Оселедець в банці.

Автор огник, 25-05-2017, 13:42:56

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

огникTopic starter

Понравився такий рецепт оселедця.
Риба- 3 шт
Цукор -2 ст.л без гірки
Сіль - 1 ст.л
Приправа (перець чорний горошком, духмяний по 6 горошин, базилік і чебрець по 1 ч.л, лаврушка 4-5 шт. кріп 1 ст.л можна хто любить додати трішки мускатного горіха) змішуємо всі інгредієнти в мисці, потім візьмемо цієї суміші  за смаком, я брав 0.5 ч.л
Змішуємо ретельно сіль із цукром і додамо спеції.
Філе оселедця рівномірно посипаємо сумішшю з обох боків. Ріжемо на кусочки шириною приблизно 3 см і складаємо в стекляну банку шарами. Можна для аромату на кожен шар положити по кілька зерен коріандру. Якщо банка вийшла не повна то легенько ложкою утрамбуємо рибку. Зверху кладемо пару кілець лимона і поливаємо 1 ст.л пахучої не рафінованої олії. Ставимо в холодильник на пару діб.
Смачного.   
Смерть Пуйлу.

oleg_n

Цитата: огник від 25-05-2017, 13:42:56
Понравився такий рецепт оселедця.
Риба- 3 шт
Цукор -2 ст.л без гірки
Сіль - 1 ст.л
Приправа (перець чорний горошком, духмяний по 6 горошин, базилік і чебрець по 1 ч.л, лаврушка 4-5 шт. кріп 1 ст.л можна хто любить додати трішки мускатного горіха) змішуємо всі інгредієнти в мисці, потім візьмемо цієї суміші  за смаком, я брав 0.5 ч.л
Змішуємо ретельно сіль із цукром і додамо спеції.
Філе оселедця рівномірно посипаємо сумішшю з обох боків. Ріжемо на кусочки шириною приблизно 3 см і складаємо в стекляну банку шарами. Можна для аромату на кожен шар положити по кілька зерен коріандру. Якщо банка вийшла не повна то легенько ложкою утрамбуємо рибку. Зверху кладемо пару кілець лимона і поливаємо 1 ст.л пахучої не рафінованої олії. Ставимо в холодильник на пару діб.
Смачного.   

соль  с  сахаром не  перепутал?

многовато  сахарку получается.
а  соли маловато на  3  селедки.
Веду  здоровый  образ  Жизни -
Пью  из  чистых  стаканов
Курю  на  свежем  воздухе

самвидат

Цитата: oleg_n від 31-05-2017, 10:07:42соль  с  сахаром не  перепутал?

многовато  сахарку получается.
а  соли маловато на  3  селедки.
да в принципе нормально! но лично я, стараюсь добавить соли столько же сколько и сахара :D и для начала делал бы этот рецепт по 1,5 ложки сахара и соли, но это мое имхо! возможно как раз и фишка этого рецепта что должно именно быть как написал топик стартер!да в принципе на 3 чищенных селедки и столовая ложка соли как по мне нормально!

огникTopic starter

Цитата: oleg_n від 31-05-2017, 10:07:42соль  с  сахаром не  перепутал?
Не не перепутал. Две неполные ложки сахара немножко больше одной ложки соли с горкой, в этом весь и прикол этого рецепта. Хотя сыпать свои пропорции соли, сахара и специй никто не запрещает. На вкус и цвет фломастеры разные  ;) .
Смерть Пуйлу.

SMF spam blocked by CleanTalk