Кукуруза для бурбона и дистиллятов

Автор staut, 30-01-2018, 09:28:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

perkoljator

Цитата: огник від 02-02-2018, 13:37:11В цьому році по рекомендаціям колег буду сіяти "Данііл" від корпорації "Степова".
огник,  Пивной ячмень сеиш или нет.
Если будеш сеять , прикинь сколько по осени  будет стоить мешок.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

stautTopic starter

Цитата: Guralnik від 01-02-2018, 11:42:58Я б зробив бурбон з цієї кукурудзи, тільки заради такої етикетки на пляшці, прикольно

На этикетке явно должен просматриваться початок,что это кукуруза.

Типа этого.
[attachimg=1]

огник

Цитата: perkoljator від 03-02-2018, 06:57:53огник,  Пивной ячмень сеиш или нет.
 Если будеш сеять , прикинь сколько по осени  будет стоить мешок.
Ні, ячменю взагалі не буду в цьому році сіяти
Смерть Пуйлу.

antipa

Цитата: огник від 03-02-2018, 06:37:26Ні не маю, я її вивіз всю з поля не елеватор.
А на новий урожай можно домовитися?

огник

Можна. Головне щоб не дуже вологою прийшлось молотить.
Смерть Пуйлу.

antipa

Цитата: огник від 03-02-2018, 08:34:36Головне щоб не дуже вологою прийшлось молотить.
А коли намічаетья цей процес?

огник

Залежить від погоди, десь в жовтні .
Смерть Пуйлу.

stautTopic starter

У нас больше всего мороки с сушкой зерна. Даже не весь урожай сразу снимают. А тут новая напасть. Рядом со мной фермер заключил зарубежный контракт на поставку сои. Они взяли анализ и контракт расторгли. Сильное засорение амброзией. Насколько понимаю,отсортировать невозможно.

огник

Колега купив собі таку віялку https://grain.cleaning/samoperedvizhnoj-ochistitelnyij-kompleks-sok-25.html  мені з гречки амброзію вивіяв повністю.
В нас також велика проблема з сушкою тому приходиться  зерно здавати прямо з поля , елеватор далеко і возитися з ним сюди-туди не має сенсу .
Смерть Пуйлу.

stautTopic starter

Он прикатывал какой то триер,но что то не пошло.

огник

Насіння амброзії має особливу форму тому погано відбирається на трієрах та решетах.
Смерть Пуйлу.

Yarda

Наше дело правое!

огник

Як кажуть фахівці то нормально відбирають амброзію повітряні сепаратори. Мені з гречки відібрало повністю, по очистці інших культур власного досвіду  не маю бо амброзія була лише в гречці тому що по ній не застосовую гербіциди.
Смерть Пуйлу.

stautTopic starter

огник

Смерть Пуйлу.

SMF spam blocked by CleanTalk