Хороший СЭМ на БКМ

Автор Андрей 59, 14-08-2016, 19:30:12

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

bobych

Цитата: brutalist від 04-02-2017, 14:29:45кукурузную на зеленом солоде пшеницы
А это как?

brutalist

Цитата: bobych від 04-02-2017, 16:02:43
Цитата: brutalist від 04-02-2017, 14:29:45кукурузную на зеленом солоде пшеницы
А это как?
Как обычно. Крупа кукурузы осахаренная зеленым пшеничным солодом

Отправлено с моего Lenovo A6000 через Tapatalk

Андрей 59Topic starter

Цитата: crofNN від 04-02-2017, 16:00:12Для автономки понятно, а вот если вода из водопровода, то разве накипь не страшна ?
Это не воды температура, а температура спиртового пара после дефа при паровом отборе.

grofer

Останній раз відбирав половину з дистиляту.
Залив 31 літр зміцненого до 83% СС.
Відібрав голови, далі 15 літрів тіла міцністю 93%.
Так як мав трохи часу, і до рівня тену було багато, то сидів бавився.Почав відбирати по літрові, і в процесі нюхати та пробувати.
Відібрав ще 2,5 літра, з останнього зробив сортировку 40%, на наступний день нюхав, нічого смердючого не відчув.
Після тих 2,5 літрів температура в кубі піднялася  до 80,2 градуси і міцність навалки по показам пандори впала до 70%, плюс температура на Т2 з 67 стабільних весь процес піднялася до 67,2.
Але все це я написав, щоб поділитися цим:
Коли виключив апарат, зняв дефлегматор, і понюхав пари які йшли від гарячих мідних кілець, то в мене склалося враження що хтось налив на них чівас 12 річний, той що в мене стоїть у барі, і який я не можу допити.
Тобто, для бочки потрібно, напевно відбирати ще далі, і заціпити здоровенний кусок з того що там лишилося.

Андрей 59Topic starter

Цитата: grofer від 03-03-2017, 11:57:01Тобто, для бочки потрібно, напевно відбирати ще далі, і заціпити здоровенний кусок з того що там лишилося.
Для бочки я б використав першу частину мого методу про яку я писав в темі "Сивушная фракция из бражного погона". Тільки тоді там ще потрібно буде відділити хвости і голови.

grofer

Зробив фотографії того що лишається у кубі, після відбору тіла.
Попередньо розвів водою, вичекав пів години, щоб бульбашки не мішали і зфотографував на телефон, якість погана, але і при цьому видно що в кубі не те, що можна випити.  :) Все це пішло на РК.

Проби з СС, тіла та хвоста відібрав, після свят звяжуся з ким потрібно, і вишлю на аналіз.  :)

Батарейкин

ни фига по фото не видно...
ты бы в стакан перелил!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

grofer

Цитата: Батарейкин від 14-04-2017, 12:52:54ни фига по фото не видно...
ты бы в стакан перелил!
пізно, вже вариться. Дивись на стінку куба, вона нормальна, на її фоні видно сивість розчину.

добавлено: 15-04-2017, 12:50:24

Ще одна фотка, це вже продувка колони, шар до п'яти міліметрів в 6-літровій баклажці. Від цукрової такого не зустрічав. Це відходи з 90 кг переробленого зерна.
Сивуха. І вона не пішла у пляшку, яка завтра буде стояти на столі.  :) :) :)

Сергей16

Цитата: grofer від 14-04-2017, 13:07:43Дивись на стінку куба, вона нормальна, на її фоні видно сивість розчину.
grofer, мне очень интересно, шо ты потом с этим росчином робиш?
Там же спирта не меряно и сивухой засрато до предела...
"Если руки золотые, то совершенно не важно откуда они растут."

grofer

Колона чистить, головне швидкість відбору не задирати.
На всякий випадок я ректифікую два рази, перший помалу і до 99, щоб сивуху відділити, а другий раз стандартно. Сортировка виходить майже без запаху,  ліпша ніж з цукру.

Батарейкин

Цитата: grofer від 18-04-2017, 15:53:37головне швидкість відбору не задирати.
на твоей колонне  это сколько в мл/ч ?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

grofer

В мене внутрішній діаметр 48 висота насадки 155
Перший раз без голів 500 мл за год.
Другий раз 10 год.  голови, 2 год.  підголовники, тіло 1350 з зменшенням на 6 процентів кожен наступний градус після 86 в кубі.

oktivist

Андрей 59 спробував і я по твоїй методі. Результат супер! як для повного чайника в цьому ділі. Дякую  Grofer-у за онлайн допомогу.
Переганяв 19 літрів зміцненого до 86% кукурудзяного СС. Відібрав 1,1 літр голів, та 9 літрів тіла. тіло закінчив брати при 80,1С в кубі. Царга 1м, та мідна насадка75см. Зразу виключив все та начав розбірати апарат, коли зняв кришку куба ох**в, зразу надів назад та пішов спать. Зранку те що залишилось в кубі швидко вилив бо  смерділо  нітро краской, дихать не було чим.
Методика працює. Я задоволений . Дякую.

grofer

Цитата: oktivist від 22-05-2017, 10:33:21те що залишилось в кубі швидко вилив бо  смерділо  нітро краской, дихать не було чим.
Надіюсь вилив у якусь каністру...  Там ще спирту огого.
Призбируй, потім доживеш до колони, переженеш.

oktivist

Цитата: grofer від 22-05-2017, 10:37:19
Надіюсь вилив у якусь каністру...  Там ще спирту огого.
Призбируй, потім доживеш до колони, переженеш.
Буду збірати, може колись і доживу до колони.

SMF spam blocked by CleanTalk