Тандыр

Автор loban, 05-12-2018, 18:35:04

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Delta

Цитата: Микола Григорович від 05-12-2018, 19:48:00Круто, тобто ти самсу вживаєш в тій-же кількості, як завжди осетрову ікру?
По перше...ти читати вмієш? Я не про себе...
По друге...ти останній час  перегибаєш палку, суто свого троллізму...Я читав твій пост, де ти писав, що ти себе вважаєш тролем...
Spoiler
Як що потрібно, то я його знайду ;)
[close]
Але всьому є межа! >:( >:(
Цитата: Микола Григорович від 05-12-2018, 20:33:03А що тут такого? В мене є потужній генератор. ІМХО, таки, зручніше вивезти на "природу" правильну духовку в парі з бензогеном. І не розказуйте мені тут про "дым отечества
Микола Григорович, я звичайно прожив трохи менше чим ти, але такого безглуздя , як ти пишеш, в своєму житті я не встрічав...
Тандир має право на життя, й дійсно в ньому шашлик приготувати легше...Але я його бачу тільки в комплексі з мангалом й ще якоюсь піччю на подвір"ї...не обов"язково в одній комплектації, просто він має бути..
Сам поки не маю, але пічник, який у мене працює періодично, нагадує, що треба зробити тандир... :( :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Yarda

Тандир - це для істинних гурманів. Теж збираюсь зробити. Вказана конструкція досить приваблива.
Наше дело правое!

Батарейкин

Цитата: Delta від 05-12-2018, 20:57:13По друге...ти останній час  перегибаєш палку, суто свого троллізму...
та забанить его для профилактики на недельку нужно
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Misьko

Тандир стаціонарний,  можна зробити на подвір'ї, якщо є місце, але я не розумію отих пісень про природу. Хто з вас потягне з собою 100кілограмову бочку з цеглою на гриби чи на рибалку? І два мішки дров?
Ви насправді впевнені в тому, що туди можна запхати м'ясо і не дивитися? Будуйте, нічого поганого в тому нема. Це просто яма в землі. Піч, як на мене набагато кращий інструмент з більшими можливостями.

lobanTopic starter

Это как в русской печи по началу тоже нужно смотреть пару раз пока не принаровишся. У нас то люди и печи разучились топить не то что готовить, точней молодеж не может научиться, только тыкать в планшет могут, а печку протопить это высшая математика для них.

А потом по накатаной загрузил шашлык и через 10 -15 минут приходиш снимаеш готовый

К такому тандыру и колеса делали, то есть можно катать его. Хотя два человека могут и так перенести.

Misьko

Ну так, але якщо піч це якісний і складний інструмент, то тандир це ямка в землі. Хто пробував кашу з печі, чи голубці, ковбасу.. не відмовиться від печі заради тандиру.

YURIY 79

Я уже второй год хожу вокруг " керамического яйца "  только цена больно кусается.
Каждый имеет право настаивать на на своем !
Лично я настаиваю на рябине.

lobanTopic starter

Ну дак сам сделай если есть желание и возможность.

YURIY 79

Так как? Такого самоделку еще и не видел.
Каждый имеет право настаивать на на своем !
Лично я настаиваю на рябине.

lobanTopic starter

Задавай вопросы отвечу. Много вариантов как сделать.

Ты в бочке хочеш? Или без, без проще будет

vitallicheg

Цитата: YURIY 79 від 05-12-2018, 23:04:45
Так как? Такого самоделку еще и не видел.
Мне нравится эта технология , если делать без каркаса

Delta

Цитата: vitallicheg від 05-12-2018, 23:15:36Мне нравится эта технология
vitallicheg, толково!
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

moh1971

Цитата: loban від 05-12-2018, 23:11:04Задавай вопросы отвечу.
Один вопрос.Как там держатся эти кирпичи?Ну если бочка стоит на месте то понятно,а вот если ее начать кантовать.

lobanTopic starter

там засыпан утеплитель, также стянуто по кругу метал. полосой ну и плюс глина

Микола Григорович

Цитата: Delta від 05-12-2018, 20:57:13я звичайно прожив трохи менше чим ти,
Ок, висуваю свої тези проти ідеї тандира:
-- свого часу на волгоградчині стало модним будувати тандири. Не пригадую жодного разу, щоб хтось застосовував його більше одного разу.
-- розмовляв з мешканцями Узбекистану, то і вони не в захваті від ідеї палити багаття в тандирі, бо потім приходиться дихати тим димом.
-- з цієї-ж причини всі узбецькі кафушки оснащають зараз електричними тандирами.
Spoiler
Цитата: Delta від 05-12-2018, 20:57:13що ти себе вважаєш тролем
Це так, але останній раз по справжньому тролив ще чхака, чи як там його в біса в 2012, чи 2013 роках.
Цитата: Батарейкин від 05-12-2018, 22:10:39та забанить его для профилактики на недельку нужно
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
[close]
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

SMF spam blocked by CleanTalk