Допоможіть порадою. Кукурудза і кодзі.

Автор y_kuznetsov, 15-01-2018, 20:14:23

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

y_kuznetsovTopic starter

Купив 20кг кукурудзяної крупи, як манка помелена, гідромодуль 1/3 , 140 грам кодзі, продизинфікував бочку, пемпература води 34 градусів....і вже як доба, а бульбашок в гідрозатворі нема((((( що не так???

Надіслано від мого Mi A1, використовуючи Tapatalk

Сергій Леонідович

Несколько вопросов:гидрозатвор на проходимость проверял?Кодзи по сроку годности как?У меня заводились сразу.Открой крышку и зажги спичку,подержи её над брагой,если потухнет,процесс идёт.Тогда смотри герметичность ёмкости
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

makrak80

Наверно г\з травит , открой и посмотри . А г\М я делаю 1\4 . Опоздал :(
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

y_kuznetsovTopic starter

Цитата: Сергей Леонидович від 15-01-2018, 20:18:32
Несколько вопросов:гидрозатвор на проходимость проверял?Кодзи по сроку годности как?У меня заводились сразу.Открой крышку и зажги спичку,подержи её над брагой,если потухнет,процесс идёт.Тогда смотри герметичность ёмкости
Дякую за відводь. Щойно перевірив. Сірник тухне, поміняв кришку бочки і зажим. Сірник тухне. Але не булькає. Я вперше кодзі і зернову використовую, тому така паніка.

y_kuznetsovTopic starter

Цитата: makrak80 від 15-01-2018, 20:19:34
Наверно г\з травит , открой и посмотри . А г\М я делаю 1\4 . Опоздал :(
Перевіряв. Замінив. І нічого . Дякую за відповідь.

Seruy888

Обычно должно заводиться в течении 2-х, 3-х часов, должна подниматься шапка из крупы, я бочку накрываю стрейч пленкой и одеваю резинку, тогда видно и что внутри, и процесс брожения

intellegent

А в пленке дырочку прокалываешь или другой способ?
Нет, я водку не пью. Совсем не пью. Только чачу, коньяк, кальвадос, виски, ром, ну... и водку тоже. Куда-ж без неё?

SMF spam blocked by CleanTalk