Всё о винограде

Автор VINOKUR, 25-10-2014, 08:44:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

огник

Цитата: VINOKUR від 02-06-2018, 13:09:24нужно мощную электростанцию. 
До 30 кВт для фізичних осіб, все що більше то треба відкривати юридичну.
Смерть Пуйлу.

VINOKURTopic starter

А есть у кого пошаговая инструкция по "зелёному тарифу", от документов до подключения, ну и естественно сам заработок ?
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

огник

З початку необхідно вибрати фірму яка буде установлювати панелі, потім установити і після того написати заяву до РЕС. Сам в минулому році дуже цікавивсь даним питанням, але не врожай минулого року всі плани зруйнував  :( .
Смерть Пуйлу.

VINOKURTopic starter

Цитата: огник від 03-06-2018, 11:13:26після того написати заяву до РЕС.

А они там щёки надувать не будут, или они обязаны подключить ?
« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

огник

По закону об'язані.
Пі.сі. Так мені в РЕСі об'яснили. Сказали, шукай фірму, став а потім прийдеш до нас із заявою. В сусідньому районі чоловік поставив іх спочатку на кришу ангара а потім добавив ще окремих панелей на стійках із приблудою яка їх повертає за сонцем.
Смерть Пуйлу.

perkoljator

Цитата: огник від 03-06-2018, 12:12:01Так мені в РЕСі об'яснили. Сказали, шукай фірму,
огник,  Уточни какую фирму искать - установщика или  "крышевателя".
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

огник

Я шукав установщика. Далі так справи і не просунулись  :( . Можливо була б необхідність і в "кришивателі" , якби справи зайшли уже про підключення , не знаю  ;) . Думаю для більш детальної консультації необхідно звернутись до людей які поставили сонячні панелі у Вас в районі і зіткнулись з підключенням саме з місцевим РЕС.

добавлено: 03-06-2018, 13:18:49

Кілька років на зад проводив три фази до себи в ангар, який знаходиться на ділянці дружини  :) . "Інженериха" яка робить технічку та інші папери морозилась кілька місяців і затягувала з документами, поки не звернувся із скаргою до начальника. Як результат до кінця тижня напругу підвели  :D . Так що думаю у кожного із керівництва РЕС свої таракани в голові  ??? .
Смерть Пуйлу.

perkoljator

Цитата: огник від 03-06-2018, 13:11:55що думаю у кожного із керівництва РЕС свої таракани в голові
огник,  Это- не тараканы. Это - желание погреть руки и пополнить содержимое своего кошелька за чужой счёт . 
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

staffordrodg

У нас в городе один предприниматель поставил солнечную электростанцию на 16кВт.ч. Писали местные СМИ. Так он сам ездил в Китай за панелями+аксессуары,установил на поворотном мех-ме.Если сильный ветер ,она сама становится горизонтально,если сильный снег-вертикально.Ему это всё вышло 7 тыщ американских.Самое сложное было это узаконить и продавать по зел. тарифу(по 5 или 6 гривасей за 1 кВт.ч).

staut

16кВт/ч *6гр.=96гр. если продавать всё.Зимой наполовину меньше,но не будем мелочиться.
24*96гр.=2304гр. в сутки.
2304*365 дней=840960гр.
7000& =182000гр.
Окупаемость :182000:2304=80 дней.
Даже если взять всё по минимуму, очень быстро. Может что с зеленым тарифом у предпринимателя не так?
Ночью солнца нет,снимаем половину,160 дней. Зимой и того меньше,добавляем 120дней.Итого:280 дней для окупаемости.

staffordrodg

Delta

Откуда тариф 6 грн?
Юрий Иваныч, цена 18 евроцентов, а окупаемость, четыре, пять лет...это в лучшем случае
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

APTEM

ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

andy

Окупаемость долгая, выгодно только в том случае если есть свободные деньги, или беспокойство о пенсии. Купить не авто к примеру, а солнечное вложить, и в будущем с процентиком каждый месяц кап кап на карту.
У нас сейчас набор людей идет для монтажа солнечной электростанции. Если строят значит выгодно.
Для целей как у Олега стоит напрячь гугл и уделить время ютубу, инфы море, собрать самому довольно просто и дешевле в пару раз.
Деньги под ногами, сумей поднять.

Сергій Леонідович

Цитата: andy від 03-06-2018, 19:24:15дешевле в пару раз.
Мне по душе,ветрогенерация.Списывался с китайцами,киловатт примерно 1000 президентов
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk