Б\у евробочка

Автор voffka75, 10-05-2018, 16:48:29

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

огник

Такі. Тільки без коробки дала  :(  .
Смерть Пуйлу.

Delta

огник, такі кеги наш _Jack_ й продавав й даром роздавав...Пересилка дорога їх...
У мене декілька є, наливаю туда СС...Але зливати приходиться тільки шлангою, до половини. Інакше може "переламатися"... :( :(
Ну якщо на шару, або незадорого, то зручна тара...
В нас пиво нашого я в них ще не бачив...тільки в рашкє, днр, лнр... :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Микола Григорович

Є в мене одна така, на шару дісталась. Ніяк не придумаю, куди її в біса застосувати? :D :D :D
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

огник

Цитата: Delta від 09-11-2018, 10:22:24наш _Jack_ й продавав й даром роздавав...Пересилка дорога їх.
Я в нього парочку брав. А пересилка таки не гуманна.
Сам в перше побачив вітчизняне в таких кегах. Думаю що і у вас повинно бути, якщо вже і до нас у село доїхало  ;) .
Смерть Пуйлу.

Delta

Цитата: огник від 09-11-2018, 11:49:42Думаю що і у вас повинно бути, якщо вже і до нас у село доїхало
Думаю, що це неправильно...цивілізовані країни відмовляються від пластика... :( >:(

огник

Цитата: Delta від 09-11-2018, 12:16:25Думаю, що це неправильно...цивілізовані країни відмовляються від пластика
Повністю з цим згоден, але на жаль рівень прибутків із цивілізованих країн ще до України не дійшов, і тому ми повинні викручуватись, як получається. Ємність із нержавійки на 30 літрів б'є по карману а із скла не особливо надійно, у самого три бутеля по 20 літрів із часом побились  >:( .
Смерть Пуйлу.

Delta

Цитата: огник від 09-11-2018, 15:36:46і тому ми повинні викручуватись
Я не нас мав на увазі, а наших пивоварів...Оболонь, Чернігівське, Славутич і т.і.... ;)

SMF spam blocked by CleanTalk