УФ-лакуванням. Кращих певно в світі не роблять.

Та ще й плашковими кольорами :) Тількі там не трошки етикеток потрібно, а дохреніща :) щоб ціна хоча б в якісь розумні межі влізла.

Yarda

Цитата: AnZar від 26-01-2017, 10:18:06
Друкував, звичайно, на струменевому девайсі. Таку пляшку тільки показати можна було)) не дай боже до рук брати. Відбитки зразу, а згодом вся фарба змащувалась... при чому різний папір використовував.
Ще залежить від виробника чорнил. Якщо японські - то в мене крутяться вже більше року. А доморощені - якраз те, про що кажеш.
Наше дело правое!

VINOKUR

Покажу и я своё оформление бутылки медового бренди  :).

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

VINOKUR

Сергей Леонидович, при встрече оставим его на десерт после дегустации вискаря  ;) :D.

Yarda

Цитата: VINOKUR від 26-01-2017, 11:56:04
Покажу и я своё оформление бутылки медового бренди  :).
Хорошо смотрится.
Наше дело правое!

VINOKUR

Цитата: Yarda від 26-01-2017, 12:25:18Хорошо смотрится.

На фото плохо видать все цвета и оттенки.

Dudley

Круте оформлення! Мени дуже сподобалось гармонийне поеднання кольору бренди та етикетки! Ничого зайвого, основна инфа + логотип и назва!

2beer

Цитата: VINOKUR від 26-01-2017, 11:56:04Покажу и я своё оформление бутылки медового бренди  :).

Стильно, хороший дизайн, цветовое решение и компоновка элементов. Как по мне, на оборотке шрифт великоват и капсоват, а в остальном все отлично.

VINOKUR

Цитата: 2beer від 26-01-2017, 13:04:30на оборотке шрифт великоват

На контрэтикетке специально сделал шрифт по больше, что бы читалось без очков  ;) :).

Yarda

Цитата: 2beer від 26-01-2017, 13:04:30
Как по мне, на оборотке шрифт великоват и капсоват, а в остальном все отлично.
Зато хоть нормально прочитать можно. А то на этих "фирменных" приходится лупу брать, чтоб понять, что за  шмурдяк и где его делают.
Наше дело правое!

SMF spam blocked by CleanTalk