Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: YURIY 79 від 28-07-2017, 14:23:39А термоусадку на крышку на 30мм де межно приобрести?
Не знайдеш термоусадку - можна спробувати використати электротехничну, що продається мeтрами.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

YURIY 79

Сейчас модно стало делать гравировку на стекле!  Что думает народ
Каждый имеет право настаивать на на своем !
Лично я настаиваю на рябине.

VINOKUR

Не хочу второй раз наступать не те же грабли по поводу контр этикетки. В прошлый раз и этикетки заказал и на бутылку уже наклеил, а потом всем коллективом текст редактировали  :D. Поэтому перед типографией решил сразу текст подредактировать, а потом уже печатать. Буду рад любым поправкам  ;) :).

Лікер BRANDY & GRAPE створений шляхом змішування семирічного коньячного спирту та концентрованого виноградного соку. Лікер дуже цікавий та оригінальний. По стилю схожий на класичний французький містель Pineau des Charentes.

В ароматі сухофрукти та кавові нотки, стиглий персик, кориця та солодка.

Смак сбалансований та довготривалий, де підсушена айва переплітається з курагою, переходячи у смак білого глінтвейну.
Ідеально з чашкою еспресо.
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

VINOKUR

Забрал этикетки в типографии, вот что получилось  :):

ГОГа

Очень элегантно! Молодец!
Единственный "грех" на земле - это глупость

Dudley

Термоколпачок робили на замовлення?

VINOKUR

Цитата: Kroll13 від 27-09-2017, 20:49:06Термоколпачок робили на замовлення?

Ні, такий вже купував, тільки він трохи великий для цієї пляшки  :).

Dudley

Виглядае дуже аристократично! Напий для особливих вечорив! :)

VINOKUR

Цитата: Kroll13 від 27-09-2017, 21:33:07Напий для особливих вечорив! :)

З коханою жінкою  :).

scorpiy

Цитата: VINOKUR від 27-09-2017, 20:43:40Забрал этикетки в типографии, вот что получилось

Вот и наша страна Украина,благодаря таким труженикам-виноделам,как Олег- Винокур приближается к Европейским стандартам качества бренди и других напитков!!!

Спасибо,Олег,что ты есть и создаешь такие напитки!!! (без подхалимства).

Дай тебе Бог здоровья и больших успехов в твоем нелегком труде!!

Слава Украине  и украинцам!!
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

огник

Знаючі люди допоможіть не путевому. Подарували три листи А4 прозорої плівки самоклейки для струменевого принтера , залишились в кума від друку цінників, Допоможіть зробити етикетки для віскі (ячмінь копчений торфом), кальвадос, ночино, джин, хриновуха, калганівка. Ті етикетки що є на форумі і мають інтелектуальну власність , використовувати якось не комільфо  ;) .
Пі.сі. плівка для етикетки прозора, тому думаю що краще буде а ч\б тонах  :-\ .
Смерть Пуйлу.

Батарейкин

Цитата: огник від 15-12-2017, 18:38:51і мають інтелектуальну власність , використовувати якось не комільфо  ;) .
а ты у автора спроси!
с прозрачными особо нечего у тебя не получится.
белый цвет принтер не печатает.
просто подари кому то.
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

огник

Цитата: Батарейкин від 15-12-2017, 19:01:25с прозрачными особо нечего у тебя не получится.
А если хочется свою первую этикетаку  ;)
Смерть Пуйлу.

2beer

Проблема будет даже не из-за отсутствия белого, хотя начинающих дизигнеров это всегда ставит в тупик, а из-за малой плотности (прозрачности) чернил принтера. Если есть что-то отпечатанное на такой пленке принтером, лучше притулить / прилепить к бутылке, и сразу станет понятно, стоит ли городить огород.
Якщо людина не п'є – вона або хвора, або падлюка

огник

Готового не має нічого. А просто так щось друкувати щоб подивитись як буде виглядати, якось не правильно. Якщо  проводити випробування на вигляд то вже з готовою етикеткою, щоб потім можливо було зрозуміти в яку сторону рухатись для її редагування. Можливо й сам дійду до правильних дій з фоторедактором  ;) .

добавлено: 15-12-2017, 22:23:53

В студентські роки я більш-менш робив креслення в ізометричній проекції, особливо нравивсь   предмет (забув з часом як звавсь, (тільки не прикалуйтись)) нарисна геометрія чи інженерна графіка . Креслили від руки на парах ,в зошитах в клітинку , різні прості деталі в аксометричній проекції. Навіть на пиво заробляв     :) :) .
Пі.сі. Промучивсь цілий день. Скачав пару редакторів. І щось толкове так і не зробив. Через десять годин не плодотворної праці зрозумів що це можливо не моє  :o .
Хочу щось в такому стилі .

добавлено: 16-12-2017, 21:02:35

Прийшло натхнення і сьогодні за 20 хвилин зваяв таку етикетку
Смерть Пуйлу.

SMF spam blocked by CleanTalk