Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dudley

Для мене головне результат! Сподиваюся колеги, яки отримають джин з новои партии напишуть свою критику на форуми!

Misьko

Цитата: antipa від 27-01-2018, 17:57:53Це про  Iris germanica?
Так. В мене десь є фотографії з Дністра, я спробую знайти, ми їздили зразу після Великодня на тиждень на рибалку, я тоді фотографував цілі поля диких ірисів на фоні сухої трави і голих дерев.

Батарейкин

Spoiler

Цитата: Kroll13 від 27-01-2018, 18:00:56! Я не розбираюся в формулах

если бы у тебя было обычное оборудование, то при такой навеске ты бы получил всего
1литр 78% джина
а все остальное в канализацию
[close]

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Nightwish

Цитата: Kroll13 від 27-01-2018, 21:28:06
ОК, Батарейкин! Вважай що Ти перемиг! Бильше нияких цифр!
Хотелось бы хотябы приблизительно точных цифр.
Поскольку из написанного, повторить рецепт невозможно, к сожалению !

Dudley

Я описав тильки те, як я це роблю!

IgorKip

Джин отKroll13 один из лучших,  что я пробовал.

Батарейкин

меня один только вопрос мучит - а какая температура у тебя в кубе когда начинается отбор?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dudley

76,9 градусів! 36хв 21сек загальний час дистиляції 5год 3хв Стараюся бути максимально методичним і все записувати!

Батарейкин

Цитата76,9 градусів!
обалденно!!!
..таки термометр показывает не верное значение (примечание мод.GOGa)

Dudley

Я вже писав, можливо у мене проблеми з термометром і мої повідомлення не є найправильнішими у світі! Це мій досвід, який я описав на форумі!

ГОГа

Spoiler
Почистил малость тему (мод. GOGa)
[close]
Единственный "грех" на земле - это глупость

Anatoliy_S

Цитата: Yarda від 27-01-2018, 14:52:26По простоте душевной выкопал у себя корень ириса, почистил, порезал и посушил. Оказалось не то. Ни запаха, ни цвета, ни вкуса.

Когда в старых рецептах встречал (давно еще - в дотырнетные времена), то думал, что фиалки копать придется :). Потом узнал - что это на самом деле.
Так вот - по поводу отсутствия запаха - если корень ириса нарезать и высушить, то все равно никакого особого запаха или вкуса у него не будет. Хоть в нос запихивай, хоть жуй его.
Но если залить стружку водкой и дать настояться, вот тут запах и возникает, причем очень сильный. Берешь каплю такого настоя в рот - как будто духов хватанул. Добавлять по чуть-чуть надо.

antipa

Цитата: Anatoliy_S від 29-01-2018, 16:10:51Берешь каплю такого настоя в рот - как будто духов хватанул. Добавлять по чуть-чуть надо.
То есть не перегонять а добавлять в джин настой?

самвидат

Цитата: Misьko від 27-01-2018, 17:51:18
Це звичайні дикі іриси. Їх над Дністром повно, цвітуть дуже ранньою весною.
Я думаю, що їх по всій Україні багато, просто треба знайти. Цвітуть - початок - середина квітня. В нас,  північніше може трохи пізніше.
Де над Дністром в якому районі, селі ти бачив ці іриси?
Я пройшов по граблям про які писали попередники-накопав, насушив-запаху нема:) начитався що треба чекати пів року щоб почав появлятись запах(якісь там хімічні процеси проходять),вже більше року стоїть в мене цей корінь:) а запаху нема:))), піду ще зараз трошки в горілку кину, може як пише Крол запах появиться, але я в цьму сумніваюсь-не правильной конструкции у меня касатик:)))

Misьko

Ми їздили на Хмельницьку сторону, як проїдеш Дністер за Хотином, є поворот вправо на Руду, село називається Сокіл. Там з Хмельницького боку берег полого виходить до річки, з Чернівецького скали. Можем переїхатися туди, там риби можна наловити, за одно і ірисів накопати.

SMF spam blocked by CleanTalk