Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

2beer

Как там чукчи выясняли, что за хрень верблюд - "это же кэмэл, его курить нужно"  :D :D :D
В смысле, пить нужно, а не читать :)

Просто есть определенные критерии, которым должен удовлетворять дизайн. В данном случае, немного уменьшив шрифт, можно было бы сделать более стильную этикетку, немного потеряв (или не потеряв) в читаемости. К примеру, блок текста капсом читается значительно хуже, чем такой же блок обычным текстом того же размера. Капс более уместен в заголовках.

ЗЫ: За некоторые современные этикетки со шрифтом 4пт серебром по белому хочется кого-нибудь убить :)
Якщо людина не п'є – вона або хвора, або падлюка

VINOKUR

Так может лучше текст будет видно.
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

самвидат

Цитата: VINOKUR від 26-01-2017, 13:46:21
Так может лучше текст будет видно.
О :D А я предыдущую этикетку мучаюсь,читаю, а тут уже все можно прочитать и рассмотреть нормально :D
Нормальная, лаконичная и при этом стильная этикетка :D а бренди наверняка еще лучше :D :D :D

VINOKUR

Цитата: самвидат від 26-01-2017, 15:00:01а бренди наверняка еще лучше :D :D :D

Женщин за уши не оттянешь от бренди, хотя и мужикам тоже нравиться, я бы сказал на любителя  ;) :D.

Yarda

Чего только не напробуешься, пока сделаешь хороший напиток.
Наше дело правое!

luubek

VINOKUR Vol. 500 ml не можна розривати в різні рядки. Не "створений бренді", а "створено бренді". Хоча я б замінив створено на отримано.
Вченість, що не переварена думкою — даремно втрачена праця. Думка яка не спирається на вченість — небезпечна. (Конфуцій)
Важко сперечатися з всебічно неосвіченою людиною. :)

VINOKUR

Цитата: luubek від 26-01-2017, 20:46:58Vol. 500 ml не можна розривати в різні рядки.

Vol. це об., тобто 40% об.

Цитата: luubek від 26-01-2017, 20:46:58Не "створений бренді", а "створено бренді"

Може так і так правильно?

luubek

Вибачте, щось мені зайшло щодо Vol. Сплутав з об'ємом.
Думаю, що в даному контексті правильно створено. В принципі це помилка стилістична, а не граматична. Вжити "створений" теоретично допускається, але дієприкметники в українській мові не вітаються.
Вченість, що не переварена думкою — даремно втрачена праця. Думка яка не спирається на вченість — небезпечна. (Конфуцій)
Важко сперечатися з всебічно неосвіченою людиною. :)

Dudley

Горилка, ароматизована Кадилом!

Yarda

Цитата: Kroll13 від 26-01-2017, 23:02:481
Так вона ароматизована ароматним спиртом по типу "Святкової", чи просто настояна на кадилі?
Наше дело правое!

Dudley

Кадило, коринь солодки, цедра апельсина!

Yarda

Цитата: Kroll13 від 26-01-2017, 23:23:53
Кадило, коринь солодки, цедра апельсина!
Фактично це настоянка. Скільки часу настоювалось?
Наше дело правое!

Dudley

VINOKUR

Kroll13, а ты уже этикетки на свой джин делал ? Я так и не попробовал его на встрече в Новой Каховке.

APTEM

Ты его и не хотел видеть (Джин) на встрече!
Я снял свой, чтобы Владимир участвовал.
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

SMF spam blocked by CleanTalk