Хроматографические анализы спирта

Автор Бандерівець, 05-12-2012, 16:28:01

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Гад

С этим как раз все ок! Даже лучше!

Delta

Цитата: Гад від 08-11-2018, 20:23:07Даже лучше!
Вот, вот...посему нечего гнаться за суперчистотой, а тем более делать РК2
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Микола Григорович

Цитата: Гад від 08-11-2018, 20:23:07Даже лучше
Теж не зрозуміло -- як може бути сортирівка з брудного спирта кращою ніж з чистого? І взагалі -- в чому сенс таких аналізів?
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Гад

Микола Григорович, можу сказати тільки за зерновий спирт 2 РК не потрібні
До речі самий запашний і так би мовити смачний спирт виходить з голов, повторюсь веду мову за зерно

Микола Григорович

Цитата: Delta від 08-11-2018, 20:26:52тем более делать РК2
Розказую, бери олівець і нотатуй. :D Я ні за що не буду пити спирт з РК1. Але тут трапилось лихо -- злодій поцупив останню 5яти літрушку правильного спирту. Все, капець, зламався весь ритм життя. Терміново ставлю брагу, гоню, ректифікую РК1 (для РК2 треба ще понаробити звичайного спирту). Сортирівка нормальна, але на другий день зранку якісь давно забуті негативні відчуття. Ні, нафіг це РК1 для власного споживання. ІМХО, для себе лише РК2 :D :D :D

zava-da

Цитата: Гад від 08-11-2018, 20:35:42До речі самий запашний і так би мовити смачний спирт виходить з голов
Не задумывался почему?
Потому, что в головах очень мало сивухи. Периодическая РК отлично справляется с отбором головных фракций, но неважно с промежуточными.
Выходит, что спирт с голов, это по своему РК2, только ещё более продвинутая. Ведь головы ты отбираешь 50мл/час.

добавлено: 08-11-2018, 21:47:30

Цитата: Микола Григорович від 08-11-2018, 20:42:09Ні, нафіг це РК1 для власного споживання. ІМХО, для себе лише РК2 :D :D :D
К хорошему привыкаешь быстро :)

Микола Григорович

zava-da, Стоп, стоп, стоп. Перепрошую. Яке відношення Ви маєте до переробки голів з РК1, коли ніколи їх не відбирали? :D :D :D

Батарейкин

Цитата: Микола Григорович від 08-11-2018, 21:55:00коли ніколи їх не відбирали?   
вот это новость! а где он такое писал?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Delta

Цитата: Микола Григорович від 08-11-2018, 20:42:09
Розказую, бери олівець і нотатуй.  Я ні за що не буду пити спирт з РК1.
Зара...
У кожного свої таргани в макітрі...Тобі подобається спирт РК2, то й прапор тобі у руки...А мені подобається мій спирт з першої ректифікації... ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ГОГа

Spoiler
Весь вопрос упирается в дилемму: или питкость или повышенная чистота. Или сформулирую несколько иначе: эстетика вкусоароматики против самочувствия на утро.
Разрешается сия дилемма просто: меньше «принимать на грудь»: что, впрочем, такое решение некоторыми воспринимается негативно, ибо состояние опьянения для них важнее эстетической составляющей. Каждому - свое...
Выше изложенное - мое видение и никого конкретно из общающихся в этой ветке я не имел в виду.
[close]
Единственный "грех" на земле - это глупость

Микола Григорович

Цитата: Батарейкин від 08-11-2018, 23:30:28вот это новость! а где он такое писал?
Дааа, старість нікого не жалкує :( :( :(
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1443.msg116383.html#msg116383  :D :D :D
Цитата: Delta від 09-11-2018, 03:20:39Зара...
Моє діло поділитись своїми здобутками, а там хоч трава не рости :D :D :D

ДимаС

Цитата: Микола Григорович від 08-11-2018, 20:29:14як може бути сортирівка з брудного спирта кращою ніж з чистого
Spoiler
Тут же ж пол форума сивухозависимых :D
[close]
Даже отдельная ветка есть с темой о том что суперчистый спирт не питейный - органолептика ниалё - пекучий получается.

добавлено: 09-11-2018, 14:47:04

Цитата: ГОГа від 09-11-2018, 06:13:04или питкость или повышенная чистота
Питкость можно повысить сделав питейный джин например - и вкусненько и полезненько - аки лекарство на душу ложится. Ну и святковые всякие туда же если нужно пить РК2
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Микола Григорович

Цитата: ДимаС від 09-11-2018, 14:42:29Тут же ж пол форума сивухозависимых
Spoiler
А ще більше пантовщиків :D :D :D
Зразу оговорюсь, що не маю нікого особисто на увазі, з спілкующихся в цій темі ;) ;) ;)
[close]

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 09-11-2018, 14:42:29что суперчистый спирт не питейный - органолептика ниалё - пекучий получается.
[/b][/size]
гыы-гыы
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dimassik

Цитата: ГОГа від 09-11-2018, 06:13:04эстетика вкусоароматики против самочувствия на утро.
Золотые слова.
Игорь за эстетику, я например за "утро".
Поэтому поддержу Николая Григорьевича.
Цитата: ДимаС link=topic=1496.msg271159#msg271159
date=1541767349

Питкость можно повысить сделав питейный джин например - и вкусненько и полезненько
У джина останется только "вкусненько" - после всех переработок наличие примесей там будет зашкаливать.
Чем дольше ждешь, тем слаще награда.

SMF spam blocked by CleanTalk