Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

staffordrodg

Да это понятно,что Златогор это ЛВЗ и тд и тп..Бутылка необычная,явно ручная работа,не серийная.Наверное,был какой-то спец заказ.Хотелось бы подробнее узнать.

Dudley

Дуже гарна пляшка! Дійсно важка! Мені кума подарувала!

ДимаС

Опыты с цветомGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

mic07

"На випадок, коли я буду потрібний - я таки там же, де і був, коли був не потрібнний." (с)
:-)

ДимаС

Цитата: ДимаС від 01-06-2019, 16:52:45
Опыты с цветомGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

После тоникаGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Dudley

Тринадцятий джин, це перша етикетка, яку я створив власноруч з 0! До цього мені усе робив знайомий дизайнер! За влучні поради та конструтивну критику хочу подякувати ДимаС! Над рецептурою 13 я ще працюю, так як взяв, як на мене, досить високу планку! Смак джина з бочки з кожним разом стає все округліший і м'якіший! Остання партія мала 43 градуси, хоча на смак 37,38! Звісно це суб'єктивно, але точно знаю одне, бочку і джин поєднувати варто однозначно! Незважаючи на те, що з сургучом крацюю не один рік, постійно відкриваю для себе маленькі хитрості! Після того, як ставиш печатку, потрібно відразу покласти пляшку до холодильника, так відбиток краще тримає форму і більше блиску!

ДимаС

Красивенько, сбалансированно, единственное что нужно изменить - это заказывать в типографии сразу с порезкой этикетки (круглая на крышке выглядит дешево из-за неровного реза).

Dudley

Так це я термоусадочний колпачок не рівно вирізав... :)

Сергій Леонідович

Клас!Це дуже круто!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

YURIY 79

У меня сургуч к бутылки  не хочет прилипать  :D
Каждый имеет право настаивать на на своем !
Лично я настаиваю на рябине.

UIN

Цитата: YURIY 79 від 18-06-2019, 11:08:50
У меня сургуч к бутылки  не хочет прилипать  :D
[/qu
ТАК  СУРГУЧ К ВЕРЕВКЕ ПРИКРЕПЛЕН НА 4 ФОТО ВИДНО
человек который прожил всю жизнь в Украине, автоматически должен попасть в Рай)

staffordrodg

Цитата: YURIY 79 від 18-06-2019, 11:08:50У меня сургуч к бутылки  не хочет прилипать
Добавь в сургучЪ немного воска-и прилипнет, и пенитсья при закипании не будет и экономия.

кальвадос

добрый вечер, подарите контакты дизайнера и типографии. спасибо
drink all

ДимаС

Типография wolf.ua норм, а дизайнер - это уже как повезёт. У меня коллега на работе, я его эксплуатирую в свободное время.

SMF spam blocked by CleanTalk