Аргонная сварка.

Автор Микола Григорович, 22-03-2012, 18:31:44

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

zx7

Цитата: DimkaZho від 28-02-2017, 23:07:06Две 9801 сдали в зад так как через пару месяцев маска потемнела и была темной без сварки.

не по ленись по читай  на предыдущих страницах я все описал что нужно знать о масках при их выборе
аргонно дуговая любой сложности

DimkaZho

Цитата: zx7 від 01-03-2017, 08:36:22
Цитата: DimkaZho від 28-02-2017, 23:07:06Две 9801 сдали в зад так как через пару месяцев маска потемнела и была темной без сварки.

не по ленись по читай  на предыдущих страницах я все описал что нужно знать о масках при их выборе
Я спросил не что нужно знать, а модель, так как 9801 имеет отличные характеристики и не долгий срок работы )))

_Jack_

Цитата: DimkaZho від 01-03-2017, 08:38:51Я спросил не что нужно знать, а модель, так как 9801 имеет отличные характеристики и не долгий срок работы )))
Пользуюсь такой уже около года, ничего, полет нормальный.. Но... желтит... у друга с экраном поменьше, не желтит, скорее слабо голубой экран, цветопередача точней, приятней работать. (марку не скажу)..

DimkaZho

Сейчас Форт 9000 заказал посмотрим как она

Микола ГригоровичTopic starter

DimkaZho, Вже роів 5 користуюсь такою,
дуже задоволений.
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

zx7

Цитата: DimkaZho від 01-03-2017, 09:07:20
Сейчас Форт 9000 заказал посмотрим как она

Оптический класс светофильтра, желательно иметь три единички 1/1/1/2.

Гобен

притащили мне на переделку титановую бочку. пробные швы делал с бронзовой присадкой. вроде бы ничего получается.

DimkaZho

Попробуй пластинки сварить, бывает что на вид прочно а вот чуть на изгиб и хрупкое

zx7

Цитата: Гобен від 04-04-2017, 11:08:41притащили мне на переделку титановую бочку
титан варится только титановой присадкой и только той марки которую нажно сваривать .

добавлено: 06-05-2017, 10:26:00

так просто о искустве сварки

Forpost

Друзі, порадьте, будь ласка, маску для TIG. Бо у звичайній дуже болять очі. Впевнений, що це питання вже неодноразово обговорювалося тут, але, якщо не важко - просто назву або посилання на маг. Дякую заздалегідь.

Forpost, В мене така. 6 років працює. Я задоволений.

Forpost

Цитата: Микола01 від 29-05-2017, 17:54:32
Forpost, В мене така. 6 років працює. Я задоволений.

Дякую. Маска в мене є, хамелеон. Якісь китаєць за 600 грн. Але знайшов статтю, яку запостив zx7 на стор 20 цієї теми. Там дуже чітко розписано усе щодо масок.
Як я розумію - в мене саме така, яка є лайно. Тому й шукаю саме гарне співвідношення ціни та якості.

Delta

Цитата: Forpost від 29-05-2017, 20:12:31Але знайшов статтю, яку запостив zx7
Forpost, повір мені на слово...як  що він написав, то так воно і є... ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Forpost, Там головне -- наявність 4-х фотодатчиків!!!
А не двох, як на звичайних масках.

Forpost

Цитата: Микола01 від 29-05-2017, 20:30:19
Forpost, Там головне -- наявність 4-х фотодатчиків!!!
А не двох, як на звичайних масках.

Якщо питання у швидкості працювання захисту, я це вирішую просто - на момент початку зварювання повільно моргаю. Вже настільки звик, що роблю це навіть у "не хамелеоні", коли варю звичайним єлектродом.
Очі болять та нудота виключно від випромінювання, як я розумію.

SMF spam blocked by CleanTalk