Куплю прямоточный Медный холодильник

Автор Vint, 29-10-2018, 08:26:59

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

VintTopic starter

Может у кого-то завалялся и по ненадобности продаст по сходной цене.
Желательно вход "папа" 1/2". Но все обсуждается.

Гобен

Есть такой. Длина 530мм, 15 мм в нутренний, 22 наружный, между ними спиралька. Подключения полдюйма.

добавлено: 29-10-2018, 12:13:29

VintTopic starter

loban

Присоеденяюсь нужно типа такого.

Либо медная трубка для изготовления центральной части.

makrak80

Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

gorbzil

Цитата: loban від 08-12-2018, 12:26:36
Присоеденяюсь нужно типа такого.

Либо медная трубка для изготовления центральной части.
https://www.olx.ua/obyavlenie/truba-mednaya-sanco-IDyVI5v.html#a21e9c91aa;promoted трубу брал тут

Guralnik

Цитата: loban від 08-12-2018, 12:26:36Либо медная трубка для изготовления центральной части.

Так начебто на цьому форумі мідна трубка саме в центральній частині, не вітається  ;).

Yarda

Цитата: Guralnik від 08-12-2018, 16:28:22
Цитата: loban від 08-12-2018, 12:26:36Либо медная трубка для изготовления центральной части.
Так начебто на цьому форумі мідна трубка саме в центральній частині, не вітається  ;).
Не те щоб не вітається, а піддана анафімі.
Наше дело правое!

Guralnik

Цитата: Yarda від 08-12-2018, 16:38:25Не те щоб не вітається, а піддана анафімі.

Значить я на правильному шляху, а то вже почав сумніватися  :D.

Игорь

Добро пожаловать в мир черных крупинок на ватке, фильтрующей самогон, черного пленки на поверхности дистиллята и на стенках приемной емкости, и на голубоватый цвет дистиллята когда он в 3-х или 10-литровой банке.
И не забудь предкупредить печень, что кроме хреновой экологии а алкоголя, ей уготована участь перерабатывать еще и ацетат меди.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

yrabarskiy

Цитата: Игорь від 08-12-2018, 19:59:18Добро пожаловать в мир черных крупинок на ватке, фильтрующей самогон, черного пленки на поверхности дистиллята и на стенках приемной емкости, и на голубоватый цвет дистиллята когда он в 3-х или 10-литровой банке.
Цікаво, але таке відбуваєьться після 97*С в кубі.До цієї температури все нормально. Зрозуміло понижується спиртуозність Маю деяке переконання, що не на стільки тут відіграє роль мідь. Спитаєте чому? Тому, що від зернової сировини цього болота у 10 разів більше ніж з цукрової сировини. Маю чималий досвід. Да, інколи з"являється блакитність, але незавжди.
Хмільна вода не приведе до добра!

Guralnik

Цитата: yrabarskiy від 08-12-2018, 20:30:30Да, інколи з"являється блакитність, але незавжди.

Не завжди, це коли мідна трубка була ще новою, а якщо вона стара, тим більше якщо це змійовик, який ніколи всередині не вимивався, то все одно яку ти сировину перегоняєш, вся гидота буде змиватися в дистилят.

yrabarskiy

Цитата: Guralnik від 08-12-2018, 21:07:15який ніколи всередині не вимивався
Тема та мова про прямоточник, тому він промивається легко. Також хочу звернути увагу на те, що укріплююча царга до нього у мене з нержавійки і там особливо у верхній частині стільки цього болота, що мало не покажеться. Як це пояснити? Мідь винна, так її там немає.
Хмільна вода не приведе до добра!

Guralnik

Цитата: yrabarskiy від 08-12-2018, 21:44:35Як це пояснити?

Не знаю, у мене такого немає. Я нержавійку ніколи не мию.

Батарейкин

Цитата: yrabarskiy від 08-12-2018, 21:44:35тому він промивається легко.
КАК ВПРОЧЕМ И ЛИВЕР....

ВРОДЕ КАК НЕ ПЕРВЫЙ ДЕНЬ НА ФОРУМЕ
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SMF spam blocked by CleanTalk