Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Yevhen

А що тоді на рахунок методу перегонки? Поки пробував так, як переважно всюди описується - спочатку голови покапельно, потім швидше. Зараз прочитав, що таким чином можна в тілі сконцентрувати багато ізоамілолу, чи якщо немає значного укріплення, цим можна не перейматись?

Сергій Леонідович

подивись брянский винокур на ютубе
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

makrak80

Yevhen, вот http://labspirt.com/forum/index.php/topic,5729.0.html здесь посмотри про дистилляцию .
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДЯДЬКА

Yevhen, Опиши пошагово що і як ти робиш.Є декілька способів получити непоганий самогон але це процес трошки довший ніж ректифікація та все одно програє рєктіфікату.Але продукт непоганий.87% я гарантую.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Yevhen

Цитата: ДЯДЬКА від 23-03-2019, 08:19:08
Yevhen, Опиши пошагово що і як ти робиш.Є декілька способів получити непоганий самогон але це процес трошки довший ніж ректифікація та все одно програє рєктіфікату.Але продукт непоганий.87% я гарантую.

Брагу ставив на шведських турбодрідждах, 8кг на 21 л води, брага стояла днів 6. Попереднього разу під час другої перегонки відбирав голови по кількості абсолютного спирту (10-12%), тоді хвости після падіння до близько 40%. Потім фільтрував вугіллям.

добавлено: 24-03-2019, 14:30:24

З теми про дистиляцію від Ігора:

ЦитатаВывод таков.
Чтобы не набраживать лишнюю сивуху и вонизмы, нужно во-первых, не давать избытка воды, и во-вторых, не передерживать брагу на осветлении.
Даже ести дрожжи слабые и приходится давать воды больше 4,5 литров на килограмм сахара, своевременная перегонка позволит недопустить набраживания лишней сивухи.

В мене було 8кг на 21 літр води. Весь процес бродіння зайняв 5-6 днів, перед перегонкою вона могла постояти ще не бульше доби. Я так розумію, можна сподіватись, що сивухи (ізоамілолу) мало б набродити не надто багато?

ЦитатаЕсли хочешь вывести с головами сивуху, нужно перегонять навалку с крепостью порядка 25% и вести отбор так, чтобы крепость отбора была не выше 75%. Каплями или струей - не важно. В этом случае высшие спирты проявляют головные свойства и уходят.
Поки думав ось так і пробувати, розбавити до 25% і переганяти контролюючи міцність голів.

d_k

Цитата: Yevhen від 24-03-2019, 14:24:33В мене було 8кг на 21 літр води.
Если 8 кг это сахар, то при 21 л воды гидромодуль получился 2,6-2,65, теоретическая крепость около 20 % об. У тебя был недоброд и вероятно от этого последующие проблемы. ИМХО.

Yevhen

Ну конкретної проблеми не було, це я чисто теоретично припускаю, що можна зробити краще. А гідромодуль був згідно рекомендацій на упаковці.

Батарейкин

Цитата: Yevhen від 24-03-2019, 20:42:49Ну конкретної проблеми не було,
та да... 20% для турбодрожжей как два пальца об асфальт

Цитата: Yevhen від 24-03-2019, 20:42:49А гідромодуль був згідно рекомендацій на упаковці.
так и делай!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

xron

Цитата: Батарейкин від 24-03-2019, 21:10:27
Цитата: Yevhen від 24-03-2019, 20:42:49Ну конкретної проблеми не було,
та да... 20% для турбодрожжей как два пальца об асфальт

Цитата: Yevhen від 24-03-2019, 20:42:49А гідромодуль був згідно рекомендацій на упаковці.
так и делай!!!
То сарказм?

Батарейкин

Цитата: xron від 24-03-2019, 21:43:28То сарказм?
наверное хуже...
человек вообще думать не хочет. у него свое видение. зачем его переубеждать...
ему говорят добавь водички - он: я  надписи на пачке больше доверяю.
грустно (((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Yevhen

Так я не сперечаюсь, але воду вже немає куди додавати, вже перегнав перший раз брагу)

Батарейкин

Цитата: Yevhen від 22-03-2019, 13:08:18І маю близько 15 літрів СС міцністю ~60-65%.
это с 8кг получилось?

ДЯДЬКА

Yevhen, Я не пользуюсь никакими дрожжами кроме прессованных.Предпочтение отдаю львовским "Экстра".На 38 литров 10 кг сахара и 1 кг дрожжей.
  Теперь перегонка.Нагреваешь куб до появления первой капли из дистиллятора.уменьшаешь нагрев до капли -двух в секунду и отбираешь примерно 0.5 литра.Потм добавляешь нагрев и отбираешь тело с максимальной скоростью.То есть со скоростью при которой еще нет прорыва пера из дистиллятора.Проверяешь органолептику и как только начинается вонь ,меняешь посуду.Разбавляешь тело примерно до40% и повторяешь процесс.Отбор голов,хвостов,тела.Разбавляешь еше раз и делаешь дробную перегонку после отбора голов.Из практики ты получишь 3 литра самогона который будет можно использовать для напитков.Примерно87%.Если по какой то позиции тебе нужно подробнее,говори.
  Теперь о твоем случае.я не знаю как работают твои дрожжи,но мне кажется что воды мало.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Yevhen

Цитата: Батарейкин від 25-03-2019, 00:47:43это с 8кг получилось?
З 16 - я дві порції одразу робив. Якщо точніше, вийшло 14,5л. Цукру в бразі ніби не залишилося, була гірка. Але наступного разу спробую дати більше води.

hachok

а які семе ти шведські дріжді використовував? і ти не врахував момент що рекомендація для шведського цукру))

SMF spam blocked by CleanTalk