Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ГОГа

Перепрошую: царга 145мм, тобто 14,5 см? Чи 145 см?
Doctor-e, тобі, як доктору, треба бути точним: 10-кратна помилка може коштувати твоєму пацієнтові життя..
Единственный "грех" на земле - это глупость

гуральник

Перепрошую :-[ 145 см.
Spoiler
Я doctor в середовищі самогонщиків
[close]
.
.
Любіть життя. Повторення не буде...

ГОГа

1000 мл за 90 хвилин - це 11,1 мл в хвилину. Для спіртових розчинів 20 крапель - це 0,5 мл., тобто в Секунду маємо 7,4 краплі.
Доволі мало, а царга з поверхнею у 2247 см2 може працювати як аналог шолому і дійсно видавати підвищену спіртуозність дистиляту.
Це вже трохи інший «коленкор»..Вже набагато ближче до істини. А може і істина.  З цього і треба було починати: пролити світло на апаратуру і методику процесу.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Батарейкин

Цитата: doctor від 19-08-2019, 20:59:55Перепрошую  145 см.
та есть и 1500 пустая царга...
+100мм перход с молочки на кламп.
+50мм переход с клампа на 1/2 дюйма.
будет время померяю крепость.
осталось только узнать температуру помещения и скорость сквозняка )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

почитав, почитав и чогось склалось враженя, що Крол явно щось комусь винен(((

кому бракло інформації, і терміово треба було заповнити прогалину міг набрати номерок, наприклад я так робив і неодин раз

наукову статью він вроді ніде необіцяв написати, людина зробила стількі на скільки їх вистарчило часу чи запалу чи ще якогось фактора
ви явно перегинаєте палку(

Батарейкин

Цитата: hachok від 19-08-2019, 22:55:12почитав, почитав и чогось склалось враженя, що Крол явно щось комусь винен(((
та ни в чем он не виноват....
просто пытаемся его рецепт повторить.
пока не хватает данных.
просто если есть цифры то они должны соответствовать....
нельзя в 50 литровый кег советовать залить 60литров.
нельзя прерывать процесс при 80% в струе если капать начинает при 78
у всех бывают опечатки и неточности.
как только наведем порядок с цифрами, то вытрем лишний флуд.
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

ой... мені вистарчило 5 хв розмови,по телефону щоб відтворити його рецепт причому з моїми захцянками, але мені був потрібен джин , а не привід пописати на форумі
як на мене Крол пердав суть, за що йому ВЕЛИКЕ дякую (і маленька пляшечка), а далі ти сам своїми руцями адаптовуєш під свої каструльки і трубки
як приклад я відбирав до 75* тіло і починало текти явно вище 80 ( я починав міряти після 2/3 відбору)

ЗІ уркаїнська мова дуже багата, і ті самі слова несуть різні значеня, взалежності від місця в речені і слів що поряд зними  ;),  на московському діалекті мої слова означають "должен" , буть уважніше  ;)

Батарейкин

Цитата: hachok від 19-08-2019, 23:41:43буть уважніше 
добре! )))

Цитата: hachok від 19-08-2019, 22:55:12кому бракло інформації, і терміово треба було заповнити прогалину міг набрати номерок, наприклад я так робив і неодин раз
навеяло на одну мысль!
сходи сюда:
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,123.msg297914.html#msg297914
будь ласка )))

ДимаС

Фух, пока перечитал все, думал сам запутаюсь.
Говорил с Володей, ко всему что вы писали (пустая царга 50ка высотой почти, 1,5м, прямоток), мощность нагрева 600Вт, что при такой царге таки укрепляет.

Как отбирать это все уже нюансы - мы имеем принципиально другой подход от Вовы, за что ему огромное спасибо.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

staffordrodg

Фух-х..Сколько копий сломали.Забыли адЫн умный весщь,что критерием истины есть практика.И что практика не всегда совпадает с теорией. Почти заклевали кроля.Долби -не долби кроля(есть ли 87*на выходе или меньше),а джин по его рецепту шикарный.

Yarda

Трапилась нагода через duty free потрапити в Європу і покуштувати знаменитий джин Hendrix.
Щоб сказати, шо дуже вразив - так не дуже. Міцність 44 %,  аромат ялівця не домінує, трохи відрізняється від карпатського. Крім ялівця ще букет якихось комбінацій ботаніки (привареноI?). В натурі п'ється приємно, а з тоніком аромат ялівця тушується.
Можна пити, якби не ціна. 1л 34 євро. І це duty free? 
Наше дело правое!

Delta

Цитата: Yarda від 21-08-2019, 21:41:17Трапилась нагода через duty free потрапити в Європу
Spoiler
А мимо Дьюти Фри пройти нельзя на посадочную полосу...только через Дьюти Фри... :D :D :D
[close]
Цитата: Yarda від 21-08-2019, 21:41:17Щоб сказати, шо дуже вразив - так не дуже.
Вроде и взрослый мужчина, а опять по старым граблям...Уже много раз рассказывали про разные вкусы забугорных джинов...Я бы пожалел 44 Евро...Может я жадный? ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Dudley

Я теж був розчарований! Він має статус один з кращих в світі, а по факту нічого особливого!

Сергій Леонідович

Цитата: Delta від 21-08-2019, 21:49:07Я бы пожалел 44 Евро
:)
Я не пожалел и заказал в Германии такой:
https://www.graefs.de/shop/seawolf-spirit-purple-gin-piratenflasche-05l/
К Рождеству обещали :D
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Delta

Цитата: Сергей Леонидович від 21-08-2019, 21:54:25Я не пожалел и заказал в Германии такой:
Сергей Леонидович, та я ж не против..Просто дай Бог, что бы потом ты не сказал, что твой...или еще чей джин лучше... :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk